Yahu okadarda değil
Ne motosiklet sahipleri var ne alırsa alsın CBF' i duruyor garajında
Mücahit aşağıda belirtmiş durumu tamamen ihtiyaçla alakalı, bence de durum tamamen ihtiyaç.
Benim ihtiyaçlarım :
* İlk ben kullanayım ( 0 km olsun, ilk motoskletim olduğu için olmazsa olmazım, aklımda hiçbir sorunu geçmişine bağlamayayım )
* 3.000 liralara, ( mümkünse o sıfırların başına 4 gelmesin :/ )
* sorunsuz olsun ( teknik anlamda ),
* her yola gelsin, ( bir gezi, etkinlik v.s olursa, herkesin girdiği yollara girebilsin)
* çok az yakıt sarfiyatı olsun, ( mümkünse sınıfında en az yakıt sarfeden olsun, o konuyu hiç düşünmeyeyim )
* adı sanı belli olan (muattap bulabileceğim tecrubeli bi firma),
* motosiklet gibi kullanabileceğim ( debriyaj, vites, arka fren... ... ),
* servis fiyatları makul olan ( mümkünse en makul!, ktm başlığında 390 TL bahsediliyor bizde 60-80 TL
),
* servisi yaygın olan ( mümkünse en yaygın),
* en ufak parçasına hızlı ulaşabileceğim ( mümkünse Türkiyede en hızlı ulaşayım, Allah yapısı değil sonuçta bu
)
* tipi çekilmez olmasın, ( kişisel zevkime aykırı bişey olmasın )
* kullanımı kolay olsun ( mümkünse biraz atletik, kıvrak yapıda olsun bana ilk motosiklet olabilsin )
* 3000 liralar dedik diye malzeme kalitesi yerlerde olmasın, yolda civatası boşalan bişey olmasın,
* ... ... ...
Şimdi bana "şundan vazgeç, onu boşverirsen şöyle olursa..., yok oraya 1000 TL" ekle falan demeden ne önerebilirsiniz allah aşkına
Ben memnun olmayayımda kim olsun
Oyumu çekimser kullanıyorum
kırmızı amortisoru sadece kırmızı CB ye yakıştırmıyorum ben, en çok siyaha yakıştırıyorum, beyazda siyah olsa daha iyi olur sanki gibi geliyor