Honda CB 125 e devir göstergesi
-
Reklamlar
-
-
uyar ama garantiten çıkar gibime geliyor. Bu arada takılacak devir saati km teli gibi tel ile değilde elektrık akımı ile çalışması lazım gelir.
-
bnm de dikkatimi çekti öyle asyanın sitesini gezinirken...inşallah işini görr cb125e kullanan arkadaşların....
-
aynı yerde üretilmiş olabilir, eğer öleyse asya motor bile koymuş devir saatinide, honda koymamış. Hondanın büyük ayıbı bence, kaç kuruş kar etti ordan acaba
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
Asya daha yakışıklı,honda şu cb125e'yi ekmek peynir gibi iteledi ya daha da söyleyecek söz yok,avrupa değil de afrika yelpazesine sokuyor Türkiye'yi.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
arkadaşlar 10 yıldır honda kullanıcısı olarak, bu ikisi arasında seçım yapmak zorunda kalsam kesinlıkle asya derdim. Nede olsa ikiside çinli. Asyanın hiç olmazsa artıları var.
-
adem80 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 10 yıldır honda kullanıcısı olarak, bu ikisi arasında seçım yapmak zorunda kalsam kesinlıkle asya derdim. Nede olsa ikiside çinli. Asyanın hiç olmazsa artıları var.
şaka ??? !!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:57 ----------
hocam niye yanlış yönlendiriyorsunuz milleti ? hondanın dünyanın neresinde üretim yaptığının hiç önemi yoktur. parça kalitesi bellidir. bence önce kendiniz çin motorlarına binin sonrasında öneri yapmayı deneyin derim. ben yılların çinli motor sahibi olarak söylüyorum ki aldığım her güne lanet ettim. en sonunda 5 fazla olsun honda olsun dedim gittim honda aldım ben bu kadarını deyim gerisini siz düşünün.
-
hayabusa06 adlı üyeden alıntı
şaka ??? !!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:57 ----------
hocam niye yanlış yönlendiriyorsunuz milleti ? hondanın dünyanın neresinde üretim yaptığının hiç önemi yoktur. parça kalitesi bellidir. bence önce kendiniz çin motorlarına binin sonrasında öneri yapmayı deneyin derim. ben yılların çinli motor sahibi olarak söylüyorum ki aldığım her güne lanet ettim. en sonunda 5 fazla olsun honda olsun dedim gittim honda aldım ben bu kadarını deyim gerisini siz düşünün.
ya öylede artık isyan etme derecesine geldim. Kımseyi küçük görmem ama afrikaya satılan, 3.CÜ dünya devletlerine satılan nerde en ucuz, en adi çıkardığı yeni mal var. Getirip türkiyede pazarlıyor. Honda dazzler var 150 cc, 14 küsur bg. 100 km de 1.6 litre yakıyomuş. Yanlış hatırlamıyosam eralpt hocam söyledi bu formdan. Gitsin brezilyada satılan cg 125, cg 150 titan fan getirsin. Bizi mal,keriz yerine koyan hondadan bırak motoru, igne dahi almam. İsteyem gitsin alsın. Benim isyanım buna. Son getirdiği modeller arasında sadece cbr 250 hoşuma gitti oda çinden gelmiyor. Aklınızı kullanın derım. Biraz düşünün derim. Çinden getirdikleri modeller 5 para etmez gözümde. Sevgiler, saygılar.
-
adem80 adlı üyeden alıntı
ya öylede artık isyan etme derecesine geldim. Kımseyi küçük görmem ama afrikaya satılan, 3.CÜ dünya devletlerine satılan nerde en ucuz, en adi çıkardığı yeni mal var. Getirip türkiyede pazarlıyor. Honda dazzler var 150 cc, 14 küsur bg. 100 km de 1.6 litre yakıyomuş. Yanlış hatırlamıyosam eralpt hocam söyledi bu formdan. Gitsin brezilyada satılan cg 125, cg 150 titan fan getirsin. Bizi mal,keriz yerine koyan hondadan bırak motoru, igne dahi almam. İsteyem gitsin alsın. Benim isyanım buna. Son getirdiği modeller arasında sadece cbr 250 hoşuma gitti oda çinden gelmiyor. Aklınızı kullanın derım. Biraz düşünün derim. Çinden getirdikleri modeller 5 para etmez gözümde. Sevgiler, saygılar.
