Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kuba SL ön çamurluğu Keeway SL 150'ye uyacak mı ?

REKLAM ALANI

Arkadaşlar merhabalar forumda yeniyim üyeliğim yeri burası mı bilemiyorum değilse kusruma bakmayın.

Keeway Superlight 150 sahibiyim 15 gün önce aldım ancak motor 12 binde ve hor kullanılmış genel bakıma başlıyorum yan kapakları falan aldım ancak ön çamurluğa ihtiyacım var.

Kimi aradıysam Kanuni Tiger çamurluğu buldum uyar mı diye soruyorum bilmiyor, Kuba Superlight'ın çamurluğu uyar mı servisine soruyorum bilmiyorlar. Bari foruma sorayım dedim

Orjinal soruyorum 105-110 tl fiyat çıkartıyorlar..

Arkadaşlar Keeway Superlight'a ön çamurluk nereden bulabilirim. Kuba Superlight'ın ki olur mu uyar mı ? Tiger 250 nin ki uyar mı ? Yada uyan başka marka model var mı ?

Ve sissy bar alacağım onda da aynı durum var kimse bilmiyor uyup uymayacağını. Tavsiye bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    moneronun motorlarına bak senin motorla aynı olan bi motorları var

Kuba Superligt 150 Çevik Motor Crown 150 vs vs vs bir çok türevi var modelin ancak uyumluluk konusunda bilgi istiyorum ben ama vazgeçtim. 1 kere çamurluk alacağım orjinal alayım diyorum.

eralpt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motosiklet, kamp, bilgisayar
    Alıntı omaTR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kuba Superligt 150 Çevik Motor Crown 150 vs vs vs bir çok türevi var modelin ancak uyumluluk konusunda bilgi istiyorum ben ama vazgeçtim. 1 kere çamurluk alacağım orjinal alayım diyorum.
    Kuba ile keewayin motorları aynı tabiki uyacaktır.. herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.. bu arada yan kapaklardan lazım sag ve sol nerden kaça temin ettiniz acaba?
    Eralp TEREM
    motogiyim.com
    motoregitim.com

Alıntı eralpt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kuba ile keewayin motorları aynı tabiki uyacaktır.. herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.. bu arada yan kapaklardan lazım sag ve sol nerden kaça temin ettiniz acaba?
    Yan kapak alacaktım üzerindekileri tamir ettirip devam edeyim dedim bana teki için verilen fiyat 60 TL idi heryerde
    Ancak Kuba ve Superlight Distribütörü GaleriSayan Sağ sol kapaklar için toplam 60 tl fiyat verdi ve
    Kromajlar yan kapaklar toplam 90 tl dedi ancak fark ettim ki kuba superlightın kromajları bizim kromajlardan farklıymış. Kapaklar ve kromajlar alınırsa oturur tabii ki ama orjinalliği bozulur diye almadım ben.

Bu arada ben Huner Motorlu araçlardan 2 kromajı 43 tl ye aldım.

ben eski keeway ıma kubanın arka çamurluğunu aldım 70 tl birebir uydu. birde yan kapakları kaça ve nerde aldın yazabilirmisn??

Keway superlight 150 var arka çamurluk arıyorum en son bir yer aradım 170 lira dediler yaa yomudur bunun ucuzu yada laternatifi arkadaş yardımcı olabilecek biri var mı?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)