Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
31 Temmuz 2012, 18:42
İnazuma an itibarıyla Türkiye'ye gelmiştir. Ağustos ayı içinde dağıtıma başlayacaktır. Gelen makine sayısı 10 dur. Biri bende, biri teşhirde, kaldı 8... Florya Batu motora gelen 5 adet
ve 5 i de gitti. Diğerleri nerededir bilemem. ancak bu gün aldığım bilgiye göre kullanılan motor eski bir suzuki motoruymuş (1985 civarı) Bakalım zaman ne gösterecek?
Reklamlar
-
31 Temmuz 2012, 18:49
ateshpoyfan adlı üyeden alıntı
İnazuma an itibarıyla Türkiye'ye gelmiştir. Ağustos ayı içinde dağıtıma başlayacaktır. Gelen makine sayısı 10 dur. Biri bende, biri teşhirde, kaldı 8... Florya Batu motora gelen 5 adet
ve 5 i de gitti. Diğerleri nerededir bilemem. ancak bu gün aldığım bilgiye göre kullanılan motor eski bir suzuki motoruymuş (1985 civarı) Bakalım zaman ne gösterecek?
hadi hayırlısı en kısa zamanda yollarda göreceğiz inş. bu haber iyi oldu ancak motoru konusunda iyi olmamış bu zamanda 1985 teknolojisi kötü haber bence
-
31 Temmuz 2012, 18:55
Umarım bu motoru alırken hız için almıyorsunuzdur 6. vites 10.000 devirde 140-145km hızla gidebiliyor.6. vitesin bir anlamı yok bu motorda :S
-
31 Temmuz 2012, 19:52
windyS150 adlı üyeden alıntı
Umarım bu motoru alırken hız için almıyorsunuzdur
6. vites 10.000 devirde 140-145km hızla gidebiliyor.6. vitesin bir anlamı yok bu motorda :S
Evet bende youtube den videolarına baktım. Max. 140 yapıyor.. Yani benim ihtiyacımı görmeyeceği kanaatine vardım.. Biraz daha biriktirip ER 6 N alacağım.. İkinci el temiz bulurum inş.
-
31 Temmuz 2012, 21:06
1985 model motor kullanıldığı bilgisini nereden aldınız acaba?
-
31 Temmuz 2012, 21:06
-
31 Temmuz 2012, 21:39
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Bu konuda yanlışın var. motor blogu 85 yılında üretilmiş tasarlanmış enjeksiyon ve diğer detaylar günümüzün teknolojisi..
porsche nin de motor tasarımları 40 yıl eskiden geliyor veya toyota supranın motoruda 30 yıllık mazisi var ama 1000 beygire yükseltiliyor acayip dayanıklı ve güçlü.
90 model cbr 250 nin motoruda şimdikine 10 basar. çünkü şimdiki ekonomi için tasarlanmış eski olan ise 18 bin devir çeviren performans makinesi
CBr250 de de bu eski 4 silindirli blok kullanılsa kimsenin itirazı olmazdı
anladım abi ben başka bir şey anlamıştım açıklamanız için teşekkürler
-
31 Temmuz 2012, 22:02
dostum 6. vites hız için değil ekonomi için... düşük devirde az yaksın diye... gayet anlamlı yani
-
31 Temmuz 2012, 22:31
yuh 1985 daha yeni sayılır 1975 teknolojisi beklemiştik biz ama adamlar kendini aşmış olmalı ki bi kıyak yapıp 10 yıl daha yeni bir sistemi kullanmış o zaman suzuki helal sana
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
31 Temmuz 2012, 22:53
beyaz atlı adlı üyeden alıntı
dostum 6. vites hız için değil ekonomi için... düşük devirde az yaksın diye... gayet anlamlı yani
Bende onu diyorum ya düşük devirde 90-100 km gibi hızlara çıkması lazım ama en az 6-7 bin devirde kullanman gerekiyor motoru o hızlara cıkman icin.
-
01 Ağustos 2012, 00:03
fat280 adlı üyeden alıntı
bence piyasaya çıkması güzel ancak türkiyeye gelmez bence çok heveslenmeyin
Fatih abi bu yorumun bana şimdi tebessüm ettirdi bana
-
01 Ağustos 2012, 00:22
-
01 Ağustos 2012, 12:57
Merhaba arkadaşlar.
Türk motosiklet tutkunları olarak, her zaman olduğu gibi, bu motosikletten de ucuz, sağlam, az yakan, çok kaçan, şehir içi - şehir dışı kullanıma uygun, ara sıra da araziye çıkan ve saatte 200 km hıza yaklaşan bir model olmasını bekliyoruz.
Daha motosiklet gelmeden hakkında 30 sayfa yorum yapıyoruz.
Motosikleti ilk gördüğümüzde (x ışınlı gözlerimizle bakıp) motorunun içindeki mekanizmayı tanıyoruz ve 1985 model olduğu damgasını yapıştırıyoruz.
(Bu arada 1970'lerden kalma Suzuki 250 hustler modelini incelemenizi öneriyorum. 250cc makine 32 hp gücünde. Bizim Türk mantığına göre Suzuki 40 senede ilerlememiş, gerilemiş...)
Inazuma'nın tanıtımını görünce ben de heyecanlandım. Ağustos sonunda İzmir Fuarında motosikletler için özel bir stand açılıyor. Orada görmeyi umuyorum.
Ama arkadaşlar, benim kullandığım motosiklet Çinli diye laf eden arkadaşlara artık bu sayfalara girip, henüz piyasaya çıkmamış Japonlar hakkındaki yorumları okumalarını öneriyorum.
Saygılarımla...
Kazasız belasız sürüşler...
-
01 Ağustos 2012, 14:03
7g24s adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar.
Türk motosiklet tutkunları olarak, her zaman olduğu gibi, bu motosikletten de ucuz, sağlam, az yakan, çok kaçan, şehir içi - şehir dışı kullanıma uygun, ara sıra da araziye çıkan ve saatte 200 km hıza yaklaşan bir model olmasını bekliyoruz.
Daha motosiklet gelmeden hakkında 30 sayfa yorum yapıyoruz.
Motosikleti ilk gördüğümüzde (x ışınlı gözlerimizle bakıp) motorunun içindeki mekanizmayı tanıyoruz ve 1985 model olduğu damgasını yapıştırıyoruz.
(Bu arada 1970'lerden kalma Suzuki 250 hustler modelini incelemenizi öneriyorum. 250cc makine 32 hp gücünde. Bizim Türk mantığına göre Suzuki 40 senede ilerlememiş, gerilemiş...)
Inazuma'nın tanıtımını görünce ben de heyecanlandım. Ağustos sonunda İzmir Fuarında motosikletler için özel bir stand açılıyor. Orada görmeyi umuyorum.
Ama arkadaşlar, benim kullandığım motosiklet Çinli diye laf eden arkadaşlara artık bu sayfalara girip, henüz piyasaya çıkmamış Japonlar hakkındaki yorumları okumalarını öneriyorum.
Saygılarımla...
Kazasız belasız sürüşler...
Bir Yerde haklısın abartı yapılımış. 30 sayfa yorum yapılma işine gelince ben her yorumu keyifle okudum düşünceler yanlış veya doğru bunun için eleştiri yapmak gerekmez. fikir beyan edenin yorumları %100 doğrudur diye bişey yok. bu motoru ilk kullanacak arkadaşın yaptığı yorumların bile %100 doğruluk değeri yok.
-
01 Ağustos 2012, 14:27
E_N adlı üyeden alıntı
Bir Yerde haklısın abartı yapılımış. 30 sayfa yorum yapılma işine gelince ben her yorumu keyifle okudum düşünceler yanlış veya doğru bunun için eleştiri yapmak gerekmez. fikir beyan edenin yorumları %100 doğrudur diye bişey yok. bu motoru ilk kullanacak arkadaşın yaptığı yorumların bile %100 doğruluk değeri yok.
Yazılanların doğruluğunu sorgulamıyorum. Dediğin gibi 100% doğruluk olamaz. Adam almıştır, memnundur, 1 sene kullanır, kimseye tavsiye etmeyebilir.
Eleştiri hakkıysa herkes için saklıdır. Burası forum. Amaç konuşmak, paylaşmak; eleştiri bunu bir parçası.
Takıldığım nokta beklentiler. Benzer durum her başlıkta mevcut, bunu vurgulamak istedim.
SYM Wolf forumuna girerseniz görürsünüz, ilk alan kişi çok memnun, zamanla kendi motoru ile ilgili olumsuz eleştirilerini de yazıyor. Arkadaşlar yine motorun çok süratli olmaması, şehirlerarasına uygun olmamasına, selesinin oturma biçiminin yorucu olmasına takılıyor. Motorun kullanım amacı nedir, üretici neleri dikkate almıştır, hangi kesime hitap ediyordur gibi soruları sormadan, sadece mutlak mutluluğa ulaştıracak ütopik beklentilerin bileşiminden oluşan cümlelerle karşılaşıyorsunuz.
Neticede bu motosikletin (teknik özellik, fiyat, performans, yakıt, kullanım, sağlamlık vs konularda) muadili olabilecek bir alet daha piyasada göremiyorum. Inazumayı yollarda görme düşüncesi bu yüzden beni heyecanlandırıyor. Bekleyip görmek gerek. Sitede çok profesyonelce testler yapan arkadaşlar mevcut. Onların görüşleri de çok önemli.
-
01 Ağustos 2012, 14:49
Kızıltoprak mototaşı aradım agustosun 15 inde gelecekmiş ilk parti hepsi satılmış eylülde gelecek olanlardanda bir tane kırmızı renk kalmış ilgilenenlere artık ..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
01 Ağustos 2012, 15:16
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Kızıltoprak mototaşı aradım agustosun 15 inde gelecekmiş ilk parti hepsi satılmış eylülde gelecek olanlardanda bir tane kırmızı renk kalmış ilgilenenlere artık ..
oooo kırmızı rengide geliyormuş yani
-
01 Ağustos 2012, 15:37
c3nk adlı üyeden alıntı
oooo kırmızı rengide geliyormuş yani
öyle dediğine göre gelecek demek bakalım 15 gün sonra görme şansımız olur gari..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
02 Ağustos 2012, 01:20
Guzel ulkem iste alt tarafi 250cc bir motor ama model olmadigindan 4 gozle bekliyoruz yurt disinda ne 250cc motorlar var yamahanin sahane modelleri var ama malesef ulkemize gelmiyor bizde cbr250r dir inazumadir bakiniyoruz. Kademeli ehliyet olmadiktan sonra dusuk cc gelmesi zor ulkemize 10lirayi bulan 3-5 daha ekleyip hemen 600 cc aliyor bu durumda da dogal olarak 250cc gurubu satilmiyor. Mesela cbr250nin yurt disinda abs li modeli var ancak ulkemize getirmiyorlar nedeni ise fiyati zaten suan 10binlira absli modeli gelse 13-14 liradan asagi olmiycak Turkiyede de kimse 14-15bin 250cc ye vermez veremez. Bu arada inazumanin motoru keske 85 model olsa belki kapitalist duzen motoralarinin sonlarina dogru kurtulmus olur uzun kmler yapar.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
02 Ağustos 2012, 01:23
inazuma yerine yeni ninja 250 yi beklemek daha mantıklı gibi geliyo şahsi fikrim
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)