İçi paslanan Egzoza Kapama yaptım.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
eline saglık güzel durmus, ugrastıgına degmiş gerci bana krom kaplama bilgileri lazım =)
-
eski halini çok çirkin duruyormuş eline sağlık.
-
gordugum en guzel ve en guzel duran yenileme olmuş. Cidden ugrasıldıgına deymiş baya begendim gule gule kullanın
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
-
sanki dışarı dogru küçük bir paslanmaz boru çıksa daha hoş dururmuş gibi geldi bana..
-
eline sağlık gerçekten süper olmuş
-
eline sağlık, egzos'a nasıl tutturdun? kaynak falanmı yoksa öylece duruyormu? çukura falan girip çıkıcınca düşmesin yolda emeğine yazık olur valla.
-
kenny adlı üyeden alıntı
eline sağlık, egzos'a nasıl tutturdun? kaynak falanmı yoksa öylece duruyormu? çukura falan girip çıkıcınca düşmesin yolda
emeğine yazık olur valla.
Herhangi bir kaynak veya yapıştırma yok. Parçadaki küçük deliğin çapı içteki ince boruyla aynı ölçülerde olunca ve boyadıktan sonra bunun üzerine boya kalınlığıda eklenince zaten zor giriyor. Tamamen oturtunca geri çıkartması çok zor. Ancak parçayı yamultarak sökülebilir. Zaten yaparken geri dönüşümü olmasına dikkat ettim.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
-
Eline sağlık.Güzel olmuş.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
ortaq eline sağlık hoş ve güzel durmuşta 2 demir parça arasında conta olmadığından cızırtı yapmıyormu ????
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
süper görünüyor... kaynak yapılmaması cok güzel, emeğine sağlık.. iyi sürüşler..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
eline saglık peki o boyayı nereden buldun markası menşei nedir
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
-
ortaq eline sağlık hoş ve güzel durmuşta 2 demir parça arasında conta olmadığından cızırtı yapmıyormu ????
Bir mile bir rulman takılınca nasıl taş gibi oturuyorsa buda aynen öyle oturuyor. Çok sıkı. Arada da boya tabakası var zaten. Titreşimle çıkacak gibi değil. Ses yapmasıda mümkün değil. Parça yamultarak keserek anca sökülür
eline saglık peki o boyayı nereden buldun markası menşei nedir
Bauhaus gibi yapı marketlerinde satılıyor. Dupli-Color markası. Kaliteli bir boya olduğunu biliyorum. Bende kozyatağı bauhaustan aldım.
-
hoş çalışma.. aklıma takılanları da arkadaşlar sormuş zaten.. güle güle kullan
-
kardeş eline sağlık nolcak senin bu becerliliğin yaa
-
eline sağlık güzel iş çıkartmışsın.
-
-
-
veri encoybıl...tebrikler...gayet hoş görüntü...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
tenk yu veri maç ozaman.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)