Global Motorun elinde olmayan arka fren diskini 50 YTL ye hallettik !
-
Reklamlar
-
abi hallettiysen sorun yoksa elinize sağlık hayırlı olsun ne diyelim
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
valla harika görünüyor helal olsun. balatalara şaşırdım 5 dakka inceledim vallahi! ayağını çok frende tutma bu sefer ucuza halletmişsin çok iyi yapmışsın.. fren diskide ayrıca bi hoş olmuş
tebrikler
-
Fren gibi önemli ve hayati bir konuda böyle bir yol izleme cesaretinden dolayı tebrik ederim
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
arkadaşım sen hiç farketmedinmi balatanın bittiğini balata bitmiş sonra metal kısım diski o hale getirmiş büyük geçmiş olsum.
-
-
Prometheus adlı üyeden alıntı
Fren gibi önemli ve hayati bir konuda böyle bir yol izleme cesaretinden dolayı tebrik ederim
Bu caseret degil çaresizlik. Dispiritör firma diski bulamayınca ne yapacak ??
-
Global bu kritik noktada,hayatının yanlışını yapıyor benceEmeğine sağlıkk güzel olmuş ama dikkat et
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
tebrik ederim hocam zeki adama ne demeli
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
-
tebrikler arkadaşım azminden ve cesaretinden dolayı...ama yinede bence sen diski tanıdığın bildiğin iyi bir ustaya ciddi manada test ettir ne olur...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
-
Marten hayırlı uğurlu olsun. Balata alıştıktan sonra ne gibi tepkiler verdiğini bizede bildirirsen iyi olur. Bence görevini yapacaktır. Üzerindeki gerçek disk'in ve senin yaptırdığın diskin hangi madde'den yapıldığını biliyormusun ?
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
Tebrik ederim arkadaşım. Başkası olsa aylarca dispritör firmadan disk gelmesini beklerdi.
Bu arada umarım bu yaptırdıgın diskte herhangi bir sorun yoktur.
-
Asım kardeş Aynı sorun bizim HFC de gusso sercanın motorundada vardı ve aynı civata bide sökemedik senin yaptığın gbi kafa grenajını ikiye bölerek far takımına ulaştık angel eyes takmak için iş yerinde olsa hallderdim
civatayı ya keski ile sıyırarak çekiçle yavaş yavaş yerinden oaynatarak tabi civata çöpe gidecek
yada büyük matkapta (El matkabı değil) mengeneye bağlıyacaz grenajı aman dikkat L demiri bağlamak lazım grenaj çatlar sonra 4 yıl bekleriz gemiyi
civatayı delerek anca çıkartırız başka çare kalmamış o civatada
THE_LANCET adlı üyeden alıntı
Marten hayırlı uğurlu olsun. Balata alıştıktan sonra ne gibi tepkiler verdiğini bizede bildirirsen iyi olur. Bence görevini yapacaktır. Üzerindeki gerçek disk'in ve senin yaptırdığın diskin hangi madde'den yapıldığını biliyormusun ?
Benim yaptırdığım sertleştirilmiş çelikten esneme ve kırılma olmaması içinde diski sulattırdık
-
Vidayı çoktan gözden çıkardım ama grenaja zarar veririm diye tırstım.
Vidayı frezle oyacağım olmazsa (derin bir çukur açarsam ya Allah deyip asılırım)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
asm adlı üyeden alıntı
Vidayı çoktan gözden çıkardım ama grenaja zarar veririm diye tırstım.
Vidayı frezle oyacağım olmazsa (derin bir çukur açarsam ya Allah deyip asılırım
)
Frezeciye ver hocam sende yaw bunlar montaj sırasında civatanın uçlarına kore yapıştırıcısmı sürüyor
-
Koreliler "pü Bismillah" deyip tükürüyorlar o da zamk gibi oturuyor herhalde (gerçi vidalama işi burada oluyordur.)
Bir ampül değişmek için motorun ciğerini sökersek işimiz var vallahi
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
pratik bi çözüm olmuş, ama daha estetik yaptırabilirdin be abi
hani arka frenleri kampana olan arabalara görüntü disk takarlarya onun gibi durmuş
favori hyom senin ki biliyosun, garipsedim bu diski ben:D
fren balatalarının bittiğini erkenden farketseyddin keşke, disk bu hale gelmezdi..
diski yaptırırken malzeme olarak ne kullandın, yani metalin cinsi nedir?
bide taşlatmayı densen orjinal diski kırtaramazmıydın, çokmu inceldi?
-
GKN adlı üyeden alıntı
pratik bi çözüm olmuş, ama daha estetik yaptırabilirdin be abi
hani arka frenleri kampana olan arabalara görüntü disk takarlarya onun gibi durmuş
favori hyom senin ki biliyosun, garipsedim bu diski ben:D
fren balatalarının bittiğini erkenden farketseyddin keşke, disk bu hale gelmezdi..
diski yaptırırken malzeme olarak ne kullandın, yani metalin cinsi nedir?
bide taşlatmayı densen orjinal diski kırtaramazmıydın, çokmu inceldi?
Biliyom hocam sertleştirilmiş çelikden yapıldı + sulandı sağlama aldık
Eskisini taşlattırdım çok inceldi çarpıldı yani çarpıldı derken esnemesi çoğaldı diskin janta bağlanan kısmı ileri geri hareket ediyordu güvenli değildi yani
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)