uff çok kotu bi olay ya yazık olmus :(:(:(
Olay zzr almakla bitmiyor demek ki.
"ya arkadaşlar ben büyük motorla başlasam ne olur???" geberene kadar alt yapın zayıf kalır. ebenin körü olur.Khutuck adlı üyeden alıntı
diyelim 50-60km üzerinde bir hızdayken. kontra zamanı kendini hissettirir.
yapıldığında motosiklet devriliyormuş gibi hissedilir. o aslında "ya bunu başkası daha iyi yatırırdı ama..." dediğiniz açıdır. pohu çıkarıldığında videonuz yayınlanır. tekerleğin yatma-yanak kapasitesine dikkat!
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
Aha !!!
Kontra dönüş dediğiniz, otomobillerdedi oversteer (arkayı savurma) denen hadise.
Motosiklette 9 kusurlu hareketten biri. Belki 10 yıl sonra böyle birşeye cesaret ederim
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
abi motor gitti adamın hatası ama !'!
[COLOR="Red"][I][B]FORMA için 90 dakika değil.ÖMÜR BOYU.ayrı değil. OMUZ OMUZA Şerefsizce değil.GURURLA Skorda değil.HER MAÇTA Yuhlayan değil.ALKIŞLAYAN Oturan değil.ZIPLAYAN Puroyla değil.ATKIYLA Çekirdekle değil.BAYRAKLA TEZAHÜRATLA.Şampiyonken değil.HASRETKEN.ÖLÜMÜNE GALATASARAY'lı yaşayanlara;GERCEK TARAFTAR.denir[/B][/I][/COLOR]
Çok yazık...
Yazık oldu motora
Adam iyi ki full korumaydı
bana garip geldi bu video biraz acayip bi görüntü bi de sürücünün yüzüne dikkat etsenize kaska zoom yaptığında
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
viraja girerken gidonu virajın tersi istikamatinde ileriye doğru ittirmektir.
Burada söylenmek istenen olay şu gibi:
- sağ viraja girersen sol elini ileriye it (sağı içeri çekme)
- sol viraja girersen sağ elini ileriye it (solu içeri çekme)
yukarıdaki ifade biraz yetersiz kalmış, açıklamaya ihtiyaç duydum
Keeway Superlight 150 :cherry:
34 ED 0798 (namı-diğer "vın vın")
viraja hangi çizgiden girilip hangi çizgiden çıkılacağı sizin için henüz çok net değilse fazla uğraşmayın böyle şeylerle. yapabildiğiniz kadar az bir şey yapın gitsin. daha zamanınız var demektir. çok kurcalayıp buna odaklanmayın. detaya girmeye gerek yok. sadece bu teknik hakkında sayfalarca yazı var. mükemmelende uygulasanız iyi binici olduğunuz anlamına gelmez. çünkü bu bütünün sadece bir parçası. ben de herkes gibi öğrenmeye devam ediyorum.
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
virajlarda dikkat
Ride your way
COUNTER Steering zaten tam adı, ayrıntılı bilgi içinAkira adlı üyeden alıntı
http://donald.hypermart.net/Teori/3K...ONMESANATI.htm
Tekrar söylüyorum arkadaşlar, bir usta tarafında size öğretilmediyse DENEMEYİN!!! Düşersiniz walla...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
+1 ve motorun üstünde hakimiyet kazanmadan, 40-50 gibi hızlarda rahat hareket edemeden denenmemesi gerekiyor.Shamyl adlı üyeden alıntı
ama gordugum kadarıyla motor surmenın en temel olayı counter steering herkes öğrenmeli bir şekilde
way bea gerçekten yazık olmuş elemana.. tamam güzel hareket ama virajı çok dıştan almış..
CBR 600F Honda,
Kimsede bu yazıya birşey dememiş, okurken şaşırıp edindiğim bilgileri kontrol ettim, yeni başlayan biri bunu okusa yola çıksa motoru yatırmaması, kaza yapmaması içten değil. Eğer konu insan hayatıysa böyle yorumlar yaparken daha dikkatli olalım lütfen..Konu üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen düzeltme gereği duydum!
Sağa dönen virajda sağ elinizle elciği ileri doğru iteceksiniz.
Sol dönen virajda sol elinizle elcigi ileri doğru iteceksiniz.
:s ne oldu öyle ya :S
içim acıdı yahu
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)