Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
05 Eylül 2024, 01:12
tommygun adlı üyeden alıntı
Varamazsam da motorun ırzına geçeceğim, doggy style yapacağım.
Beyle mi?
Reklamlar
-
05 Eylül 2024, 14:01
Geçmiş olsun. Umarım bir daha sorun çıkarmaz da daha çok köfteci turu yaparız. Özledim yaa.
-
08 Eylül 2024, 19:59
Arkadaşlar hafta sonu İzmir - İstanbul yapıp sağ salim döndüm, motor bir sıkıntı çıkarmadı, yolda bırakmadı, gidişinde, duruşunda, yakıt tüketiminde bir anormallik yok ama hala düşük ve orta devirde sabit gazda hafif hafif çek bırak yapıyormuş gibi hissettim.
-
10 Eylül 2024, 13:57
Merhaba. Benim 2009 Er6f te başıma benzer bir olay gelmişti. İlk olarak senkron ayarını kontrol ettirmeni tavsiye ederim. 2. olarak bu çek-bırak olayı için throttle body denilen zımbırtıyı kontrol ettirmende fayda olabilir.
-
10 Eylül 2024, 20:24
MFTaşkıran adlı üyeden alıntı
Merhaba. Benim 2009 Er6f te başıma benzer bir olay gelmişti. İlk olarak senkron ayarını kontrol ettirmeni tavsiye ederim. 2. olarak bu çek-bırak olayı için throttle body denilen zımbırtıyı kontrol ettirmende fayda olabilir.
Throttle body dediğin sensör değil sanırım, gaz kelebeğinin bloğa bağlı olduğu plastik kısımsa oradan biz de şüpheleniyoruz acaba çatlak patlak var da hava mı alıyor diye.
-
11 Eylül 2024, 08:33
Throttle body gaz kelebeklerinin kendisi bütün parça ben onu değiştirmiştim. 0 olarak bulmak çok zor o nedenle çıkma ama sağlam olanı bulana kadar 1-2 tane deneyip sağlam olanı bulunca düzelttik motoru. İlk günkü sıkı haline dönmüştü alet. Valla özledim Er6f imi. Şimdi anlatınca bunları aklıma geldi ne motordu bee arada bir bakıyorum yakın zamanda motor alıcam ama 2. el 2014-15 model f ler çok kafamı karıştırıyor :D
-
11 Eylül 2024, 08:43
MFTaşkıran adlı üyeden alıntı
Throttle body gaz kelebeklerinin kendisi bütün parça ben onu değiştirmiştim. 0 olarak bulmak çok zor o nedenle çıkma ama sağlam olanı bulana kadar 1-2 tane deneyip sağlam olanı bulunca düzelttik motoru. İlk günkü sıkı haline dönmüştü alet. Valla özledim Er6f imi. Şimdi anlatınca bunları aklıma geldi ne motordu bee arada bir bakıyorum yakın zamanda motor alıcam ama 2. el 2014-15 model f ler çok kafamı karıştırıyor :D
Düşük km'li ve uygun fiyatlı F'lere denk geliyorum sürekli. Gönlünden geçen motora sahip olman dileğiyle, teşekkürler desteğin için.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler