[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
ne bu hocam reklam mı?
Racinglere de oluyo mu bundan
olsa ne komik olur haaaa...
:bestmt:
Reklammış! Yönetim kontrol edecektir zaten ama bence bazı arkadaşlarımızın işine yarayacağı muhakkaktır.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Kesinlikle istiyom bir tane şaane olur yaavv, dağ bayır pikniğinde işe yarar
Poturdak
benim hatırladığım motosikletlerde sepetin artık yasaklandığı gibi bişeydi. yanlış hatırlamıyorsam bunları ruhsata işlemiyorlar ve polis yakalarsa motoru bağlayıp sökülmeden trafiğe çıkışına izin vermiyor diye biliyorum.
İnternet'de dolaşırken karşıma çıkan bir ilginçlik olduğu için, paylaşım maksadıyla açtığım bir başlık.
Konunun şahşımla bir alâkası olamaz.
Kamu'da görevli olmam, yeterli izahat olur herhalde.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Muzo'cum seneye tempomuzu arttırıcaz inşallah abicim,sepetteki yerimize etleri oturturuz artık
Kuzuyuda araya sıkıştırmışsın biraderim
Boğaç aslında güzel konu bence! Eğer yönetim için aksaklık olursa onlar gereğini yapar zaten.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
bizde sepet işine başlasak
Beylikdüzü'de bunu kullanan sucular var.
mondi KN150'ye takılı biri, diğeri de bir scooterda...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete han süper bi konuşma teşekkürler seco
ya mete boğaçhan senin bilader mi?
boğaçhan kardeş senin resim var mı?
mete senin adın da pandahan olsun artık....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Bu benzin fiyatları yüzünden bir sepet, sepet içerisine de bir LPG takacaksın. İsterseler benzini 5 YTL yapsınlar gam yemem.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)