Msupra(BMW M3),Hayabusa,Ninja ZX10, 1000RR ve finalde GSXR-1000
Reklamlar
-
Karşılaştırmadaki araba hakkında biraz bilgi verelim. Yarıştığı (rolling yaptığı) motorlar hemen hemen standart halde zaten.
Araç BMW M3, fakat kaputunun altında 1994 model bir Toyota Supra motoru yatıyor ve yaklaşık 1000 hp imiş.(Maksimum hızı 350 km/h idi galiba)
Msupra& Hayabusa 1
Msupra& Hayabusa 2
Msupra & Hayabusa (ilk 2 videodan farklı bir zamanda)
Msupra & ZX 10 - 1000RR
Msupra & 1000RR
Buraya kadar hep Msupra geçiyor. Ama işler bundan sonra değişiyor mu acaba?
Yarış köprüde bitecek diye anlaşmışlar.
Ne dersiniz.? Yenilen pehlivan güreşe doymaz mı,bu işin sonu yok mu?
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Reklamlar
-
yok artık daha neler motora kafa tutuyormuş ...
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
bu arabayı duymustum..
zaten belli ediyor kendini..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
bu videolara okadar söz denilcek şey var ama yaz yaz bitmez.1000 beygire 196 beygir aradaki fark çok büyük.fakat son video'da adam sonnoktayı koymuş. yine 2 teker önde
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
agırlık farkını goz onunde tutarsak..
beygır gucu arka plana duser bence
-
playboy_77 adlı üyeden alıntı
bu videolara okadar söz denilcek şey var ama yaz yaz bitmez.1000 beygire 196 beygir aradaki fark çok büyük.fakat son video'da adam sonnoktayı koymuş. yine 2 teker önde
kg başına düşen hp'ye göre bir kıyasla
-
olabilir..ne fark eder.sonuçta 2 teker geçmiş mi GEÇMİŞ. gerisi boş bizim için.kapak yapmış işte.yine 2 tekerin daha hızlı olduğunu birkez daha kanıtlamış olduk
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
bence gsxr1000 harici diğer yarışlarda arabaya atıf yapılmış.hayabusa ve 1000rr da maksimum seviyede kullanım söz konusu değil adamların kapaklanmamasından anlaşılabilir dimdik duruyor herifler.yoksa zannetmiyorum bu makinalarla kapışacak araba ben düşünemiyorum!ve ayrıca dikkat edin ara hızlanmalarda 120 lerden birden 190-200 e çıkan bir arabada tanımıyorum.paylaşım güzel tşk ama büyük kolpa var diyorum ben.
-
eheh
5 vıdeodan bırınde gecmıs yani..
maliyet harıcınde motorların hepsi ezilmiş bence..
nos var dıyorum 1000 hp dıyorum..
-
deli mavili adlı üyeden alıntı
yok artık daha neler motora kafa tutuyormuş ...
son zamanlarda youtube videolarını fazla takip etmiyosun anlaşılan.bu araba drag şampiyonu yabancı forumlarda bile bu araba konuşuluyo.istersen bi kapış.bi rolling 2000 dolarcık fazla bişey değil
-
-
HP/KG oranlarını hesaplayın bakalım.
mesela standart 1000rr
170hp/176kg
kg ba$ına 0,96hp dü$üyor.
Msupraya bakalım
takribi 800hp / 1450kg diyelim.
kg ba$ına 0,55hp dü$üyor.
motordelisi.com alıntıdır..
-
Birde bunu buldum. (ilk mesaja ekleyeyim)
-
asm adlı üyeden alıntı
Hocam araba ağzına kadar yüklü tabiri caizse.
Bende "Hayabusa geçiliyor" dendiğinde "hadi len" demiştim ama araba belli bir hızda bile arka tarafı koparıyor dikkat ederseniz
(1000 hp'nin ipuçlarını veriyor)
Bu işin sonu yok
(motorlara da yüklenilse F-16'lar ile kapışırlar herhalde
)
kendi teorinde haklı olabilirsin ama ben yinede hayabusa kullanan adamların
hala motoru son limitlerinde kullanmadığında ısrar ediyorum.adam arabanın son limitlerinde ama dikkat edersen.bilmiyorum bana pek mantıklı gelmiyor praetorian doğru bir konuya parmak basmış beygir kilo orantısına.1000 beygir diyorsun tamam ama bugün hız rekorlarını altüst eden en hızlı araba bildiğim kadarıyla 400 e anca yaklaşmış ki onunda kıçında bildiğimiz roket var kaç beygir ben bilemiyorum artık.ama yer çekimini yenmesi için binlerce beygir güce ihtiyaç olduğuda bir gerçek.bunuda bir düşün istersen.onu bunu bilmem bence motosiklet sürücüleri pek güvenmemiş kendilerine fazla basamamış diyorum ben.gsxr1000 ok gibi gidiyor ama o ayrı
-
yok daha neler uzun yolda supra iyi kaçar ama hayabusa dragda onu çiğ çiğ yer..
-
Arkadaşlar Ankara'da bu arabayı geçebilen motor yok henüz.
Yarışa sıfırdan değil 100 km'den başlıyor ve turbo ile nos'u aynı anda açıyor araba. Olay bundan ibaret, sonra kalkıp da motorlar rahat geçer falan demeyin
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
06bluedragger adlı üyeden alıntı
yok daha neler uzun yolda supra iyi kaçar ama hayabusa dragda onu çiğ çiğ yer..
sana standart bi busa ayarlıyalım bu adamla yarış geçebilirsen busayı senin için satın alayım geçemezsen sen bana al olur mu?
-
vay anam 1000 tane beygir var arabada , nasıl yapmışlarki abey
-
Arabanın ne kadar güçlü olduğu o hızlarda bile arka tarafın sallamasından belli, motorları bu kadar abartmayın arkadaşlar.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
Bakıyorumda artık ss lar arasında R1 in adı neredeyse hiç geçmiyor.Baya geride kaldı herhalde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler