Yuki 150t-8 motorun gaz kolu çalışmıyor
Reklamlar
-
Reklamlar
-
motorun rolantisini artır tamirciye git
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
pres baskı o iş senin elinde kalmış ya tamirciye rolantıyi arttırıp gidicen ya da yeni bi karbüratör alıcan takıcan
-
dürümdöner adlı üyeden alıntı
pres baskı o iş senin elinde kalmış ya tamirciye rolantıyi arttırıp gidicen ya da yeni bi karbüratör alıcan takıcan
Tamirciye telefon açtım komple değiştirmen lazım diyor...((( ya daha 7000 de motor yazık günah 90tl para istiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
Tropiksera adlı üyeden alıntı
motorun rolantisini artır tamirciye git
Kafayı yedim zaaten en son öyle yapacağım galiba)))
-
Yay çalışmıyor... Kelebekte herhangi bir sıkışma yok sa yayın kurulu olduğuna emin ol.........
Her yerde 35-40 lira...
Madem söktün sen takarsın....
Boşa tamirciye gitme... Git kendin al tak...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
o şeyi geri ittiren yaydır, yaya bak
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çevirmeye çalıştığın kasnağın ortasındaki sarı mil sıkışmış.Selülozik tiner ile ulaşabildiğin yerlerden (özellikle kelebeğin iki yanından)temizle sonra ince yağ ile yağla.Kolaygelsin.
-
o karbüratörün kelebek kapağı sıkışmış ayrıca riallı de 35 lira aynı karbüratör..sen al direk tak üstüne rahat rahat kullan..90 lira çok para..
-
_OLD_ adlı üyeden alıntı
Çevirmeye çalıştığın kasnağın ortasındaki sarı mil sıkışmış.Selülozik tiner ile ulaşabildiğin yerlerden (özellikle kelebeğin iki yanından)temizle sonra ince yağ ile yağla.Kolaygelsin.
Tamamdır, ben iyice temizlemeye çalışırım yoksa mecburen yenisini alacağız galiba...
-
Karbüratör tamir takımları işinize yarayablr
-
dürümdöner adlı üyeden alıntı
o karbüratörün kelebek kapağı sıkışmış ayrıca riallı de 35 lira aynı karbüratör..sen al direk tak üstüne rahat rahat kullan..90 lira çok para..
Ne yaptıysm olmadı Arkadaşlar, gaz milini çıkarıp temizleyemedim, Korozyon tutmuş. Neyse artık yenisini almaya karar verdim acaba İstanbul Avrupa yakasında nerde kaliteli bir Karbüratör satın alabilirim bilen var mı Arkadaşlar?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------
BU http://www.rialli.com/urunler/motors...elden-jikleli/ YADA BU Karbüratör http://www.rialli.com/urunler/motors...-cg-modelleri/ Nasıldır Arkadaşlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)