HONDA CB125E - 2012 Model
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motor güzel, hoş... Biz de burada yeni fuardan sonra bayilerde görmeyi bekliyoruz...
-
fiyat olarak ne olacak acaba.ilk kullananların izlenimi ne olacak.çook merak ediyorum
-
Arkadaşlar bu motoru daha 4 gün önce aldım. Alacağım motoru çok araştırdım ve bu motora karar verdim. Ilk izlenimlerim olarak, kesinlikle doğru bir karar verdiğimi ve bu fiyata daha kaliteli bir motorun piyasada olmadığını farkettim. Henüz rodaj aşamasında olduğu için motor performansını ölçemedim 60'ı geçmedim ancak parça kalitesi ve kıvraklık iyi seviyesinde. CBF 150'den daha kıvrak. Far aydınlatması çok iyi. Kesinlikle xenon fara falan ihtiyaç yok. Çift kornalı. Konforu güzel ancak bir CBF 150 gibi değil. Ayrıca farı gece gündüz açık. Sonuç olarak, bence bu motor verdiğiniz paraya (3550TL)sonuna kadar değer.
-
işte bu! Herkesin meraklarını gidereceği başlık. Bende çok merak ediyorum bu motoru. 11 nm tork iyi. Ama beygiri biraz düşük gibi geldi bana.şöyle bi 12 beygir falan olsaydı tadından yenmezdi. Devir saati isteyenler iyi bi usta bulup tahmini olarak söylüyorum 100-150 tl ye taktırabilir.eskiden cbf 150 ye taktıranlar vardı. Ben titana taktırdım. Bi sorun yok.bu sayfayı merakla takip edeceğim.
-
umarım titan gibi kalitelidir
-
niketnac adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu motoru daha 4 gün önce aldım. Alacağım motoru çok araştırdım ve bu motora karar verdim. Ilk izlenimlerim olarak, kesinlikle doğru bir karar verdiğimi ve bu fiyata daha kaliteli bir motorun piyasada olmadığını farkettim. Henüz rodaj aşamasında olduğu için motor performansını ölçemedim 60'ı geçmedim ancak parça kalitesi ve kıvraklık iyi seviyesinde. CBF 150'den daha kıvrak. Far aydınlatması çok iyi. Kesinlikle xenon fara falan ihtiyaç yok. Çift kornalı. Konforu güzel ancak bir CBF 150 gibi değil. Ayrıca farı gece gündüz açık. Sonuç olarak, bence bu motor verdiğiniz paraya (3550TL)sonuna kadar değer.
Titreşimi CBF 150'ye kıyasla nasıl ?
-
DarkSeleCT93 adlı üyeden alıntı
umarım titan gibi kalitelidir
arkadaşım titan gibi kaliteli olması mümkün değil. Artık maymun gözünü açtı. Honda artık yedek parça,tamir,servis istiyor. Yani para kazanmak istiyor. Napsın titan gibi sorunsuz bi motor getiripte? Bozulmaz, bakım istemez, bi yağ değişimi var. Bende 96 titan var. Enson 2002 de servise gittim. Sizce artık titan gibi sorunsuz bir motor getirme olasılığı nedir?
-
bu sıradan bir konu olarak açılmış
uzay kafa dediğimiz olayı rakip apache den çalıntı aldış yamaha ybr125 buda bir fikir tasarım hırsızlığıdır zaten hemde yakışıklı değil fakat cb125 den daha yakışıklı olduğu kesin
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
uzay kafa dediğimiz olayı rakip apache den çalıntı aldış yamaha ybr125 buda bir fikir tasarım hırsızlığıdır zaten hemde yakışıklı değil fakat cb125 den daha yakışıklı olduğu kesin
Yok canım tövbe diyin yine kapanır konu, olumsuz eleştiri yasak kardeşim
-
Arkadaşlar bu motoru almayı düşünüyorum.
İlk motorum olacak. Tipini geçiniz lütfen. Zira özellikle yuvarlak farlı olan modele hasta oldum. Devir göstergesini de geçelim. Yolsa giderken vites atarken devir sayacına bakmayız heralde?!...
