Ampül Fardan.. Mercek Bi-Xenon Fara geçiş.. Yapımı
Reklamlar
-
08 Ağustos 2016, 00:21
Reklamlar
-
08 Ağustos 2016, 00:29
Hocam video olsaymış güzel olrumuş. Bende s2 ampülü söküp normal led taktım ama olmadı. Göz kırpıyor 10 dk dan sonra. Şu içten fan olan led ampül lazım dediler. Kafam karıştı..
-
08 Ağustos 2016, 00:32
canerz35 adlı üyeden alıntı
Hocam video olsaymış güzel olrumuş. Bende s2 ampülü söküp normal led taktım ama olmadı. Göz kırpıyor 10 dk dan sonra. Şu içten fan olan led ampül lazım dediler. Kafam karıştı..
led ampüller den asla verim alamazsın istese 10bin lümen olsun çok ısınır kısa ömürlü olur iyi aydınlatmaz sana tavsiyem ya normel ampül fara dön yada benim çalışmamdan yapabilirsin.
-
08 Ağustos 2016, 04:12
mstf_gnc adlı üyeden alıntı
led ampüller den asla verim alamazsın istese 10bin lümen olsun çok ısınır kısa ömürlü olur iyi aydınlatmaz sana tavsiyem ya normel ampül fara dön yada benim çalışmamdan yapabilirsin.
6 aydır LED ampul kullanıyorum. Gayet memnunum. Düzgün olan H4 versiyonları $60+. Işık halojenden çok daha fazla. Işık paterni de gayet iyi. Bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
-
08 Ağustos 2016, 06:50
Ellerine sağlık. Güzel olmuş.
-
08 Ağustos 2016, 11:41
Güzel olmuş. Kendi bir şeyler yapabilen insanları seviyorum
-
tesekkürler
-
bmw alana kadar motosikletler için satılan kitler var internette ebay / aliexpress vs onlara da bakabilirdin aslında tası delmek zorunda kalmayabilirdin bu sayede hemde.
yinede başarmışsın ellerine sağlık ama
-
Mercek ön cama Çok yakın duruyor sanki. Isınırsa Ön far camını deforme eder
-
01 Aralık 2018, 20:05
Far tasını spiral gibi bir şey ile keserek girintili çıkıntılı görüntüden kurtulurdunuz daha hoş ve profesyonelce görünürdü. Güzel emek vermişsiniz başarılı bir çalışma olmuş tebrikler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)