Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İzlemesi Bile Kötü :(

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bmw F650
    http://video.milliyet.com.tr/Bir-hat...062.htm?auto=1

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    mondial 250 mct
    allah rahmet eylesin

ya bu hız merakı nedir şu 4 tekerlerin ibrelerini sabitlemek lazım adam hiç durmuyor bile basıp gidiyor bence

tekintekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki BANDİT 650 S (Haydut)
    Allah rahmet eylesin ,fakay motosiklet sürücüsü çok büyük hata etmiş ,beon mikseri ise çok hızlı ,,,yazık yaa çok üzüldüm ...
    doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Allah rahmet eylesin.

Aynaları sökenler de isterlerse ders alabilirler.

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    videonun altında yazana bakarmısınız birde

Denizli´de motosiklet sürücüsü Mehmet Susar (48), karayolunda hatalı şekilde dönüş yapmak isteyince beton mikserine çarparak hayatını kaybetti. Kaza anı Denizli Emniyet Müdürlüğü´nün MOBESE kameraları tarafından da kaydedildi.

bunun neresınde hata var goremıyorum motor sınyal mı vermıyor nedır yanı bellı kı orası bır doner kavsak ve sola donus var,kavsaga o hızla ve o agırlıkta bır aracla gıren gerızekalıda asıl hata bırde motor carpmıs yazıyorlar habere bak bunun yazanın ben taa yedı sulalesını!!! bu beton ve foseptik araçlarına öyle kıl oluyorum kı sankı tabakhaneye yetısecek serefsızler...otobusteyken bıle tam sola yanasıyorum geceyım yarıs yapmaya calısıyorlar bırını ındırıp bır guzel boyle mobese onunde dovecem kı ıbret olsun!bu tamamen adam öldürmek cinayet değilde ne
    ALLAH rahmet eylesin ne diyim ki

absolit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben ışıklandırma göremedim o kavşakta...? siz gördünüz mü... Her şeyden önce bunu sorgulamak lazım... Belli ki hızlı bir yol. Beton mikserine bakılırsa....
    __To Be Or NoT tO be__

emir27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah rahmet eylesin.çok ürkütücü...
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    düz gitsede ezicekmiş zaten. o süratle nası yavaşlasın. artık katil olarak hayatına devam edecek.
    vatandaşada Allah rahmet eylesin.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Allah rahmet eylesin..Olan geride kalanlara oldu gene..

Ama olayı doğru analiz edelim..

En sağ şeritten ışıklı kavşağa sola dönmek üzere yanaşan sürücü, motosikletinin aynası bulunmadığından dolayı omuz üstünden geriye bakma alışkanlığını edinememiş olduğu için gayet rahat bir şekilde (göründüğü kadarıyla) sinyal vermeden sola kırarak arkadan tonlarca ağırlıkta ve son sürat gelen beton kamyonunun altında kalmış.

Bu cümledeki motosiklet sürücüsünün yaptığı 4 yanlışı bulun bakalım?!

- En sağ şeritten kavşakta sola dönmeye çalışmak
    - Aynası bulunmayan motosiket kullanmak
    - Dönüşlerde omuz üstü geriye bakışı kullanmamak
    - Sinyal vermemek

Elbette beton kamyonu aşırı süratli ona bir şey demiyorum ama geçiş hakkı onun!
    O kavşağın ışıklı olduğu karşıda duran araçlardan anlaşılıyor..Dikkat ederseniz ışık yeni yanmış, arkadan gelerek yavaşlayan araçlar var..
    Kavşaktaki sola dönüşün ışığı ayrıdır..Düz gidene yeşil yanarken sola dönecek olana kırmızı veya başka bir ışık da yanabilir..

Özetle suçlu beton kamyonu mu sizce?

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Yazık garibim kim bilir o anda kafasında neler vardıda bu kadar dikkatsiz davrandı.
    Allah günahlarını bağışlasın. Çok korkutucu :(

Kurallar ,kurallar , kurallar

Motosikleti
    YAMAHA fz6fazer 2007 - SACHS- cbf150
    Ben yavas giden bir beton mikseri görmedim daha hayatimda. Hocam ne olursa olsun motosiklette hatali kamyonda. Kamyon sürücüsü motosikletlinin dönebilecegi ihtimalini gözardi ediyorsa o adama ben söför demem. Saka degil bu yaa agir vasita kullaniyorsun, tecrübeli olmasi gerekiyor. Ama sadece kullandiklari aletin gazina basmayi bilirler, lafa geldimide baba adamlardir ustalardir, mangalda kül birakmazlar.
    http://difm :cat:

Motosikleti
    KLE 500
    Engin, kesinlikle sana katılıyorum.

Evet, kamyon çok hızlı gidiyor bu ortada, fakat motorsiklet sürücüsü nereden bakarsan bak hatalı.

Adam koskoca kamyonun direksyonuna geçmiş, yerden iki metre yüksekte otururken acaba önümdeki motor üstüme kırar mı diye düşünmez. Bizler her zaman uyanık olmak zorundayız. Gelebilecek her türlü tehlikeye karşı hazırlıklı olmalıyız. Görüldüğü gibi ufak bir dalgınlık kolaylıkla insanın hayatına malolabilir.

Bazı kontrolleri alışkanlık haline getirmek gerekli. Ben şerit değiştireceğimde sinyal verdikten sonra mutlaka önce aynadan, sonra da omuz üstünden arkamı kontrol etmeye çalışırım. Özellikle e5 te giderken üç beş saniyede bir iki aynamı da kontrol ederim, ki böyle kavşaklara gireceğim zaman çok daha dikkatli olurum.

Toprağı bol olsun ama işte giden geri gelmiyor maalesef. Dikkati ve temkini elden bırakmayalım.

Motosikleti
    Suzuki Marauder 800
    Çok yanlış bi hata...İşte motor üstünde kaporta insan diye boşuna demiyorlar

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    İşte bu çok kötü bir kaza..
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

saykem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 600
    allah rahmet eylesin.Motor üstündeki yapılan hataların ne yazıkki sonuçlarını geri döndürmek mümkün değil.(osbourne) arkadaşımızın bütün söylediklerine katılıyorum çok doğru tesbitler.Motor üzerinde daima çok dikkatli olmak zorundayız.Hata kimde diye aramak yanlış.Sonunda zararlı çıkan daima bizler oluyoruz.
    HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR

sarıdev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Kader diyeceğim ama Allah insana akıl fikir vermiş ben yolda giderken 2 km arkamdan ne geliyor diye afrika antilobunun sürekli aslanı kolladığı gibi etrafımı kollarım.Ne zaman aslanı unutursan o zaman yem olursun.Biz Türkiye'de motorsiklet kullanıyoruz arkadaşlar hele hele de istanbul gibi bir yerde NTV nin haberine göre her yıl 200 motorlu kurye trafikte hayatını kaybediyor dalgınlığa mahal yok herkese kazasız belasız sürüşler Allaha emanet olun
    Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)