Irc nr 50 lastik cross ve karda çamurda normal yolculukta süper performans
-
Reklamlar
-
ybr ye takan kurye arkadaşlarım var, çok memnunlar
-
keşke pirelli değilde bundan taksaydum tubeless değil mi fiyat ne kadar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Asfaltta nasıldır acaba
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
behçet bence asfalt lastiği bunlar gibi güzel tutunmuyor asfaltta ben pejo kullanırken kenda veya irc nin bu tarz yani dişli desen olandan alıyordum hiç sıkıntı çekmedim viraj da ıslak ta eğer tubeless se alınır ama kaç tl ki?
-
-
F54 adlı üyeden alıntı
behçet bence asfalt lastiği bunlar gibi güzel tutunmuyor asfaltta ben pejo kullanırken kenda veya irc nin bu tarz yani dişli desen olandan alıyordum hiç sıkıntı çekmedim viraj da ıslak ta eğer tubeless se alınır ama kaç tl ki?
fatih abi mobiletle ybr'yi bir tutma, iddia ediyorum hem kuru hem de yağışlı havada (sulu havadan bahsediyorum, kar değil) iyi bir çift asfalt lastiği ile ybr'nin tadına doyum olmaz. uzun yolda asfalt düzgünse yatır yatırabildiğin kadar
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
özgür bende zaten asfalt lastiği var mt65 gayet memnunum ama bu desen de benim hoşuma gitti o zaman görseydim bundan alırdım hoş mt65 te güzel yağmurda kar da çamur da kullandım ama mıcır da çok kötü az kaldı yan yatırıyordum son anda toparladım bu desen olsa o sıkılcım lı dakikaları yaşamazdım
birde mişlen i çok övüyorlar ama ömrü kısaymış...
-
Beğen beğenebilirsen
Pirelli mt65 takımı 150
Irc kış lastiği takımı 170
Mişlen pilot sporty takımı 190 TL
-
behçet sen anes motordan fiyat almadan pirelli alma mt den olanlara indirim yapılıyor
-
-
kız evi naz evi behçet her şeyde vardır bi hayır acele etme
-
F54 adlı üyeden alıntı
kız evi naz evi
behçet her şeyde vardır bi hayır acele etme
Aynen katılıyorum, bakalım o olmasa hafta içi Samsun' a gideceğim, bir apache var ona bakacağım, olmadı benim arkadaşa söyleyecem İstanbul'dan o alacak bana
-
hayırlısı olsun umarım adam gibi bi motor alırsın..
-
150 tl ye aldım ben arkadaşlar isteyen almak için yardımcı olurum çok güzel asvaltda kullanıyoruz bi sıkıntı yok erimiyo bile dışler kaliteli bir lastik anlayacağnız gibi samsundaki apace temiz abi o
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------
lastik dublex :D
-
Normal şehir içindede performansı varmıdır arazi hariç şehir içine taktırsam nasıl olur
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
Emre ATICI adlı üyeden alıntı
150 tl ye aldım ben arkadaşlar isteyen almak için yardımcı olurum çok güzel asvaltda kullanıyoruz bi sıkıntı yok erimiyo bile dışler kaliteli bir lastik anlayacağnız gibi samsundaki apace temiz abi o
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------
lastik dublex :D
Samsun dakini nerden biliyorsun Adana plakalı olanla konuşmuştum ben, sen yakından gördün mü?
Özelden mesaj attım.
-
vay behçet vay ybr alacam deyipte bizi kandırdın hee vay apache behçet
-
bu irclerın çifti 125 tl..gayet güzel lastik..150 ya da 170e satanlar biraz geçirme yapıyorlar..asfaltta da sallantı yapmıyor..tam anlamıyla kıs lastiği..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)