Ve egzoz siyah olunca neler oluyorrr...arkadaslar siddetle tavsiye ederim harika duruyo alet
Ve egzoz siyah olunca neler oluyorrr...arkadaslar siddetle tavsiye ederim harika duruyo alet
petek önünde plastik koruma vardır sanırım çıkabilen birşey.cbf500 de aynı sıkıntı vardı.plastik koruba radyadör arasına sineklik kullandım kumaş olmayan tel gibi ondan yaptım bir nebze olsa faydası oldu.en azından taş sinek girmiyor artık arasına ön çamurluk altına ilve bir şey yapmak lazım
engin
Bugün Avcılardaki buluşmadan dönüşte beraber dönerken arkamdan takip eden arkadaşı bi ara kaybettim özür diliyorum.
Arkada tekerlek hizamdan geldiğin için aynada zor görüyordum seni (peş peşe giderken biraz sağdan veya soldan giderseniz aynadan görünürsünüz.) 3-4 defa kontrol ettiğimde her seferinde orda olduğun için peşimdesin zannedip devam ettim son baktığımda yoktun ben zaten basın ekspres yol ayrımına gelmiştim.
Tekrardan kusura bakma hocam ayıp oldu. Bir dahaki buluşmada telafi ederiz ;)
EgZoz susturucuyu nasil cikarabiliriz?otjinal egZozdaki susturucu cikarsak nasil olur acaba?;)
Dünkü Avcılar buluşmasından bir kaç foto!
*** 2013 Model Hyosung Gt250r EFI Full Kırmızı Racing ***
egsozu mat siyaha boyadım, fena oldu :D
benım motor yaklasık 5000 km oldu benzın konusunda sıkntılıydım rodaj oncesı gecen bır deneme yaptım 40 tl lık benzın aldım yaklasık 360 km yol yaptım motoru devırlı kullanırsanzı benzıını ıcıyor arkadaslar ama sakın kullanımda ekonomık dıyebılrıım motorun sıkıntılı tarafı bayır cıkarken on cam bayagı tıtreme yapıyor bıde lastıklerınden pek memnun degılım arka teker bayagı kayma yapıyor fren mesafesı fena degıl ama 2011 cbr 125 kullanmıstım bundan once onun fren performansı daha ıyı.motorun guzel yanlarından bırtanesı amortısorlerı bıde tek sılındır bır mtoora gore tıtresım yok denıcek kadar az cbr 125 te tıtresım cok fazlaydı ondan sonra mercedes gıbı geldı :D ama parası olana sıddetle nınja 250 onderırım kullandım asık oldum.
Siyah egzoz;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
Bajalarimizla
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------
Yazdıklarında sonnuna kadar haklısın. Cbr125 kullanıyorum . Üzerindeki IRC Road Winner lastikler kuruda idareten iyi olmakla beraber ıslakta tam bi kabus. 35 km ile ıslakta 10 derece yatıkken ön gitti geldi. Hamuru çok sert arabada olsa onda bile kızaklama yapar. CBR 250 dede aynı lastiği görünce dehşetie düstüm desem yeridir..Egildim elimle sertliğine baktım hamur sertliği 125 le aynıBen bir dahaki yaz motora devam edersem kesin değiştiricem. 125 lik motara 2. elde laktik parası farkı kimse vermek ismemiyor 300-400 lira şimdilik bekemedeyim. Ama cbr 250 ye kesinlikle değişmesi sart. 100 km ye 9 saniyede hızlanan bi motorda daha fazla risk almaya gerekyok. Zaten bu motoru 2 sene 15000 km kullanmayan biri yeterli tecrubeyi kazanmamış demektir ve büyük hacimli motorlara heves etmek anlamsız..michelen ve metzeler doğru seçim
2km falan gitmen lazımki lastik biraz ısınsın sonra biraz tutmaya başlasın. ilk 2km motoru yatırmaya agresif vites değişimlerine falan çalışırsanız sanki buz üstündeymişsiniz gibi oluyor.
ben 1000 bakımına gitmeden önce arayıp sordum, gel dediler filitre gelmiş. bu söylediğim nisan ayında oluyor. doğru filitremi taktılar bilmiyorum ama, 6700km de motor yagını bitirdi sonra motoru değiştiler. motor değişimi sonrası 2. rodajımdan sonra :p tekrar aradım gitmeden önce filitre varmı diye var dediler gittim tekrar o bakımıda yaptırdım. anes motorda yapılıyor bakımlarım.
selam arkadaşlar...
lafı uzatmanın anlamı yok..yeniyim aranızda, yaş 21...
ilk motorumu cbr600rr yada 1000rr alıcam..........hahaha ciddi değilim tabii ki..
umarım bir terslik çıkmazsa birkaç ay içinde ben de bir cbr 250r sahibi olmayı planlıyorum...kafamda çok soru yok ancak zamanla aklıma sorular gelecek, akabinde size soracağım...
şimdilik en çok merak ettiğim ve herkesin farklı birşey söylediği titreşim sorunu...biri "düşük devirlerde azer bülbül gibi oluyorum" diyor, biri "4000 ile 5000 arasında matkap üzerinde oturuyormuş gibi hissediyorum" diyor, başka biri "7000 e kadar titreşim yok" diyor vs vs...o konuda kafam bir karışık...
Herkeze tavsiye hoc bir alyanli vidaya dokunmayin malzeme direk yalama oluyor...denemesi bedava;)
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)