Motordan gelmemesi gereken bir ses gelmiyor. Takır tukur ses duymadım ben.
Video açıklamasında brembo fren yazmışlar. Brembo değil Hint versyonunun frenleri. İlginç.
bende duymadım öyle bir ses .tvsden gelmiyorsa bundan hiç gelmez hatta bizim türklerden biri videonun sonuna doğru çok sağlam motor diyor kekonun biri bellide kendi meşrebince
Şayet gösteri için overpower uygulama yapılmamışsa gayet performanslı geldi bana, takıır tukur dediği ses arka plastik çamurluğun yere vurduğu anda gelen sesi kast etmiş olmalı forumdaş.
Gösteriyi yapan arkadaş buz mavisi/gri/beyaz kot yerine, siyah bir pantolon uydura idi keşkem
Fiyatlandırma'yı vicdanlı yaparlarsa 4-6bin aralığında piyasayı ele geçiriler, yoksam forum topic güllerin'den bir çiçek olarak kalır.
bana ebat biraz ufak geldi sanki. tek kişilik gibi.
bi takırtı geliyor arkadaşlar iyi yakalamışlar.
Videoda ne diyorlar beyler bi iki cümle aktarır mısınız izleyemiyorum
Keske turk mali yuzde yuz olsa da
Ses gelse bile turkiye kazanir isci kazanir ...
Aga ben hint . Cin malina karsiyim
Pulsar ın üstündeki firen sistemi
Markası Bybre.
http://www.brembo.com/en/il-gruppo/m...s/default.aspx Buda Brembo nun resmi sitesi.
Ben eksik açıkladım galiba brembo marka fren sistemi 600 cc ye kadar hindistanda bybre olarak üretim yapıyor yani bybre brembonun hindistandaki fabrikası
Üzerinde ne yazıyor bakmak lazım. Bybre'sa Bybre. Brembo'ysa Brembo. Bybre frene video açıklamasında Brembo yazdılarsa "hiç hoş hareketler değil bunlar" demek lazım.[/QUOTE]
http://www.team-bhp.com/forum/motorb...bre-india.html
Brembo’ the world leader and acknowledged innovator of the brake disc technology for automotive vehicles today unveiled the new brand “BYBRE” in India. The Italian engineered 'Bybre' range is specifically dedicated to the braking systems of motorcycles and scooters under 600 cc and this range will be manufactured at the company’s manufacturing facility at Pune, which was inaugurated in 2009.
Speaking on the launch of BYBRE in India, Mr. Nicola Frambrosi, Motorcycle Sales Director, Brembo Group said, “Over the past 50 years, Brembo has played an important role in the automotive braking industry. Introduction of Bybre represents a whole category of innovative products in this category. This latest brand is certain to make every driving and riding experience safer and more exciting. India is our first market where we have introduced this brand focused to provide solutions for new requirements of the motorcycle market.”
On this occasion, Brembo also launched its first product of the Bybre range- the 'BYBRE P4.28 caliper' exclusively designed & developed for Bajaj Motorcycles. Bajaj Auto, a key customer of Brembo in India, for the first time is using the brand “BYBRE” on their vehicles and particularly on the high-tech bike built in collaboration with KTM of Austria. These new bikes would be for sale in India as well as European markets.
Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...
guzelmıs cok rahat tekere gelıyor hınt malı ıyıdır
www.erkakurye.com
Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güneydoğu Asya pazarlarına giden motorlarına koyuyolar Bybre frenleri. Kısaca 3. Dünya ülkelerine. Brembo'yla aynı fabrikada yapılsa da aynı kaliteyi/performansı beklemek doğru olmaz. Zaten A kalite olsa "kardeş ben hüsnü diye başka bi marka adı koydum, o malları da aha bu hıyarlara itelicem" demez adam.
Ha, gerçekten kalitelidir, iyidir fren performansı; onu deneyip görmek lazım. O başka bi konu.
Yerde bi tane adam akıllı lastik izi yok, tak bakalım pirellileri o kıç kayıyomu bidaha
Uzaktan kumandalı arabanızın lastiklerini elektrik bantı ile sarın, oda aynı hesap
Banada kimse çıkıp 3 buji olunca bişi farkediyomuş gibi konuşmasın Sanki turbo var, intercooler var, dereceli egzantrikler falan var da bi ateşlemede performans kaybediyo diye 3 buji koymuşlar
Ozaman bana birtane 600 cc altı 2013 model brembo fren sistemine sahip motor örnek gösterin
Fren sistemi ile ilgili bi de bunu buldum:
http://www.xbhp.com/talkies/first-im...de-report.html
butun hevesım kaçtı. fıyatı duyumca. tekere bızım mondial mcx te kalkıyor ne varkı bunda
Ya arkadaşlar, fiyatı beğenmediniz anladık da motoru kötüleyeceğim diye komik durumlara düşmeyin. Motor canavar gibi motor. Size burada verilen videolarla yetinmeyin gidin performansını youtube'daki diğer videolarda görün. 200 cc'de KTM Duke dışında bundan daha performanslı motor yok. Fiyatını gözden çıkardıktan sonra alacağınız performanstan memnun kalmamanız diye bir şey söz konusu değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)