7-8 Kasım tarihlerinde İzmir Pınarbaşı pistinde yapılan, Kenan Sofuoğlununda katıldığı yarışın fotoğrafları.
7-8 Kasım tarihlerinde İzmir Pınarbaşı pistinde yapılan, Kenan Sofuoğlununda katıldığı yarışın fotoğrafları.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
anaa yeşil TA yanında z1000 falan bi sürü tanıdık gitmiş yarışa ya
fotolar için tşk ler
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Kadir paylaştıgım için teşekkürler
sayende gitmiş kadar oldum
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
paylaşım için teşekkürler fotolar herşeyı ortaya koyuyor
güzel bir hafta sonu gecmış
orda olmayı cok ısterdım ,
ayrıca Toprak kardeşımızı de kutluyorum o yaşta neler yapabıldını gosterdı ,
kenan sofuoğlu kardeşımız e solenecek soz yok o bir şampiyon gerisi boş ,
saygılar
kenan saruhan
kadeze süper fotolar yakalmışsın. erken ayrıldın galiba yağmurda da yarış devam etti.
seni görmek güzeldi eline emeğine sağlık. Gelmeyenler çok şeyler kaçırdı çoook..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Ben olayı abartıp yüzden fazla resim çektim bugün..
Siteme koydum zira başka yere bu kadar resmi gönderme imkanım yok..
Burada bulabilirsiniz resimleri..
Selamlar,
-turgut
resimler için teşekkürler güzel bit haftasonu oldu herşey ortada eline sağlık...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:23 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------
Barış düşmeseydi biraz zorlanıcaktı ümmet abi resimler için teşekkürler...
bende gittim fotografları atabilirsem atarım ya of Kenan Sofuoglu Kaskını attı aldım aldılar elimdennn sonra kenan abiden istedim baska bişey yok dedi yolladı ya=)) cok güzeldi kimseyide burdan tanımadıgım icin hiç birinizlede görüşemedim bi race makinaya binemedimmm yaa
tulumu eldivenleri botları attığını gördüm de kaskı görmemiştim demek atmış..
neden verdin ki geri anlamadım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 ----------
http://www.izlesene.com/video/amator...aptanh/1257698
alın bakalım yarışın kısa kısa videoları
kadir eline sağlık güzel resimler için, gitmiş kadar oldum...
grip yüzünden totoyu kaldırıp gelemedim çok şey kaçırmışım
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
http://www.izlesene.com/video/amator...-foto1/1257793
fotoğraflarımız dan bir parça
Foto çekenlere teşekkürler.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Rica ederim birazda makinenin mağrifeti Fotoğraflar için seninde eline sağlık.Evet 125 cc yarışının sonlarına doğru ayrıldık.
Kaskı attığını bende görmedim hatta birisi ısrarla istemişti o da sponsor firmanının logosunu göstererek veremem demişti. Gerçi tulumu bile attı ama
Geçmiş olsun acil şifalar Vardır bi hayır yağmurda ıslanıp iyice şifayı kapardın aman İnş yakın zamanda görüşrz ;)
Bu arada Barış ın düşmesi ücüzü oldu daha çekişmeli olucaktı muhtemelen. Ayrıca motosikletli ambulansın piste girdiği an çok ilginçti.Viraja yarışçılarla beraber girdi neredeyse dedim noluyor Her an bir aksiyon görmek mümkün pınarbaşında hazırlıklı olmak lazım.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
ya off! ben vermedim linc ettiler =) anca öyle aldılar ellerimi görseniz hala yara icinde millet kafayı yemiş poff hala cok üzülüyorum yaa cok özenmistim Zaten hic birinizi tanımadıgım icin göremedim tanısamadımda hep aradım ama yok :(( Hem cok iyi hemde cok kötü bi gündü bak ne güzel botu almış bende almıstımmmm
bartu çektiğim resimlere ve videolar bakıyorum şimdi tekrar tekrar hatta sende bak super moto videolarımda var kenan padok a dönerken beyaz kaskı kolunda..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:52 ----------
aha bartu bu foto da sana benden..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:59 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:01 ----------
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)