Motosikletinizle 90km/s radara yakalanırsanız ne olur?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ıyı varmıs kotu seyler olabılırdı
Kawasaki z750s
O Bir Aşk
-
Gecen sene ben de radara yakalanmıştım. %50yi aşınca (70+35=105) 180ytl ödemiştim
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
-
Geçen sene ben de radara yakalandım. Hem de balayına giderken Çok dikkat etmeme rağmen bir ara arabanın tekini sollarken 130 km/h sürate çıkmışım. Hemen ileride çevirdiler. Polis hız limitini %30 un üzerinde aştınız dedi. Ben de "yapma yaa, alt tarafı 120-130 km/h sürate çıktım, o da arabayı sollamak için" dedim. Polis de hız sınırının motosiklet için 70 km/h olduğunu söyledi ve 188 YTL ceza yazdı. 3 günlük otel masrafını bir anda polise verdiğimizden balayımız çok güzel geçti :(
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
Daha öncede yazmıştım,Medeni ülkeler HUKUK çerçevesindeki kanunlar ile yönetilir.Bu çerçevede oluşturulan yasalar kamu vicdanına ve ihtiyaçlarına cevap verir.Mantık ve Bilimsel temellere dayanır.Yani bu kanunlar size kamyon ve minibüsler arasında seyahati öneriyor.Onların altında kalıp sayılarımızın azalması için herşeyi yapıyor 70 km hız limiti yolun en sağı ve üzerinize açılan kapı demek,yapmayın arkadaşlar bu konuları eşelemeyin,kanuna karşı boynu kıldan ince bir milletiz biz,HUKUK'a uymasada...akşam akşam sinirden kalbim
sıkışıyor
-
Radar+aramalarda durmayınca ne oluyor?Çevremde yapan insanlar var,hiçbirşey olmadığını belirtiyorlar???
-
Doğruluk Dürüstlük En temel Hazinendir. Basit kişilikler insanlar üzerinde uğraşır; Gerçek kişilikler olaylar ve düşüncelerle uğraşır.
-
ben bunu unutmuştum iyi oldu hatırladığım
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Türkiyede yasalarda uyulacak cinsten değilki kardeşim. Hız sınırlarına bende dikkat ederim ve uçmaya çalışanları kınarım ama bunun yanında sizi hız yapmaya zorlayan etklenlerde var ne yazikki bazı çevre yollarında otomobillerin otoban hızlarıyla gittikleri tamamen ortada sizde o canavarların içinde insan olarak ilerlemeye çalışırsanız gerçekleşecek olaya kaza denilebilir ah ah ! Trafik ve canavarları !
-
125 km hızla arabayla yakalandığınızda(hele araba pahalı bir modelse)paşa paşa rüşvetinizi veriyorsunuz.Aydınlattığınız için teşekürler ama öbür türlüsü aklıma daha yattı.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
jetsikiylen kayığı aynı güzergaha koyup ilerleyin bakalım dior bu adamlar.
yaf tamm da ozmn kimi 50 ile giderken kimi 130 la gidiyoo, ozmn 130 la gelen dura biliyorsa biz motorlularında duracağı akıllarına gelmiyor mu bu beyinsizlerin.. gerçi motoru hissetmeyen kişilerin motor hakkında kural koyması yanlış bişee.
ehliyet verirken bile direksiyon sınavına bir milli eğitim personeli hoca onay verioo ama adamın hayatında motor kullanmadığını duyduğumda şok geçirmiştim ben... birde adam bana "motorda çok yattın dönerken" dedi, e araba değil ki bu dedim direk... hızın artmasıyla yatış açısı önemli yani bunun farkındayım ona göre yatırdım döndüm ama neymiş çok yatmış hani tartışsam bittik yani bi sonraki direksion sınavına kalcaktım...
-
Trafik cezalarının bir bütçe geliri olarak görüldüğünün ispatıdır. Kanun ve yönetmelikleri değiştiren bu milletin temsilcileri ! acaba yollarda mersolarıyla kaç km hızla gidiyorlar?
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
-
Yaw kardeşim eğr ben 70 km yi geçemiyeceksem,bu makinelerin yurda girişine neden izin veriyolar yav yada,şu hız sınırlamalarını neden gözden geçirmezler,teknoloji gelişiyor ama bizim kurallar yerinde sayıyor allaha şükür.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar hız sınırlaması bizlerin canı düşünülerek yapılmış bi olay değil.Biliyorlar ki kimse uymayacak onlarda ceza yazıp hırsızlar ve arsızlar gibi milleti soyacaklar.Bu ülkede hükümetlerin tek amacı olmuştur vatandaşı soyabildiğin kadar soymak..Bu gün bir CBR 600 koçun ürettiği boktan arabalardan dahamı kalitesizki ona 90 Km hız serbestte bir 600 lük makinaya yasak 70 le sınırlandırılıyor...Tek amaç cebinizdeki parayı çalmak.hırsızlamak..Zaten bu Kemal geldikten sonra hırsızlık soygunculuk diz boyu..Radara verilen ceza parası alanlara haram zift katıran olsun
-
Evet bu iş bencede siyasi bir oyun.Bıktık bu geri kafalılıktan....
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
-
70km/s limitini ilk defa burada duydum ve hayret icerisindeyim. Yukaridaki yorumlara kesinlikle katiliyorum, amac bizim vatandasin can guvenligi degil, milleti nasil biraz daha sogusleriz. Otomobillerin yasal limit olan 90'la vizir vizir gittigi yolda motosikletleri 70'le sinirlamak, kucukleri buyuklere yem etmekten baska nedir ki? Guvenlik acisinda gayet sakincali bir uygulama. Ama memleketimde normal boyle seyler.
-
Valla biz kurallara uyuyoruz ama...Ülkede motorsiklet bilincini yaymak gerekiyor.Yani cahit Berkay'ın şarkısındaki gibi... Bi şey yapmalı ....Kamu oyu oluşturmak gerek...Evet özaktasi'ye katılıyorum... Mesela Adana'da yollar çok bozuk. Mahalle aralarında Aklına esen bariyer yapmış. Bir tarafta bariyer öte yanda yerden tahmini 15 20 cm yukarda kanalizasyon, ptt rogar kapağı vs. Yollarda oluşmuş öbek öbek çukurlar... Karataş yolu daha bi felaket... Hele karataş sahil boyunda motokross müsabakası bile yapabilirsin. Doğal bir pist gibi gerçi Adana'nın şehir merkezi ve mahalleleride aynı. Trafik Kuralları da aynen asfaltların ve yolların kaderini paylaşıyor. Olanda bize oluyor bu arada. Daha motoru alalı 1 ay oldu. Mafsalları değiştirdim. Çukurlar yüzünden Arabalaramı dikkat edeyim...Çukurlara mı yerden yukarıda olan Rogarlaramı Yoksa kapağı olmayan rogarlaramı yada çukurlaramı her önüne gelenin yaptığı bariyerleremi. Madem ki hız sınırı 70 biz de uyarız ama nasıl? Beş motor yanyana gitmez diye bir madde yok sanıyorum. Beş motor aralıklarla giderken hızıda 20 km yaparsın arkadaki birikenlere de allah sabırlar versin. Yada bu yasa koyuculara Dilekçe e-mail yağmuru biraz toparlar sanırım. eee ağlamayan çocuğa meme vermezler. dimi?
-
arkadaşlar cezalar can güvenliği için değil bütce açıklarını kapamak için konulur ve bu doğrultuda uygulanır,zaten kazada hiç kusurun olmasa bile cezaya muhatap oluyorsun.Bu hız lımıtı konusunda ses getiren eylem yapmalıyız ki sesimiz duyulsun.Bir ara Fatih Altaylı ciplerin hız limitlerinin düşük oldugundan bahsetti ve sanıyorumki bu sınır otomobillerle aynı düzeye yükseltildi.
-
tamam iyi güzel motorsikletler için hız limiti 70 km/s tamamda kamyonlar ve otobüsler için bu sınır 90 km/s biz ne yapalım her an kamyon ve otobüs tacizi zaten var trafikte yanlışlama biraz kessen gazı arkandan kimbilir neler sövüyor hadi adama yol vereyim derken biraz açılmak filan gerekse yine 80 90 yapılacak illaki herkesede yol veremeyizki...neyse gelmek istediğim konu şu 70 km/s hız yasağı ne kanunla alakalıdır ne de güvenlikle alakalıdır bence.tamamen yıllık bütçelerle ilgili bir meseledir benim düşüncem...ya niye memleketim bu kadar nefret ediyor iki tekerden.avrupada bağırıyor adamlar trafik sorununun çözümü motorsiklet diye bizde hem ötv hem trafik saolsunlar daha çok engelleniriz ötvyi unuttuk bile...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler