Mecburiyet insana neler yaptırıyor görün istedim Ben yaptım oldu çalışmasıdır ...
akşam motorla çıkmam lazım ama far ampülü patlak elde ampul var ama S2 tip benim ihtiyacım h4 sonuç resimlerde
Olmaz olmaz demeyin , olmaz ; olmaz ne demek bu yaw...
Mecburiyet insana neler yaptırıyor görün istedim Ben yaptım oldu çalışmasıdır ...
akşam motorla çıkmam lazım ama far ampülü patlak elde ampul var ama S2 tip benim ihtiyacım h4 sonuç resimlerde
Olmaz olmaz demeyin , olmaz ; olmaz ne demek bu yaw...
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Anormal bir durum göremedim Zaten bu yaptığın normal birşey arkadaşım.
Not: Ben elektronikçiyim. Başarılı
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
aydınlatma baya kötü olmuştur h4ten sonra
İkincilik kaybedenler içindir...
bende tam tersini düşünüyorum. far tasına taka bileceğim bir aparat arıyorum denk gelirse değiştireceğim. bu arada çalışman güzel olmuş.
Tamam güzel yapmışsın eline sağlık da, anlatsaydın keşke biraz. Ne nedir, neyi taktın söktün, neye dikkat etmemiz gerekiyor. S2, H4 farkları neler... gibi ;)
#sürenadam
Herseyi döyletten beklemeyin yaw, gogülü diye bisey var :p
iyi de h4 ve s2'nin odağı farklı, aydınlatma hiç yoktan iyidir ancak umarım osram ya da narva bi H4 alıp o geçici düzenin yerine takarsın ben olsam onunla uğraşacağıma (şayet cebimde para varsa, malum öğrenciyim) 15 lira verip h4 alırdım.
not: bunu burada paylaşman güzel, eline sağlık özellikle "ben yaptım oldu" mesajı naif ve düşündürücü, ama yine de mesajın gerekli kesim tarafıından algınacağını ne yazık ki sanmıyorum..
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Arkadaşlar gecenin bir vakti nöbetçi parçacı vardıda bizmi almadık h4 ü
Bu sadece gece yola çıkabilmem için yapıldı. Işıksız yola çıkmaktan herşey daha iyidir. Geçen gecede krossla ormanda kalmıştık. Ön çamurluğa led el feneri bağlayıp eve geldim.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
h4ün demirini lambanın demir dibine daha yakın lehimleseydin lamba daha önde olacağından odak noktası daha doğru olurdu.
ben de tam tersi, s2yi h4e çevirirken böyle yapmıştım ve odağı ayarlamadığımda 3 metreye 1 metre aydınlanma sağlarken lamba odağını ayarladıktan sonra normal şekilde aydınlatmaya başlamıştı.
yav amma acayüp adamsın şaka şaka. olayı gün içinde olmuş gibi algıladım, benim hatam. Yaratıcılığından dolayı tebrik ederim
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)