Bunlar haricinde bir problem yaşar mıyım?
İstanbul Avrupa yakasında hangi bayide vardır acaba?
Hem yuvarlak farlı hem de diğer tipte farı olan modeller arasından seçim yapabiliyor muyuz?
-
Seko adlı üyeden alıntı
Titreşimi CBF 150'ye kıyasla nasıl ?
Titreşim cbf'e göre hissedilir derecede var ancak bence bu haliyle konforu öyle kötü etkilemiyor. Balansörün işlevi etkili.
-
reverse adlı üyeden alıntı
İlk motorum olacak. Tipini geçiniz lütfen. Zira özellikle yuvarlak farlı olan modele hasta oldum. Devir göstergesini de geçelim. Yolsa giderken vites atarken devir sayacına bakmayız heralde?!...
Hem yuvarlak farlı hem de diğer tipte farı olan modeller arasından seçim yapabiliyor muyuz?
farda 2 secenek oldugunu ilk defa duyuyorum. yurtdisi modellerine mi baktin acaba?
-
@Tekir; haklısın. Netten cb125e diye aratınca 2 farklı tipte far çıkıyor. Biri kafa grenajlı, diğeri yuvarlak far. Ama Türkiye'ye sadece kafa grenajlı model geliyormuş. Bugün bir bayiden öğrendim.
Bu arada anahtar teslim fiyatı ruhsat, plaka, bandrol ve trafik sigortası dahil nakitte 3750TL.
Sanırım bir adet beyaz alacağım. Keşke şu yuvarlak farlılardan olsaydı.
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
Pizza gibi fırına atılıp 2 dakikada çıkan şeylerden mi sandınız bu motorları? Çok uzun süreçlerde çıkıyorlar piyasaya. Belki o far tasarımı yıllar öncesinden burada konusu geçmeyen bir motorun patentinde vardı, bilemezsin. Ayrıca tasarım hırsızlığı olması için belli sınırlar vardır. Bazı çizgilerin benzer olması normal. Bu sınırlar mevzuatlarda belirtilmiş. Nereden biliyorsun alıntı çalıntı olduğunu? Tasarımı laboratuardan çalıp honda'ya vereni sen mi gördün? Senin mantığında tekerleği olan bütün motorlar birbirinin kopyası. Söyleyelim de firmaların avukatları bir de sana danışsınlar. Arkadaşım herhangi bir motoru çeşitli sebeplerle beğenmeyebilirsiniz gayet doğal ama sadece motoru kotulemek için konuşmayın. Forumu kirletmeyin.
-
otoseverde vıtrınde vardı beyazı gecen hafta duruyormu bılmem ara konusda 12 taksıte 3500 yaoıyorlardı fıyatı ındırt bıraz daha
-
yahu arkadaş öyle yorumlar okudum ki forumlarda sanki bu motoru alanları orta yere bir yere toplayıp dalga geçecekler. ben de almayı düşünüyorum da korkuyorum.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
Alan arkadaş hala titreşim nasıl yazmadı. Benim kararımı en çok bu etkileyecek.
-
Seko adlı üyeden alıntı
Alan arkadaş hala titreşim nasıl yazmadı. Benim kararımı en çok bu etkileyecek.
Yukarıda yazmıştım ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
yahu arkadaş öyle yorumlar okudum ki forumlarda sanki bu motoru alanları orta yere bir yere toplayıp dalga geçecekler. ben de almayı düşünüyorum da korkuyorum.
merak etme bu motoru kötüleyen bazılarının daha iyi motoru yok. Motoru gören herkes çok beğeniyor. Ben sürerken görüp de beğenmeyen olmadı. Durduk yere soruyorlar. Fiyatını söyleyince daha çok beğeniyorlar. Alsancak piyasasında böyle
-
http://www.ciftkurtlarmcm.com/
çiftkurtlar mcm de var her rengi mevcut ben geçen hafta cbf alırken gördüm gaziosmanpaşa bereç mevki
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)