Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Mart 2013, 11:42
onoank adlı üyeden alıntı
gecmis olsun @ormankebabi. oralarin trafigi fenadir ben daha o trafige cikmaya cesaret edemedim.
bende bugun saat 21.30 gibi yollar bostur diye ilk defa trafige ciktim. maslakdan gayrettepeye gidip geldim.
ilk olarak ruzgar oldukca zorladi diyebilirim. levent koprusunun ustunde savurdu diyebilirim. naptim tam olarak bilmiyorum ama bir sekilde kurtardim.
bu durumlarda belkide hizi artirmak daha iyi olabilirmi?
bunun disinda yollar bos oldugu icin kisa mesafede durmam gereken durumlar olmadi. rahat rahat yavaslayarak durabildim. bos bir alan bulup frenleme calismam lazim fakat trafiksiz alan da pek bilmiyorum malesef.
Sağolasın. Karşıdan gelen rüzgar zararsızdır, biraz yorgunluk yaratır ama yanal rüzgarlar tehlikeli olabiliyor. İlk defa yanal rüzgar yediğimde emniyet şeridine kadar savurdu beni bariyere giriyodum neredeyse. Kontra sayesinde kurtuldum. İnsan bir süre sonra alışıyor ona da otomatik tepki veriyor. Kask da çok önemli tabii eğer ki kafana büyük geliyorsa kafanda dönme riski var... (bkz.) kask alırken dikkat edilecek hususlar
Reklamlar
-
26 Mart 2013, 12:08
ormankebabi adlı üyeden alıntı
Motordan pisi pisine düştüm, moralim bozuldu. Önümdeki araba aniden durdu. Ayaklarımı daha pege koyamadan frene basmam gerekti. Ön frene asıldım, azıcık kaydı ve motor sağa doğru yattı.
Bir noktadan sonra taşıyamadım, bıraktım. Ufak sıyrıklarla kurtardık motoru. Bende hiçbir şey yok. Üzerinde orjinal lastikleri var suçu onlara yıkmaya niyetliyim.
Bu hafta sonu lastik almaya gidecektim, yetişemedim.
HASARLAR:
Egzoz koruması boydan boya çizildi boyası sıyrıldı.
Arka fren pedalının boyası soyuldu. (yamulmamıştır umarım gece gece inceleyemedim de)
Sağ elcik topuzunun boyası soyuldu.
Geçmiş olsun, çok ufak atlatmışsın
Okadarcık şeyle parçalara bişey olacağını sanmam. Ben metalin göründüğü derin açık çizikler değilse parçaları değiştirmezdim bile
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
26 Mart 2013, 12:49
Tardigrat adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben cbr 250r 'ımı alalı 1 ay oluyo. Şirinevler otosever honda bayiinden " 0 "aldım. Fakat benim arka grenajlarda cbr250r sticker'ı yok. yorumları okurken dikkat ettimde 2. ellerde bu sanki bir sorunmuş gibi lanse edilmiş. Aldığımda farkettim ama umursamamıştım. stickerdır yapıştırmayı unutmuşlardır felan diye. Şüphelenmelimiyim acaba?
bence daha iyi 250 yazmaması ;)
ben sökeceğim o yazıyı
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
ormankebabi adlı üyeden alıntı
Evet beyler sonunda motordan düştüm. Hem de pisi pisine düştüm. Çok moralim bozuldu. Ortaklar Caddesinden Gayrettepe'ye doğru dönerken sıkışık trafikte önümdeki araba aniden durdu. Ayaklarımı yerdeydi daha pege koyamadan frene basmam gerekti. Ön frene asıldım. Ön tekerlek azıcık kaydı ve motor sağa doğru yattı. Bir noktadan sonra taşıyamadım, bıraktım gitti. Durur vaziyette yattığı için ufak sıyrıklarla kurtardık motoru. Ben mi? Bende hiçbir şey yok motor bacağımın üzerine yattı ama bot ve dizlik motorun ağırlığını taşıdı herhalde herhangibir acı, sızlama, ağrı hissetmedim. Üzerinde orjinal lastikleri var suçu onlara yıkmaya çok niyetliyim.
Bu hafta sonu lastik almaya gidecektim, yetişemedim.
HASARLAR:
Egzoz koruması boydan boya çizildi boyası sıyrıldı.
Arka fren pedalının boyası soyuldu. (yamulmamıştır umarım gece gece inceleyemedim de)
Sağ elcik topuzunun boyası soyuldu.
Şimdi bunlar paslanır mı? Değiştirmek gerekir mi? 1000 bakımına kadar idare eder mi? :D
geçmiş olsun hiç canını sıkma ufak tefek seyler
Allah büyük dertler vermesin kimseye
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
26 Mart 2013, 13:24
Rüzgarda motosiklet kullanma ile ilgili bir yazı da benden..
