İki gün önce "0" km aldım, ilk izlenimlerimi artı ve eksileri ile paylaşmak istiyorum.
Bugün araziye çıktım, kesinlikle arazide çok iyi ve gücü tatmin edici derecede. Hopladım, zıpladım, tırmandım, indim. Sağlamlığını zamanla göreceğiz, fakat şehir içinde ve asfaltta sinir hastası eder diyebilirim bir kere müthiş vibrasyon var , üzerindeki lastikle şehir içinde 10 km yol giden biri kendini Azer Bülbül gibi hissetmeye başlıyor. Şehir içinde kullanayım arasıra da arazide binerim diyenler için pek uygun olmayacağını düşünüyorum ama ben sadece cross yapmak için istiyorum diyenler için çok uygun olacaktır.
Elektrik aksamı ve donanım bence zayıf, ilk gün sol sinyal yanmamaya başladı, bugün de arka stoplar yanmıyor. Sanırım kısa ve düzenli aralıklarla vidaları sıkmak kablo ve bağlantıları sürekli kontrol etmek gerekecek, parça fiyatlarını araştırdım oldukça hesaplı, Alanya da servis var ve ilk izlenimim oldukça iyi.
Sonuç olarak, ben sadece cross yapacağım , uzun km ile asfalt ile işim yok diyorsanız tavsiye ederim.