Sente ve sübap ayarı yapımı resimli anlatım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hocam peki egzantrik zinciri sökülmüş sentesi kaçmış motoru senteye nasıl getiriyoruz ?
-
güzel bir anlatım ve bi okadarda güzel bir paylaşım. teşekür ederiz.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Hocam peki egzantrik zinciri sökülmüş sentesi kaçmış motoru senteye nasıl getiriyoruz ?
fotolardada göründügü gibi okuduysan orda yazıyo zaten sente dedigin olay egzantrik mili kapalı konumdayken pistonun en üst noktada olmasıdır.yani ateşlemenin oldugu an bilmem anlatabildimmi.o şekilde ayarlıcaksın
-
sakinseytan adlı üyeden alıntı
fotolardada göründügü gibi okuduysan orda yazıyo zaten
sente dedigin olay egzantrik mili kapalı konumdayken pistonun en üst noktada olmasıdır.yani ateşlemenin oldugu an bilmem anlatabildimmi.o şekilde ayarlıcaksın
Anladım gibi, motoru sökünce daha iyi anlarım heralde.
-
yamyamaha adlı üyeden alıntı
güzel bir anlatım ve bi okadarda güzel bir paylaşım. teşekür ederiz.
rica ederim pek cok kez söküp taktım ellerim yag olmasa farklı konularada deginirdim ama o anda foto cekmek zor oluyo.
ben teşekkür ederim.
-
ne olursa olsun basit bir iş değil
-
bilmeyenler için faydalı ve zararlı olabilir...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
ramazan Bana ne zaman öğreteceksin bunları
sadece bir kere görmek yeterli
-
Bilgi dolu bir paylasim eline saglik
-
Paylaşım için teşekkürler.
Ben sana ilk aşkımsın demedim.Sen benim Cennetimsin.
-
rica ederim umarım birilerine yardımım dokunmuştur
-
vidyoda motor nerden kaçiriyor bilmiymda bi yerden kaçiriyor silindir boğazındanmıdır nedir..10-100 baloncuk yutmuş sanki..Bide demişsin biraz sesli çalışıyo boşluk bıraktım aga bu boşluğu geçmiş direk vuruyo çatır çatır Eline almayasın
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
vidyoda motor nerden kaçiriyor bilmiymda bi yerden kaçiriyor silindir boğazındanmıdır nedir..10-100 baloncuk yutmuş sanki..Bide demişsin biraz sesli çalışıyo boşluk bıraktım aga bu boşluğu geçmiş direk vuruyo çatır çatır
Eline almayasın
:D knk bak iyi dinle doktoru ben olduktan sonra isterse krank kolu cıksın silindiri deşsin inan umrumda deil 1 günlük mesai yaparım motoru resmen ezberledim:D sen diosunki sübap acık kalmış:D ben foruma fotoları koycam die acele ettim dün bide hava karardı üstünede aydınlatmanın biri çalışmadı ince sübap ayarını sona sakladım:D
bi ara yan yana gelelimde motor nası asfaltta yırtınıyo gör:D senin ybr ye yetişemem ama olsun kank idare edio :D
-
bu sente işini en son buldum o cizglre 90 drece acıda bi delik var o delik ust ksımda olucak yani cıkıntılar piano nun tam tersnde olucakasaga donuk yani yanlıs anlmdm dmi ben gergi takılı gbi olucak yani elmzle germemz grkcek pistonda yön dgiştrdgi noktada en ustte bunlar gy6 scootr motorları ıcın gecerlmi piki hemen gdiyorum motorun başına..
Çevir Gazı Yanlasın..:queen:[570][/570]
-
usta_dzce adlı üyeden alıntı
bu sente işini en son buldum o cizglre 90 drece acıda bi delik var o delik ust ksımda olucak yani cıkıntılar piano nun tam tersnde olucakasaga donuk yani yanlıs anlmdm dmi ben gergi takılı gbi olucak yani elmzle germemz grkcek pistonda yön dgiştrdgi noktada en ustte bunlar gy6 scootr motorları ıcın gecerlmi piki hemen gdiyorum motorun başına..
ewt pionun tam tersinde yani aşşada olucak mildeki cıkıntılar böylece süpaplar sıfır kapalı oluyo, gergiyi evet elinle gerince gergi takılı haldaki degerini görüyosun milin.
ben bunu bi kac motor tamircisine zamanında soruyodum yok meslek sırrı yok her adam yapamaz banada kimse ögretmedi elime kagıt kalem aldım ateşleme zamanı vs. üzerinde cok calıstım konple mantıgını kavramak için sonra motorun başına gecince herşey döküldü aslında istedigimde motorun torkunu güclendirebiliyorum ama rolanti düşükken vuruntu yapıyo keşke vaktim cok olsa baya güzel şeyler çıkarıcamda işte olmuyo
-
mterayes26 adlı üyeden alıntı
ramazan Bana ne zaman öğreteceksin bunları
sadece bir kere görmek yeterli
paşa hallederiz uygun bir zamanda... sen bana es den fazer bul almaya geldiğimde göstereyim..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)