İstanbul'da En İyi HONDA Servisi Hangisi?
Reklamlar
-
Sizce İstanbul'da en iyi Honda servisi hangisi? Tecrübelerinizi yazarsanız tüm Honda kullanıcıları yararlanabilir. Kalite, İlgi, Ücretlendirme, Müşteriye Güven verme, İşi Zamanında teslim etme gibi kıstasları gözönünde bulunarak yazmanızı rica ederim.
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bütün honda servisleri aynı bana göre çünkü hondanın belli bir hizmet standartı var ama bazı bayilerde kişilere bağlı olarak bu farklılık gösteribilir anadolu yakasında D&B motor var ümraniye hüseyin abi dünya tatlısı bir insan aynı şekilde avrupa yakasında yeniköy pazarbaşı honda engin abi de çok beyefendi ve prensipleri olan saygıdeğer bir insan her iki yeri de tavsiye ederim
-
Anadolu Yakasında KONŞUK MOTOR. Sahibi Mehmet Konşuk u atölye de çalışan diğer insanlardan ayırt edemezsiniz. Tecrübeli ustalar var. Bence bir serviste en güzel şey yıllar geçse de hep aynı ustaları görmektir. Bu kurum ciddiyetinin en önemli özelliğidir.
Ayrıca Mehmet Bey motor aşığı biridir. Oğlu Gökhan ve aile bireyleri de aynı yerde çalışmaktadırlar. Yaptıkları işin sonuna kadar arkasında oldular hep.
kesinlikle tavsiye ederim. Hem satış Hem servis (Gerçi Honda nın prensibi de zaten bu ya) güvenebilirsiniz
Poturdak
-
duyduğuma göre mototal hiç gitmedim ama giden herkes memnun kalıyo
-
Bende Pazarbaşı Yeniköy Honda servisinden çok memnunum. Garantiden parça değiştirirken hiç zorluk çıkartmadılar.
-
Diğerleri nasıldır bilmiyorum ama Pazarbaşı Yeniköy Honda gerçekten çok iyi.
Ben 2.ci el motorumu ordan aldım ve çok memnunum,gerek ilgileri gerekse servis kalitesi ve iş takibi mükemmel.
-
sencetyn adlı üyeden alıntı
Bende Pazarbaşı Yeniköy Honda servisinden çok memnunum. Garantiden parça değiştirirken hiç zorluk çıkartmadılar.
+1000 kesinlikle çalışan kişiler ve dükkan sahipleri çok bilgili ve duyarlı. mesela ilk defa motor alacak olsanızyeterli paranız olsa bile cbr600rr alamazsınız. parasıyla değilmi kardeşim, orda değil işte
-
Kesinlikle Mototal... Tanıdığım herkes mototal'a gidiyor ve şimdiye kadar memnun olmayan görmedim... Bir de D&B motoru methediyorlar...
Özen'e gitme derim , hakkında çok şikayet var , onun dışındaki servisler iyi , ama ben Mototal'i şiddetle tavsiye ederim.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
-
donniedarko
Evet Mototal'in de politikası bu şekilde... Gidip başlangıç için 600RR alacağım derseniz kesinlikle vermiyorlar... Hatta eğer yeterli tecrübeniz yoksa motoru büyütebilmek için bayağı uğraşmanız gerekli
-
allah özen motoru düşmanımın başına vermesin diyorum, başka bişey demiyorum
-
limp65 adlı üyeden alıntı
allah özen motoru düşmanımın başına vermesin diyorum, başka bişey demiyorum
bide şirinevlerdeki otoseveri
-
Yeniköyde ki pazarbaşı motor gerçekjten çok iyi ustabaşı çok yetenekli bir insan..
Oyun bitince Şah da Piyonda aynı kutuya konur...
SW 600
-
Mototal e gidiyorum şikayetim yoktur. Canı gönülden ilgilenmeye çalışıyolar.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
limp65 adlı üyeden alıntı
+1000 kesinlikle çalışan kişiler ve dükkan sahipleri çok bilgili ve duyarlı. mesela ilk defa motor alacak olsanızyeterli paranız olsa bile cbr600rr alamazsınız. parasıyla değilmi kardeşim, orda değil işte
bende pazarbaşından aldım daha önce hiç kullanmadıgım için basıma hoca verip cıkarttılar magazadan sagolsunlar cok düşünceliler.servisleri de iyi.ama mototal da cok iyi oytun usta gercekten bi tane.özen motor konusundaki düşüncelerinize katılıyorum sanki müşteri değilmişiz gibi davranıyorlar.istoç ta basıma geleni anlatayım.özen motorun önüne park ettim montlara bakacaktım servisteki usta cok kalacakmı motor dedi.magazalarına giriyorum kapıdaki motor cok kalacakmı diye soruyorlar siz düşünün artık gerisini
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
-
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
Anadolu Yakasında KONŞUK MOTOR. Sahibi Mehmet Konşuk u atölye de çalışan diğer insanlardan ayırt edemezsiniz. Tecrübeli ustalar var. Bence bir serviste en güzel şey yıllar geçse de hep aynı ustaları görmektir. Bu kurum ciddiyetinin en önemli özelliğidir.
Ayrıca Mehmet Bey motor aşığı biridir. Oğlu Gökhan ve aile bireyleri de aynı yerde çalışmaktadırlar. Yaptıkları işin sonuna kadar arkasında oldular hep.
kesinlikle tavsiye ederim. Hem satış Hem servis (Gerçi Honda nın prensibi de zaten bu ya) güvenebilirsiniz
Aynen bende Muzaffer abi ye katılıyorum bende motorun bakımlarını orda yaptırıyorum tavsiye ederim...
-
bende ümraniye d&b motora gidiyorum gayet ilgililer.
-
KONŞUK ve PAZARBAŞI nın telefon ve adreslerini gidenler yazabilirmi lütfen
-
KONŞUK MOTOR:
Tugay yolu cd:No:65 Cevizli / Kartal / İSTANBUL
0216 441 29 29
Servet Aydın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler