adamlar resmen yolda dalga geçiyorlar.
http://www.evisor.tv/tv/supermoto/supermoto-2928.htm
adamlar resmen yolda dalga geçiyorlar.
http://www.evisor.tv/tv/supermoto/supermoto-2928.htm
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Kaliteli serseriler
Öndeki adam işi biliyor. Sonlara doğru 1-2 kere "kaybetmesine" rağmen toparlıyor, motora hangi girdiyi verince motorun ne yapacağını çok iyi biliyor. Tam bir profesyönel. Supermoto pist yarışçısı olması hayli muhtemel. SSçilere "Haddinizi bilen ulen!!!" mesajını vermiş gerçekten
İnsana supermoto aldırır böyle videolar
Paylaştığın için sağol, çok güzel video
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
İzlemiştim bu videoyu, pilotaj üst seviyede gerçekten.
Video Fransa'da çekilmiş sanırım, ama bunlar kesin İstanbul'ludur.
Yollara dikkat ettinizmi dağ yolu bu kadar temiz dağ yolu bizim E-5 yada D-100 de bile yok. Gel istanbul'da Yalova-Armutlu yolunda yanlarken ayağını yere sür bakalım derin bir çukura, çatlağa, yükseltiye çarpıp 2 kat oluyormu olmuyormu? Adam işte motosiklet kullanmanın keyfini çıkatıyor. Herşeyde olduğu gibi. Kısacası yaşıyor.
Cok tehlikeli işler cok olumle dans ediyorlar, arkada bekliyenleri yok heralde yaw gitsinler pistlere oyle degilmi
İmzamı, ben imzamı burlara değil yollara atarım...
akşam caddebostan sahildeydim bizim motorcular vızır vızır.birtane scootor ışıklarda bekliyor en önde yeşil yandı tek teker rahat 50-60 mt arkasındaki araçların hiç biri motorun lastikleri yere değene kadar yanına dahi yanaşmadılar.düşer filan ezmeyelim diye galiba .biraz bizim sürücüler motorları araçtan saymaya başladılar galiba diye düşünmeye başladım!bu arada scootor çin işi hayret hani.o trafikte olayı tasvip etmesemde çocuğa helal valla.kafada kask ta yok.ne demeli bunlara.
yorumlarınız için teşekkürler.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
allah analarına babalarına sabır versin zamanında kulaklarını çekselermiş böyle serseri olmazlarmıştı bu zibidiler
adamlar yapılmaması gereken her hareketin nasıl yapılması gerektiğini göstermişler resmen...
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
deli bunlar
harbi 10 numara kaliteli serserilerkınıyorum
Bİr gün bir arabanın arkasına garfield olduğunda çok dizini döver tabi sağ kalırsa, tasvip etmiyorum düşününki ufak bir çocuk karşıdan karşıya geçerken o makine ile karşı karşıya kaldı ?
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
adamlar kaç km gidiyor bir polis bile çevirmiyor.bizde olsa anında otopark belkide insan hayatını tehlikeye sokmaktan kodes.
(Bkz. Bu gün gaza gelen yarın .... gelir.)
(Bkz. SS e taş çıkartmak.)
(Bkz. Viraja böyle girilir.)
Makinalar neydi acep anlayabilen var mı?Marka model?
We are many...
Yol dumduz tabı kaptırmıs gıdıyolar
GVNGRSY
Arkadan kovalayan var sanki..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
Yok normal değil bence şımarıklık
Trafiği tehlikeye sokmak
Kendi hayatını hiçe saymak
Hayatta bu adamlarla yolada cıkılmaz
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
İzledim ama
ne "sevimli serseriler" ve zibidiler ne de motorcu gördüm..
Bunlar resmen serseri üstelik başkalarının güvenliğini ve hayatlarını da tehlikeye soktukları için ahlaksız diyorum bunlara ben....
dogru mu yanlış mı diye sormak bile abes. yanlış. trafikte o şekilde hareket etmek ne kadar profesyonel olunursa olunsun hatalı.
Eğer fark edilmek istiyorsanız... kendinizi gösterin, trafikte arabalar nasıl ilerliyorsa öyle ilerleyin. aralardan makaslar atarak değil...
kazasız belasız sürüşler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)