En son başıma 3 hafta önce gelmiş olan bu durum anlıktır diye düşünmüştüm öncesindede bir iki kere başıma gelmişti ama bugun kesinleştirdim çok büyük bir problemim var
Önümdeki arabanın aniden şerit değiştirmesi ile ani frenaj yaptım herhangi bir kilitleme olmadı ama olurya ön tekere çok yüklenirsiniz öne doğru çok gittim bende neyse ve frenajı bıraktığımda 5. vites devir düştü tabi motorda ne debriyaja bastım ne gaz açtım fren yaptığım gibi bıraktım hızım 45e düştü birden slalom yaparcasına bir sağa bir sola yattı motor engel olamadım hiçbir şekilde vede yolu fıskiyeler sağolsun yıkamıştı kuru zeminden ıslak zemine o şekilde geçtim çok stresli bir andı arkamdaki arabalar sanki bilerek yapıyomuşum gibi kornaya bastılar durana kadar stres dolu bir andı anliyicağınız.
Motorum CBR 125 yeni kasa canım söz konusu bu durumdan bigün patlamadan çözmek istiyorum, bikaç yere gösterdim lastikte ve jantta ezilme yamulma varmı diye baktı sana öyle gelmiştir dedi ama bugun kesinlikle viraj yaparcasına yolun ortasında yattı motor kendiliğinden lütfen bi çözüm üretin arkadaşlar.
Şimdiden teşekkür ederim okudugunuz için.