sizin ihtiyaçlarınızı karşılamıyor olabilir. ancak ikiside çinli diyerek karşılaştırmak yanlış olur. mesela benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. bana göre tek eksiği devir saati. ama açıkcası pek ihtiyaç duymuyorum. ama olsa daha güzel olurdu. sanıyorum türkiyede fiyatı ucuz tutmak zorunda olduklarından dolayı bazı modellerin bazı fonksiyonlarından kısıyorlar. mesela bu motorun avrupa satış fiyatı 3700$ civarında olduğunu görmüştüm. sonuç olarak fiyatı ve yakıtı iyi olduğundan benim için gayet iyi motor. çinli motor alıp pişman olmayana rastlamak zordur ama honda alıp pişman olanı bulmak daha zordur.
-
honda ya bak çinçançon dan kopya çekmiş :D
honda diyince aklıma nonda geliyor adamı sattılar ya en iyi oynadığı zamanda :D neyse cbf500 ne kadar yakıyor diye bakıyordum nereye geldim :D
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
-
ben pişman değilim mesela. Ama yeni modeller içime sinmiyor. Hondadan motor alacam ve üstünde made in channa yazacak. Bana uymaz. Ne kadar sağlam yapıldığıda tartışılır.
-
hayabusa06 adlı üyeden alıntı
şaka ??? !!!
valla bende asya alırım bence balansör var hem onda en azından titremiyordur esksi gibi çinliler artık kötü motor yapmıyor bendede çinli var aldığım için çok sevinçliyim
-
Çinli motor alan 3 4 arkadaşım var daha 6 bin km de hepsi pişman siz siz olun çin malı almayın. İlk başlarda hiç titremiyor ama 4 bini geçtikten sonra neresinden ses geldiği belli olmuyor açıkcası motor sürmekten zevk almıyosun
-
eee çine bulaşırsan yakanı bir araya getiremezsin :D
harbi çinli ya çinin çinini yapmışlar
çin çinnnnn
-
-
F54 adlı üyeden alıntı
oo gene honda konusu ben daha yeni görüyorum
beyler bu honda nın iç lastiğine kurban olun siz emi
ne yapacaksınız devir saatini eskiden devir saati mi vardı sanki
honda bizim t... ğımızı yesin hacı :D
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
-
Devir saati olmayabilir hadi neyse de devir saatinin yeri var yerine CB125E koymuşlar; tek gözlü korsanlar gibi. Bir de papağan gider onun üstüne. Tahtabacaklı gibi titreşim de yapmasın da dikkat edin. Şakacı honda diyorum dinlemiyosunuz. Adamlar dalga geçiyor bildiğin, yakında tek tekerli motor da getirirler; millet honda yazısı var diye atlar üzerine kesin.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Devir saati olmayabilir hadi neyse de devir saatinin yeri var yerine CB125E koymuşlar; tek gözlü korsanlar gibi. Bir de papağan gider onun üstüne. Tahtabacaklı gibi titreşim de yapmasın da dikkat edin.
Şakacı honda diyorum dinlemiyosunuz. Adamlar dalga geçiyor bildiğin, yakında tek tekerli motor da getirirler; millet honda yazısı var diye atlar üzerine kesin.
yapma murat cım honda hayat onda yani
yapışştıRR TÜRKİYE YE
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
emretulek157 adlı üyeden alıntı
Çinli motor alan 3 4 arkadaşım var daha 6 bin km de hepsi pişman siz siz olun çin malı almayın. İlk başlarda hiç titremiyor ama 4 bini geçtikten sonra neresinden ses geldiği belli olmuyor açıkcası motor sürmekten zevk almıyosun
2007 model racer200 üm vardı...agustos 2010 da 9.000km de iken aldım....
5 ay önce 32.000 km de sattım...ve kktc ye geldım...
motorun çalışmadıgı bir gün olmadı...gun içinde de en az 50 km yol yapardım...
keşke satmasaydımda ankara da garajımda yatsaydı...
bir benzetme yapayım...
kadınlar gül gibidir...
koklamasını bilene gül, bilmeyene diken olurlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)