arkadaşlar diraz gelik olmuş forum bu arada benimki 1500 oldu izmir seferihisardayım buradaki tek bende gerçi izmirde pek görmedim ben şimdilik durmadan 200 km yaptım arada bir kuşadası yapıyorum gayet memnunum uzun yol yapan arkadaşlar varsa yorum yapsın izmirdekilerle buluşarım
bu arada ben motoru 2900 aldım üçkuyulardan kask mont pantolon vardı yalnız ayakabı yok motomaxda 39 var dıyordu sitesine baktım 69 olmuş yazlık ayakkabı ben bot giyemiyorum bütün kıyafetleride oldan almıştım ulgun bir yazlık yada kısa bot varmı uygun olsum ama dandik değil bu arada caberg rhyno nun vizörünü bulan olursa haber versin ben 35 euro dan aşağıya bulamadım biraz daha para verip yeni kask almak daha iyi
ondan herkes ls 2 alıyor benim airohun vizörü 60 tl ls 2 kask 100 tl şimdi gel vizör al
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Decatlonda manyak şeyler var. Çoğuda avrupa malı ürünler kaliteli yani.. Çinlilerde var canım
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Selam arkadaslar,
uzun zamandir aklimda olan motosikletime cakmaklik yapma fikrine bugün start verdim. Yapim asamalarini tek tek fotograflama imkanim olmadi. Cünkü kendimi calismaya kaptirinca aklima gelmiyor. Sonradan resimlerini cektim ama ;)
Öncelikle gerekli malzemeler: 12V cakmaklik. Benim elimde nereden kalma oldugunu bilmedigim bi cakmaklik vardi. Cakmakligi herhangi bir yere sabit sekilde monte etmeyi düsünmüyordum. Cünkü motosikletimde sabit bi yere koyabilecegim yerim yok. Arka bagaj topcase mevcut fakat icine koyacagim diger esyalari olumsuz etkileyebilcegini düsündügüm icin ve ilerleyen zamanda topcase imi degistirmeyi düsündügüm icin cakmakligi topcase in icinde sabit sekilde birakmayi düsünüyorum. Bunun icinde hazirligimi yaptim. elimde xenon ampüllerinin muhafaza kutulari mevcuttu. Sans eseri cakmaklik bunun icine tam uymaktaydi. Matkap ile bu plastik kutunun altini kablolari gecirebilmek icin deldim. ve somun pul yardimiyla cakmakligi bu kutunun icine sabitledim. Ayriyette isindiginda plastik kutuya zarar vermemesi icin de buldugum bir bakir plaka ile plastigi icten sardim. Yani bakir plaka bir nevi yalitim yapacakti. Plastik xenon ampül kutusunun kapagida sanki bu cakmaklik icin bicilmis kafatan gibiydi. Resimlerde de göreceginiz üzere belki optik olarak cok güzel olmadi ama fonsiyonel oldugunu ve islevini yerine getirdigini söyleyebilirim. Kablolardan yesil olan yani cakmakligin hemen altindaki akünün + kutupuna digeride - kutupuna baglanacak. Güvenlik acisindan da araya bi sigorta koymakta fayda var. Bu cakmakligi yapmamdaki amac; ben sigara icmiyorum. Ama telefon sarji, herhangi bi elektirikli alet sarji yada 12V lastik pompasini calistirmak icin kullanmayi düsünüyorum. Yani ne olur ne olmaz
iste resimler...
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
haydaaa
şimdi arkadaş geldi mc 8250 km olmuş
elverengin@gmail.com
cevap arkadaşlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 ----------
arkadaşlar benimki bügün bir arıza yaptı kablolarda sorun var far ve park lambaları gitti marş basmılar kafa grenajinin ordaki kabloları olnuyorum düzelilor servise götüreceğim ama haftaya salı anca (malum iş ) gelişmeleri yazarım bu arada izmir nerdesin öldünmü arkadaşlar deraber bir gezi yapalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:11 ----------
necatik abi bir yorum yaparsan sevinirim bu arada senle tanışmak işterim sende istersen yanına gelirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 ----------
arkadaşlar nerdesiniz
haftaya ctesi olmazsa bi foçamı yapsak ne
elverengin@gmail.com
Hepinizi beklerim arkadaşlar.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Necati abi ev buyukmu olmazsa yazın yatıya geliriz :
akçayıda unutmayalım
Şaka bir yana İZMİR karşıyakadayım foçaya gitmeye vakit yok vardiyalı çalışmanın dezavantajları işte
elverengin@gmail.com
vaybe parça fiyatlarına bak iki üç daha eklese sıfır mh alacakmış
elverengin@gmail.com
necatik abi gelirsem seni nasıl bulabilirim
bu arada yolu seferihisara düşeni beklerim
herkese selam siteye yeni üye oldum öncelikle saygılarımı sunarım. Ben 21.12.2010 saat 5 itibariyle 150 mc me kavştum. Gerçekten anlatılanlardan çok daha gösterişli süper rahat (uzun boylu kullanıcılar için bilhassa) ve anında tepki veriyor inanın 4. viteste gazı daha yarıladım eşim arkamda korktuğu için gaz kestim yoksa daha verecek çok şeyi var mtorun kesınlıkle beklentilerinizin karşılıgını alırsınız. gelelim titreşime ybr 125 kullanan 5200tl ye aldı iddaya girdik çalıştırdım ve hahay elini koydu motor çalısıomu dedi ondan sonrada amaaan 120 km den sonra yapar dıe çamur atıo yahu kabul etse olmaz şu insanlar mondial kendini aştı arkadaşlar. kazasız belasız sürüşler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)