Bu ürünler bu yetenekler Türkiyede de yeterince olsa keşke....
---------- Post added at 18:51 ---------- Previous post was at 18:39 ----------
BUDA AYRI BİR DAL TABİ
Bu ürünler bu yetenekler Türkiyede de yeterince olsa keşke....
---------- Post added at 18:51 ---------- Previous post was at 18:39 ----------
BUDA AYRI BİR DAL TABİ
Hayalim Üç Kelime Oda Şöyle " Honda-CBR-600RR "
işte benim istediğim kask arkadaşlar bilen varas çok sevinirim BANDIT aır brushlı kaskı nerden nasıl temin edebilir ve maliyeti ne olur.Sitede biride bunun yeşilini gördum sanırım.!
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Süpermiş resimler.
#sürenadam
Satışıyla alışıyla fiyatlarıyla vs.vs. bilgisi olanlarıda paylaşıma bekliyoruz arkadaşlar.Benim aldığım bilgi almanya yada var orj. satış mazası BANDIT onlarda 300euro lardan başlıyor.!
bazı resimler korkunç ama dikkat çekici....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
zaten motorcuların adı serseriye çıkmış bide bu kasklardan takarsak sataniste kadar varır adımız.
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
Türkiyeede bunları nerede yaptırabilirm
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
bu kaskları yüksek hacimli racede kullanıcaksın 250 ile giderken bi 4tekerin popsuna yapışınca adam dikiz aynasına bakar bakmaz kaçıcak yer arıyıcak
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Aboo kasklar çok kötü, gece böyle birşey ile karşılaştığını düşünsene
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Bu airbrushların ve kaska atılan boyaların kaskların yapısal dayanıklılıklarını bozduğunu biliyorsunuz değil mi ? Nacizane tavsiyen kasklarınıza asla airbrush vb şeyler yaptırmayın
YOU WILL NEVER WALK ALONE
7 ve 8. resimlerdeki kasklar çok güzelmiş.
güzel paylaşım
Mustafa Kemal Atatürk
Konuyu acan aarkadasin son resmindeki kasktan bende aradim ama burada bulamadim yurt disi da ise oldukca pahaliya yapiliyor. Birde beyaz uzayli kasklarindan biri yanlis cagrisimlara neden olabilir
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
bu kaskları kullananı kovalar millet vallahi
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Anlaşılan kimse geniş bir bilgiye sahip değil oluırda yurt dışına çıkarsam kesinlikle alıcam almanyada varmış en yakın bayisi zaten veya gelenlerden spariş edilicek fiyatlarını gidip görmek gerekiyor 150 dolarada var 500 dolarada var.!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)