BAŞLIKTADA BELİRTTİĞİM GİBİ MOTOR KOL ÇIKARDI USTA ARIYORUM KOCAELİDE OTURUYORUM UYGUN VE TEMİZ YAPABİLECEK USTA ARIYORUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM... TEŞEKKÜRLER
BAŞLIKTADA BELİRTTİĞİM GİBİ MOTOR KOL ÇIKARDI USTA ARIYORUM KOCAELİDE OTURUYORUM UYGUN VE TEMİZ YAPABİLECEK USTA ARIYORUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM... TEŞEKKÜRLER
Şişman motor bulvarda.
Mondial yetkili servisi. Ustası ahmet abi 10 numara adam.
Temiz yapar işini. Fiyatını baştan konuş ama
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Daha önce kol çıkaran Mcx duymuştum. Acaba kronik bir sorun mu var. Motor nasıl kullanıldı, aşırı zorladınız mı ?
Grumble candır ya 15 binde egzantrik dişlisini ve şanzımanı değiştirmek zorunda kaldım heralde aşırı zorlamasam ve 1-2 kere az yağla kullanmasam o da olmazdı. Benimki 1 haftadır motoru sökülmüş halde yatıyo Haftasonu topladığımda 210cc olarak devam edecek hayatına. 16980km'de söktüm yine motoru. Şu ana kadar bu motora harcadığım para 3000 lirayı geçmez, modifiye parçaları da dahil buna. Çok ekonomik, konforlu ve iş gören bi motor. 150'lik silindir takılırsa da uçuyo baya.
Motor kaç km'de kol çıkardı acaba?
Motoru alali 2 hafta oldu nasil kullanildi bilmem ama ben 5000 -6000 devirde 90 80 gidiyodum zorlamiyodum tak cikardi km 4000
mondial kol çıkarmayı sever bendede var şuan öyle bir sıkıntısı yok ama başa gelebilirde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)