gormesem inanmazdım yamaha yapmıs walla, sanırım izmir-cesme otobanı bi arkadastan aldım videoyu. 2 kişi arkadaki eleman cekmiş telefonla, avi'ye convert ettim herkese ii seyirler
http://www.hemenpaylas.com/download/...X-170.avi.html
gormesem inanmazdım yamaha yapmıs walla, sanırım izmir-cesme otobanı bi arkadastan aldım videoyu. 2 kişi arkadaki eleman cekmiş telefonla, avi'ye convert ettim herkese ii seyirler
http://www.hemenpaylas.com/download/...X-170.avi.html
Bu video çok ilgimi çekti. Daha uzun halini verme imkanın var mı? avi formatı olmasa da olur. Bende de xmax var. Henüz rodajda . Klavuzunda , 1000 km ye kadar gazı 1/3 den fazla açmayın yazıyo. O şekilde bile 100 yapıyor. Tam gaz gideceğim günü iple çekiyorum.
yalnız bu videoda sadece ses kaydı var...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
indiremiyorum yaaa :(
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
zaten başında bir iki saniye yolu gösteriyo sora kadranı 170 le giderken çekmiş. senin problemin codec den kaynaklanıyo olabilir.mete_han adlı üyeden alıntı
bu Codec.Pack.V6.0.6 yada ace media codec dene belki olur.
Arkadaşlar x-max in 170 gitmesi benim de çok igimi çekti ben safranboludayım .x-max imi alalı henüz 2,5 ay oldy 3800 km deyim .binmeye doyum olmuyor
170 i ise tesadüfen gördüm .ankaraya giderken sağımdaki araç şöförünün garip garip bakışı beni kadrana bakmaya yöneltti.gördüğüm manzara ibre nin sona dayandığı idi .AMA ben bunu hep 160 kabul ettim .demek 170 oluyor..
haaa bu arada 2 saatte ankaraya ulaşıyorum hemde hiç yorulmadan..
walla helal olsun daha başka ne denir ki?peki bir şey soracağım x-max kullanıcılarına:170 i düz yolda giderken her seferinde görebiliyo mu?yoksa hani ne bileyim eğimli yolda filan mı görüyo?bir de zorlanmadan çıkabildiği sürat kaç?mesela bizim honda dylanlar 110u 120 yi zorlanmadan görüyo sonrasında da devrini bulması için uzun yol gerekiyo bunun gibi zorlanmadan kaç km'ye rahat çıkıyo?
Yeşil ışıkta düz yol tamgaz açık 140'a fırlıyo... Sonrası daha yavaş gelişiyo... Motorun sınırlarına geldiğini hissettiriyo... 170'le gitmek için çok uzun ve çok dik bi inişe ihtiyacınız olacaktır. Ama sınırlarda gezen arkadaşlar için şunu söylemeliyim, X-Max'ın hız göstergesi 160 km/s ile sınırlı... 170 ile gittiğini anlayabilmek içinse, gösterge ibresinin büküldüğünü görüceksiniz, yani tam da gösterge bozulmadan, ya da motor yanmadan önce...
"It is better to deserve honors and not have them than to have them and not deserve them."
arkadaslar gercekten hızlı bir motor
ben silverwingle 140km ile giderken beni gecmeye kalkisti tabi ben de bastim ama sonucta gecemedi fakat 250 cc kategöresinde hızlı bir motor
DREAM OF POWER SAKO
nasıl ınecek bu vıdeooooo
bu beygir gücüne ve ağırlığına rağmen 170 muhteşem bir sürat..hyosung'un 250 racing makinası bile yapmıyo bu kadar..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
video inmiyorr arkadasım
video inmez.çünkü hemenpaylas.com kapatıldı.
Birader senin site tırt göremiyoruz
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Ya Bu Makina Manyak Bişey Bizim Ybr Yaninda Viz Kalir
Topic hortlaması ::
Bide videoyu izlemeden konusuyorlar ya?
Dostlar benim de X Max'sım var ama ben hiç o kadar gidemedim!Acaba eksiklik bendemi diye şimdi merak ettim.
makineler aynı olduğuna göre eksiklik sendedir ama makinede sorunda olabilir tabii
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)