-
26 Mart 2013, 14:20
Benim bildigim tricolorlarda yaziyor sadece arka kuyruktaki cbr250r yazisi.siyahlarda olmuyor.tricolorlarda on grenajda sadece cbr yaziyor arkadada cbr 250r yaziyor.siyahlarda ise onde hepsi. Buyuk cbr yazisinn altnda yaziyor 250r diye.bende sfr aldm full siyah modelini ve bnmkinde de kuyrukta yazi yok
-
26 Mart 2013, 23:33
Beyler bugün bir cbr 125'te leo vince marka egzos gördüm bayağı beğendim.Cbr 250 ye takıp deneyen var mı
-
26 Mart 2013, 23:37
ıyı aksamlar arkadaslar 1300 kmden sonra ılk dususumu bende gerceklestirmıs bulunuorm ama komedıydı .D nese egzoz koruma demırı ve elcik cizildi buna ne cözüm bulanlar var yardımcı olabılırmısınz karbon kaplat dıyenler var ama tricolura karbon pek hos durmuo baska onerisi olan varmıdr
-
27 Mart 2013, 00:21
motosev2 adlı üyeden alıntı
ıyı aksamlar arkadaslar 1300 kmden sonra ılk dususumu bende gerceklestirmıs bulunuorm ama komedıydı .D nese egzoz koruma demırı ve elcik cizildi buna ne cözüm bulanlar var yardımcı olabılırmısınz karbon kaplat dıyenler var ama tricolura karbon pek hos durmuo baska onerisi olan varmıdr
Egzozt korumayı bende sürttüm fena çizildi,ayrıca çok az göçtü bile,fakat gümüş gri karbon yaptım gayet iyi oldu tavsiye ederim.İstersen bi ara fotoğrafını çekip koyarım.
Hatta önceden çektiğimiz bir fotoğraf buldum bile
-
27 Mart 2013, 00:39
ömer2 adlı üyeden alıntı
Egzozt korumayı bende sürttüm fena çizildi,ayrıca çok az göçtü bile,fakat gümüş gri karbon yaptım gayet iyi oldu tavsiye ederim.İstersen bi ara fotoğrafını çekip koyarım.
Hatta önceden çektiğimiz bir fotoğraf buldum bile
http://img7.imageshack.us/img7/7574/20130207192228.jpg
tesekkrler gercektende farkı yok gibi duruo bunu nerde yaptırabılırm
-
27 Mart 2013, 00:46
Ben uğraşa sinirlene kendim yapmıştım.Düz gibi göründüğünden kolaylıkla yaparım diye düşündüm fakat bayağı uğraştırdı.Arabalara aksesuar film falan yapan yerler de yapar diye düşünüyorum.Fakat kendin de yaparsın, bir fön makinesi ve bir maket bıçağı bir dene ne kaybedersinki?
-
27 Mart 2013, 00:48
motosev2 adlı üyeden alıntı
egzos koruma 60 tl diye biliyorum ama emin değilim...değiştirilebilir...
bu arada bi fazerla anlaştım sanırım...alet diyarbakır da, ankara ya nasıl getireceğimi düşünüyorum...
-
27 Mart 2013, 17:33
vay arkadaş şu havalar bir düzelemedi gitti. tam düzeldi dedik şu soğuğa bak. hayır yaz kış bindim ama artık üşümeden binsek iyi olmaz mı? hem de çok iyi olur.
-
27 Mart 2013, 18:08
havalar Antalyada 10 numara gazlamaya devam
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
28 Mart 2013, 00:20
sanirim istanbuldaki yagmurlu hava burdaki mesaj sayisini baya azaltti
bende hala branda alamamistim motor islandikca icim gidiyor
haftasonu hemen gidip bir tane alacagim. sanirim medium boy yeterli olur motorumuz icin
-
28 Mart 2013, 00:39
haftasonu hemen gidip bir tane alacagim. sanirim medium boy yeterli olur motorumuz icin
aldıktan sonra boyutunu ve fiyatınıda paylaşırsanız çok makbule geçer
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
28 Mart 2013, 00:48
Ben aldigim zaman bayiden almistim urune gore degisir dedi satici benim aldigim xl di
-
28 Mart 2013, 00:57
Bana da bayideki bilgisiz kadın XL branda vermişti, bu olur diye. Rüzgarda yelkenli gibi düşmüştü motor. Üstelik düzeltip tekrar tekrar düşürmüşler, toplam 3 kere sanırım. Telefon açıp söylediler bir de, uzaktaydım, bayağı bir dellenmiştim, motorun ilk düştüğü zamandı . Sağ grenaj, egzoz koruması falan hep gitmişti. XL brandayı yeni aldıysanız iade edin.
-
28 Mart 2013, 00:59
givi çanta demiri kullanan var mı?
-
28 Mart 2013, 01:23
seigen adlı üyeden alıntı
Bana da bayideki bilgisiz kadın XL branda vermişti, bu olur diye. Rüzgarda yelkenli gibi düşmüştü motor. Üstelik düzeltip tekrar tekrar düşürmüşler, toplam 3 kere sanırım. Telefon açıp söylediler bir de, uzaktaydım, bayağı bir dellenmiştim, motorun ilk düştüğü zamandı
. Sağ grenaj, egzoz koruması falan hep gitmişti. XL brandayı yeni aldıysanız iade edin.
markalara gore degısıyor abı buyuklugu.foca sagolsun 3 tane branda eskıttım,kaybettım ruzgarda.hepsının de lastık - kumas yapısı farklıydı. 1kere takmadan almayın bence. buyuk olunca yelken etkısı yapabılıyor balon gıbı sısıyor felan.cok dar olunca motora zarar verıyor,cızıyor ız bırakıyor vs...
-
28 Mart 2013, 02:11
altta linki olan urunu almayi dusunuyorum. baya tavsiye eden olmus. fakat sadece M bedeni bulunuyor.
haftasonu bir dukkanda bulup denicem buraya yazarim sonucu tabiiki.
http://www.motosikletim.com.tr/urun/held-branda.aspx
kakare adlı üyeden alıntı
aldıktan sonra boyutunu ve fiyatınıda paylaşırsanız çok makbule geçer
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler