Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Spacy Yağ Değişimi

REKLAM ALANI

arkadaşlar motor 2900 km de yağı değişti fakat ben kışın değiştirmiştim ince yağ koydular sanırım honda yetkili servisi şimdi çok çabuk ısınıyor gidip castrol 15-40 tam sentetik yağ alsam kaç littre almalıyım ayrıca bu yağ kontrol çubuğunun oradan mı yağ boşalıyor nasıl yapacağız bu işlemleri alanya honda bir yağ değişimine 50 tl istiyor da

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...-degisimi.html

Bu başlığı incele, prensip olarak yağ değişimi aynıdır. Sadece tek farklı olan şey karter tapasının yeridir ve yağ kapasitesidir.

Yağı motor bloğunun altındaki bir somunu gevşeterek boşaltıyorsun. Bunu tespit edbildiğin taktirde sorun yok. Bazı motosiklet modellerinde bu somun karterin tam altında değil, solunda veya sağında da olabiliyor. Zaten kendini belli eder. Diğer unsurlar prensip olarak aynıdır.

o yeri bilen var mı ki? :D

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Omu kullanıcılardan yağını kendisi değiştiren birine sormak lazım. Motorun tam altını gösteren bi foto bulunabilirse veya bi ark.. eklerse ve sanada karter tapasını gösterirse işin hallolmuş olacaktır.

Tropiksera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova 125 (2007) Yağı : 10w40 Kask : LS2
    Alıntı rapidhacker5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o yeri bilen var mı ki? :D
    iyide yağı alıp kendin değiştiremiyormusun ? alt tarafı karter tapasını açıp yağını boşaltıp, huni ile yeni yağı motora koymak.. 50 tl çok kazık.. 50 tlye ben 2 litre 10w 40 alırım. 3 tanede 20w40
    mterayes26 bunu beğendi.
    Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    kardeş sen bana özelden ulaş yada beni ara 05368650370 gel ben değiştiririm bedavaya hem görür öğrenirsin sonrada kendin değiştirirsin
    mterayes26 bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş sen bana özelden ulaş yada beni ara 05368650370 gel ben değiştiririm bedavaya hem görür öğrenirsin sonrada kendin değiştirirsin
    helal olsun
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle cok cok tesekkurler olayi cozdum gibi eger sıkıntı olursa ulaşırım teşekkürler her şey icin

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı rapidhacker5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle cok cok tesekkurler olayi cozdum gibi eger sıkıntı olursa ulaşırım teşekkürler her şey icin
    tamam kardeş ben dün değiştirdim zaten kendiminkini sende ararsın sandım aramadın hallettin diye düşündüm halledemessen ara hallederiz sıkıntı olmaz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)