SJ1000 ile Hyosung GT250R ile Farklı Açılardan Çekimler
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güle güle kullan güzel kamera, bende atc9k almıştım 250 liraya indirimden şimdi 600 liraya satıyorlar fakat çekim kalitesi go prodan farksız full hd çekim yapıyor ve arkasında ekranıda var .
-
Az önce sarjı fulledikten sonra kamerayı açık bıraktım.
5 dakikalık periyodlarla çekim için ayarladım. 23 tam çekim yaptı. Toplam 115 dakika çekmiş oldu.
Her bir part 600 MB civarında. Toplamda 13.8 GB yer kapladı. Hafıza kartım 32GB idi.
-
sj4000 ler nasıl acaba? 110 dolar falan civarı ebayda
-
Güle güle kullan kardeşim güzel videolar çekmişsin görüntü baya iyi gözüküyor.
-
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Güle güle kullan güzel kamera, bende atc9k almıştım 250 liraya indirimden şimdi 600 liraya satıyorlar fakat çekim kalitesi go prodan farksız full hd çekim yapıyor ve arkasında ekranıda var .
Sj1000'in arkasında da LCD ekran var. Kullanımı falan çok kolay.
Ekranının olması büyük avantaj, bağladıktan sonra nereyi çektiğini görebiliyorsunuz. Ekran koruyucu var. 2dk sonra ekran kapanıyor, sarjdan yemiyor boş yere.
Private_User adlı üyeden alıntı
Güle güle kullan kardeşim güzel videolar çekmişsin görüntü baya iyi gözüküyor.
Eyvallah saolasın. Sezon açıldı, gezerken biraz görüntü çekelim. Yoksa cep telefonunu çıkar, eldiveni çıkar, fotoğraf çek, tekrar giy falan filan zor oluyor
-
Ön cam'ı ilk sahibi ***** resmen. Kilometre olayı moralimi bozdu ama kamera gayet güzel.
-
__redandblac adlı üyeden alıntı
sj4000 ler nasıl acaba? 110 dolar falan civarı ebayda
Sj4000'ler de güzel. Fakat kutu içinden en çok kullanılan vantuzlu aparat çıkmıyormuş. Sipariş verirken bunu göz önüne alın.
asa11 adlı üyeden alıntı
Ön cam'ı ilk sahibi ***** resmen. Kilometre olayı moralimi bozdu ama kamera gayet güzel.
Ön camda kaplan resmi vardı aldığımda.
Kaplan resmini yapan reklamcıda nasıl bir yetenek varsa komple derinden derinden çizmiş camı.
-
sj1000'i motosiklet modeli sandım karşılaştırma fotografları bekliyodum :D
-
Aynı rengi geçen gün elimw geçti. Kutu içeriği oldukça tatminkar görüntü kalitesi iyi.
Sadece seste sorun var öününe bir mikrofon süngeri koyarsam rüzgar sesini keser diye umuyorum.
Birde sj1000 nin formatını movie maker kabul etmedi.
Hangi video dönüştürücüyü tavsiye edersiniz?
-
scooboy adlı üyeden alıntı
Aynı rengi geçen gün elimw geçti. Kutu içeriği oldukça tatminkar görüntü kalitesi iyi.
Sadece seste sorun var öününe bir mikrofon süngeri koyarsam rüzgar sesini keser diye umuyorum.
Rüzgar sesi için bulaşık süngeri kesinlikle işe yarıyor... Video editlemek için Sony Vegas Pro 12 ama çok karışık geldi bana, daha basitini arıyorum...
-
scooboy adlı üyeden alıntı
Macintosh kullandığım için iMovie satın aldım, onunla yaptım. Kullanımı gayet kolay geldi. Efektler, ekstradan sesler falan var.
Ses için bulaşık süngerini bu öndeki altıgen deliklerin üstüne mi koyacağız?
-
Mikrofon objektifin hemen altındaki delik Birde düğmeler sallanıyor ez azından bendeki sallanıyor onlarıda kağıt bant kapatabilirsin.
-
Çanakkale Çan'da mısınız acaba.
-
hayko5 adlı üyeden alıntı
Çanakkale Çan'da mısınız acaba.
Evet hocam.
-
Bugün dandik bir scooter'a tutturdum kamerayı. Kamera düştü tabi. Videoyu izledim acaba niye düştü diye. Acayip bir titreşim varmış motorda. Siz siz olun dandik scooterlara kamerayı yapıştırmayın
60km hızla giderken düşen kamera'ya kılıfı sayesinden birşey olmadı sadece bağlantı aparatının ucu kırıldı.
-
Bir hortlatalım konuyu bakalım geçen sürede neler olmuş.Kullannalar almayı düşünenlerin yorumlarını bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------
Çok çabuk kayboldu ya kimse yok mu alan,kullanan ?
-
Sj1000 kullanan pek kalmamıştır. Çünkü artık sj4000 ve sj4000 wifi var.
Zaten benim o yıllarda aldığım sj1000 bozuldu ve çin'e geri gönderdim. Eleman kabul etti garantiden. 10 küsür dolar fark ödedim, eleman sj4000 gönderdi.
-
Sahibi geldi kaçın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)