Hyosung GV700 classic modeliyle 2010 da piyasada...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Sonunda Hyosung GV 650 nin cruiser diye yaptığı tipsiz Spor görüntüsü yerine cruiser gibi cruiser yapmış gibi görünüyor.
-
-
gv 650 kulllanmış biri olarak çok keyif vericiydi..gv 700 daha keyif verici olacağa benziyor...
[B]AnıL DOĞRU[/B]
anildogru@mynet.com
-
benim hoşuma gitti her ne kadar cruiser makinalar ilimi çekmesede hoş çizgileri var. ancak bu model 700 cc oldugundan vergi dezavantajı olacak. rakipleri olarak suzuki m 800 ve honda shadow 750 gözüküyor vergi dilimindeki artış ötv olarakta motosikletin fiyatına yansıyacaktır. bu nedenle 20 bin liraya shadow alabilirken bu motosikletin fiyatı 13-14 ü geçerse ki ötv den dolayı kesin geçecek türkiyede pek satacagını tahmin etmiyorum.
-
C800 ve Shadow varken satamaz diye düşünüyorum.
Ayrıca Türkiye'ye büyük ihtimal gelmeyecektir.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
Hyosung gümbür gümbür geliyorrrr
-
Whitehair adlı üyeden alıntı
Sonunda Hyosung GV 650 nin cruiser diye yaptığı tipsiz Spor görüntüsü yerine cruiser gibi cruiser yapmış gibi görünüyor.
Bu arada GV650 enjeksiyonlu sport cruiser modeli üretime devam edecek, yerine GV700 gelmiyor
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
Whitehair adlı üyeden alıntı
tipsiz mi? zevk işte..
bence yalanası bi motor gv 650
-
alkadras adlı üyeden alıntı
tipsiz mi? zevk işte..
Bahsetmek istediğim,Gv 650 cruiser motor cizgilerinden çıkmış spor görünümlü ve bana göre bu haliyle "tipsiz" bir cruiser dir. Hatta yeni tanımı ile sport cruiserdır. Yoksa motorun teknik özelliklerinden bahsetmiyorum. Size göre sizde haklısınız "Zevk" işte.
-
tipsiz mi? zevk işte..
bEnde gv650 stiline bayılanlardanım....
Sırf bu stilden dolayı gv650 sahibiydim..Halada durmakta Kuzenim kullanıyor artık..
[B]AnıL DOĞRU[/B]
anildogru@mynet.com
-
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
The Dude adlı üyeden alıntı
bu nasıl bir hayranlık tanımlamasıdır ?
makina sağlam duruyor.
arkasında da koskoca kanuni var. sırtı yere gelmez.
Kanuni yararmı yoksa zararmı getirdi ilerleyen zamanlarda daha net göreceğiz...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
-
tipsiz mi? zevk işte..
bencede yalanası bir motor olmuş. hadi hep beraber yalayalım...
-
panic adak adlı üyeden alıntı
bencede yalanası bir motor olmuş. hadi hep beraber yalayalım...
Yalamaya ön çamurluktan başlayalım GV 250 nin bile ön çamurluğu tam 400 Törkiş Lira.
Bunun ön çamurluğu tadından yenmez yani.
-
Güzel model ama bana göre gv 650 kadar degil.Bunu belirtmemin nedeni ise gv 650'nin sport cruiser olması. Motorun heryerinden sport'luk akıyo
-
bence pek tutmaz türkiyede fiyatını makul olursa belki...
bide bunlarla uğraşacaklarına şöyle güzel bir enduro yapsalarya 250cc-400cc arası fiyatıda uygun olsa,bak o zaman ne güzel olur
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
ELINT adlı üyeden alıntı
Güzel model ama bana göre gv 650 kadar degil.Bunu belirtmemin nedeni ise gv 650'nin sport cruiser olması. Motorun heryerinden sport'luk akıyo
bu yoruma kesinlikle katılıyorum...
[B]AnıL DOĞRU[/B]
anildogru@mynet.com
-
Bu 700 lük bebek gelse de gv 650 nin fiyatı düşse diye apartta bekleyenerdenim..
Gv 250 için tepkim: Oşşşş
Gv 650 için: Vışşşşş
Gv 700 için ise: Yımphfşşş
oldu şuanda..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler