Moto Akrobasi (09-01-11/Medrano Sirk/4YBR)
-
Reklamlar
-
vay ağa senin kız baya şanslı.. ben bir hafta izindeyim.. yarin gidip bi baksammı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Agedeş bunlar ne yapmışlar öyle yahu??
Benim bildiğim küfe içerisinde 2 motor döner dururlardı eskiden sirklerde, adamlar domun içerisinde 4 motosiklet taklalar atıyorlar senkronik bir şekilde..
Muhteşemmiş vallahi, önümüzdeki haftasonu şahsen Medrano'ya gitme kararı aldım ben
-
Gözlerim yoruldu izlerken
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
-
güzel gösteriymiş, eferim.
fazla sarsmadan çekmişin. bi eferimde sana.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
Küreyi görünce bunun içinde ancak ileri geri giderler dedim sonrası...
Hacı gözünle rahatça izlememişsin kayıt yapmışsın, eline sağlık.
-
Lanet olsun dostum...Bunların sorunu ne ha.!!
Canlı olarak 3lü sünü izlemiştim ama 4 lü ürperticiymiş...
-
Abi süper paylaşım.Süper yetenek.BRAVO! Ben de deneyeyim.
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
vay ağa senin kız baya şanslı.. ben bir hafta izindeyim.. yarin gidip bi baksammı...
http://www.biletix.com/static.htm?page=sp23
Starcıty Yenibosnada başlıyor artık gösteri...mutlaka gidin beyler...kesinlikle harika vakit geçireceksiniz...
Osbourne adlı üyeden alıntı
Agedeş bunlar ne yapmışlar öyle yahu??
Benim bildiğim küfe içerisinde 2 motor döner dururlardı eskiden sirklerde, adamlar domun içerisinde 4 motosiklet taklalar atıyorlar senkronik bir şekilde..
Muhteşemmiş vallahi, önümüzdeki haftasonu şahsen Medrano'ya gitme kararı aldım ben
git dostum pişman olmayacaksın...harika nostalji yaşayacaksın...grup halinde mutlu olmak daha da keyif verici... coşku sel oluyor...
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
güzel gösteriymiş, eferim.
fazla sarsmadan çekmişin. bi eferimde sana.
rica ederim...keşke oralara da gelse akın eder valla Angaealı...düşünsene memlekettdeki potansiyeli...böyle şeylere aç millet...en zattirik adam gelir ilçeye konsere kral muamelesi görür bunlar gerçek sanatcı bence...yeteneklerine hayran kalıyorsun...
motorhocası adlı üyeden alıntı
Küreyi görünce bunun içinde ancak ileri geri giderler dedim sonrası...
Hacı gözünle rahatça izlememişsin kayıt yapmışsın, eline sağlık.
aga sizler için çekim yapmak adına özen gösterdim...
Syanur adlı üyeden alıntı
Lanet olsun dostum...Bunların sorunu ne ha.!!
Canlı olarak 3lü sünü izlemiştim ama 4 lü ürperticiymiş...
immortalboss adlı üyeden alıntı
Abi süper paylaşım.Süper yetenek.BRAVO! Ben de deneyeyim.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
20 sene evvel bu kürenin tahtadan olanı vardı şehrin lunaparkında,cros motorlarla ekseninden -çaprazdan dolanırlardı,tırsardım motorlar seyircinin üzerine gelecek diye bilet alıp izleyemedim.
-
başım döndü izlerken , helal olsun adamlara .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
20 sene evvel bu kürenin tahtadan olanı vardı şehrin lunaparkında,cros motorlarla ekseninden -çaprazdan dolanırlardı,tırsardım motorlar seyircinin üzerine gelecek diye bilet alıp izleyemedim.
evet benimde hatırladığım dev bir çukur içinde tahtadan bir gösteri alanı olduğu...yani biz bir yere çıkmazdık tribünden aşağı maça bakar gibi kuyuyu izlerdik...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Ohha, burnumun dibinde evime 15 dk. mesafedeyken dünyanın öbür ucuna gitmişler..Valla gitmem ben oralara yav
Neyse sayende gitmiş kadar olduk, eyvallah
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Ohha, burnumun dibinde evime 15 dk. mesafedeyken dünyanın öbür ucuna gitmişler..Valla gitmem ben oralara yav
Neyse sayende gitmiş kadar olduk, eyvallah
Pişman olmayacaksın emin ol dostum... değecek ...
-
03 Aralık 2013, 01:37
-
04 Aralık 2013, 00:12
2 motorla yapılanı izlemistim bizim burda.bunlar daha deliymis Mete abi.sağol paylaşım için
-
09 Aralık 2013, 00:31
-
09 Aralık 2013, 02:34
vıdeo cok guzel.
...
son vıdeo pek fena. 2.50 dekı olay nedir ya....
-
09 Aralık 2013, 11:46
-
18 Aralık 2013, 12:12
2 nci video tehlikeli action
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)