Honda CBR250R ın dandik IRC lastiklerini yakmayı denedik, ön teker asfalta iyi tutunamadığı için kaldırıma dayanarak yaptık ama sonuç: BAŞARILI
İki gün sonra Pirelli Diablo Rosso II lastiklerime kavuşuyorum inşallah
Honda CBR250R ın dandik IRC lastiklerini yakmayı denedik, ön teker asfalta iyi tutunamadığı için kaldırıma dayanarak yaptık ama sonuç: BAŞARILI
İki gün sonra Pirelli Diablo Rosso II lastiklerime kavuşuyorum inşallah
hayırlı olsun şimdiden...
Bende benim çıkan irc leri yakacağım yakın zamanda. Özellikle bodrumda saklıyorum kendilerini. Çok kazalar yaptım sırf irc yüzünden. Bildiğin sabun kalıbına binmişim yıllarca...michelin kullanınca anladım.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
yeni lastikler hayırlı olsun. üzerinizdeki kot sanırım motosiklet pantolonu. marka ve modeli nedir acaba? riderdenim mi tech 90 mı?
eyvallah
senle de yapalım bi ara istiyosan ;)
aynen hocam, düz yolda giderken bile patinaja gelen bi lastik irc
Tech90 City Kevlar
Geçen hafta aldığımda 212 TL fiyat vardı, az da olsa indirim yapmışlar.
Sürücü kursu reklamının önünde yaptığına bak. Hiç yakışmış mı
Dikkatli bakıyor musunuz?
Bendede var 1 çift cst dandik mukavva lastik denemek lazım =) tek sorun takma parası 20 lira alıyorlar 20 de diğer lastikleri takacak 40 lira ayırmak lazım malum dublex.
yenileme vakti gelince yaparız ;)
Bende soracaktım neyle yakıyorsunuz? diye lastikleri videoyu gördüm :D
Zira o güçte motorla lastik biraz zor yanar, anca çakmakla falan yakmayı denemişsinizdir diye tahmin ettim.
Hıdırellezde yaparız artık hocam onu da
ihtiyaç sahibi birine verilmesi taraftarıyım zaten tamamiyle yanmadı galiba iş görür hala bence
Kazasız belasız günlerde kullanın, iki gün sonra yeni motosiklet almış gibi hissedeceksiniz
hocam ön lastik yan taraftan yarık, daha önce başka bir başlık açarak fotoğraflarını yüklemiştim, o yüzden yeni lastik taktırıyorum.
iki lastik de naylon olduğu için pek tavsiye etmem, o yüzden vereceğim kişinin de kazaya karışmasına sebep olmak istemem.
hocam gerginlikte sıkıntı yok da, zincirin bir iki baklasında yamukluk var o yüzden o şekilde sallanıyor.
inşallah bakalım
Bugün bi arama yapayım dedim google da ve benim video mu başka bir şahsın aynı şekilde kendi hesabına yüklediğini fark ettim.
Yav tamam arakladın bari ismini cismini değiştir dimi bu kadar bariz hırsızlık olur mu...
Kimdir bu Cemil Can, var mı tanıyanınız?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)