hep okumakla olmuyor birazda paylaşayım istedim.farkedilebilirliğimizin artması için çantaların güzel alanlar olduğunu düşünüyorum.çantayı aldıktan 2-3 gün sonra dayanamadım,uygulamaya geçtim.netten bulup yaptığım led sürücü devre sayesinde ledleri frekans ile sürüp park olarak,direk direnç ile sürüp stop olarak kullanmaya karar verdim.devre ile uğraşmak istemeyenler 2 farklı direnç veye 2 grup led kullanarak halledebilirler.
devreyi motordaki stobun arkasına monte ettim,bu nedenle yalıttım.park girişine kontaktan uç alıp direk çalıştırdım,stop girişini paralel kullandım.devrenin çıkışından tek kablo ile çantaya ulaşıp (-)'yi çanta montaj demirinden aldım.
park girişinde çalışma frekansı.
sıvı temasından korumak için yalıtım şarttı.
üst 2 vidayı dikkate almayın,yakın oldukları için istediğim gibi olmadı.sabit kısımdaki vida somunu tutucu aparatın deliklerine denk getirerek montajı kapağa yaptım.çantayada kısa vida somun rondela ile montaj yapıp kapak tutucu ipten ledlere ulaştım.
makina aydınlığa göre ayar yaptığı için fark çok belli değil,karanlık ortamda daha iyi bir resmi ilerde paylaşırım.