Çelik Motor CROWN 150 - CROWN 250
Reklamlar
-
Arkadaşlar Şu iki modeli bi inceler misiniz.Çelik motor diye bir firma.www.otmmotor.com adresinde gördüm bunları.150lik modeli Acaip Keeway taklidi.Bilgisi ve fikri olanlar var mı bunlar ile ilgili.
CROWN 150
Motor Tek silindir, 4 zamanli
Silindir Hacmi 150 cm3
Silindir Çapi ve Strok 57,3 x 58,5
Sikistirma Orani 7,89:1
Maksimum Güç 7,5 PS / 6800
Maksimum Tork 9 Nm / 5300
Sogutma Fan sogutma
Çalistirma Elden ve Ayaktan Marsli
Ön Fren Disk
Arka Fren Disk
Yaglama Tipi Yag pompasi
Atesleme Elektronik CDI
Akü 12 V / 7 AH
Ön Süspansiyon Hidrolik ön masa
Arka Süspansiyon Hidrolik amortisör
Yakit Tanki Kapasitesi 6,3 L
Ön Lastik 130 / 60-13
Arka Lastik 130 / 60-13
Agirlik 180 kg
Boyutlar U-G-Y mm 2145 x 770 x 1135
Sanziman
FIYAT 2.100 YTL
CROWN 250
Motor Çift silindir, 4 zamanli
Silindir Hacmi 238,3 cm3
Silindir Çapi ve Strok 53,5 x 53,0
Sikistirma Orani 9,2:1
Maksimum Güç 19 HP / 8500
Maksimum Tork 16,2 Nm / 6500
Sogutma Hava sogutma
Çalistirma Elden Marsli
Ön Fren Disk
Arka Fren Kampana
Yaglama Tipi Basinç / Püskürtme
Atesleme Elektronik CDI
Akü 12 V / 7 AH
Ön Süspansiyon Hidrolik ön masa
Arka Süspansiyon Hidrolik amortisör
Yakit Tanki Kapasitesi 15 L
Ön Lastik 3,00 - 18
Arka Lastik 2,75 - 15
Agirlik 154 kg
Boyutlar U-G-Y mm 2260 x 855 x 1150
Sanziman 5 vites
FIYAT 2.875 YTL
Reklamlar
-
250 lik olan da bir yerden tanıdık ama hatırlayamadım.
(adamlar çok güzel ve açıklayıcı site yapmışlar bravo)
-
-
bu konuda mostwanted_57 tarafından açılmış "çelik motor THUNDER 150 hakkında bilgisi olan" başlıklı bir topic var. Burada da bazı açıklamalar var.
-
sisy bar güzel olmuş,keeway ciler tutar bu sissy barı
-
Fason üretim olduğu için taklit dememiz yersiz, zira doğrudan aynı motor olabiliyor fason üretimlerde.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Süper Moderatör (BBRR)
sitedeki resimleri cep telefonuyla çekmişler heralde
bu kadar kötü resim olamaz hatta sport modelinde yanılmıyosam balıkgözü mercek kullanmışlar resimlere bakarak alet hakkında fikir belirtmek mümkün değil.....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=7389
başlıktaki motorun fotografı daha komik.Yine aynı firma getiriyor.Çelik motor diyince dedim koskoca (otomobil ithalatçısı) Firma burayada mı el attı ama değilmiş iyiki bu sadece isim benzerliğinden öte gidememiş...
--------------------------------------------------------
7.5 PS gücünde bir motor ve boyutlarına bak.çok gülünç kalmıyor mu?
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
-
-
-
Süper Moderatör (BBRR)
sisy bar artçının (sürücünün arkasında oturan muhterem) sırtını dayadığı arka çamurluğa veya direk şaseye bağlı olan aparat.......
bu arada bu başlıkla modellerin bir alakası olmayacak bu yüzden başlığı değiştiriyorum
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Site gercekten güzel ve acıklayıcı. Ayrıca Thunder 150 de ilgi görecek motorlardan
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
Yaanlız bunlar sadece nazilli de satılıyor sanırım
-
depoya hayvan gibi ÇELİK yazmışlar ya, o ne öle..
-
Bu motorların İstanbul da satıldığı bir yer var mı?
-
Ne tiger ı ne Keeway i. İlk resimdeki motor benim motorum olan Jinlun JL-150 nasıl benzetiyorsunuz başka motorlara hayret ediyorum göz var nizam var. Sadece motoru farklı. 150 cc den 7,5 HP güç ne biçim mühendislik anlamadım.
-
bu fotograflarda hiç beğenmedim ama motor güzelse eğer fotoğrafçı kötü, fotoğrafçı iyiyse motor kötü...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
-
250 cc olan jinlun motora benziyor bence beyler
-
arkadaslar bunlar hepsi aynı tavugun yumurtası ama yınede cıft sılınbdırliden uzakdur bence (honda servis calısanı)
-
jant haric marauder kasa bunlar nasıl farkedemiyorsunuz.. Jinlun almıştı marauder modelini bunlar taklit olmalı.. marka olamaz bence.. marka değil motosiklet dahi olamaz ama olmuş.. markada olur o zaman belki ne dersiniz? ama bence hiç şansı yok.. ekonomik ile ucuz/dandik mal arasında ki farkı görememişler bence..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler