Mondial 125 UPM Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Haziran 2009, 17:46
Reklamlar
-
06 Haziran 2009, 18:27
bune abi ya direk bana şeyi anımsattı japonların yaptıgı asimo adlı robot
-
06 Haziran 2009, 18:38
Bunun hem arka bagajı var hemde far kısmı açılıyordu sanırsam.
-
06 Haziran 2009, 21:24
farın üstünde bölmesi var..far nereye açılacak yav
-
06 Haziran 2009, 21:33
Mondi iyi düşünmüş aslında aktiva 3,500 liraları buluyor tgv miydi tvg mi neydi buna benzer modeli vardı ancak 3,000 küsür fiyat biçtiği için aktivayla rekabet edemedi, tek sorun bu motorun aktiva kadar sağlam olup olmadığı şüphesi.Bakalım zaman gösterecek.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
06 Haziran 2009, 22:19
Tabikide activa kadar sağlam kaliteli olamaz ama bu paraya bu yedek parça fiyatlarına bu hizmet takdir edilir.
-
06 Haziran 2009, 22:52
mondial sen nelere kadirsin :D ilk uzay aracına benzior ya :D bna eski bi mtoru anımsattı ismini hatırlıyabilirsem yazacagım
-
16 Haziran 2009, 18:43
..
motor gayet kullanışlı gibi. motor mondialin olduğu için pek bi sorun çıkartmaz gibi ama bakacağız zmn göstercek
-
tibi çok hoşuma gitti
07 WATAN ZEYTİNKÖY MEKANN
-
10 Aralık 2009, 00:24
bu motoru bazı burger king şubeleri ve popeyes firması aldı.burger kingte bunu kullanan arkadaşım çok saçma bir motor olduğunu söyledi ama boyu uzun bir insan olduğu için sıkıntısı sadece oturma pozisyonu da olabilir.ben de haftaya kısmetse bu motorların olduğu bir restoranta başlıyorum. kendi yorumlarımı da foruma eklerim.
gecen sene pizzada 8 ay günde 9 saat honda activa kullanmış biri olarak
activanın sağlamlığına ve konforuna erişebileceğini zannetmiyorum.ancak 125 cc olması ve kasasının kendi içinde olması trafikte boşluklara activadan daha rahat girmesini sağlayabilir. ayrıca manevrası da iyiyse bu da dar yerlerde bir avantaj.yine de activaya verilecek 1000- 1500 ytl fazladan para inanın gereksiz bir para değil.şehirici ticarinin taçsız kralı activa
-
26 Aralık 2009, 01:56
Geçen gün servisteyken (hem satış/hem servis) birileri geldi 4 tane birden aldı..
Sordum servise, şuanda haftada 5 ila 10 arası satılıyormuş..
Varsa kullanıcıları yorum yapabilirmi acaba?
-
-
23 Aralık 2010, 13:07
crxforever adlı üyeden alıntı
dilerim birileri okur da bir faydası olur.
Ben okudum ve faydası oldu, teşekkür ederim.
Dediğin gibi düşünce güzel ama bir bilene sorularak imal edilmemiş demek ki.
-
çok iyi kaçıyor, activa tozu yutuyor bu motorun yanında.. ama sağlamlık konusunda 2 yıllık tecrübe ister..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler