Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
19. sayfa BirinciBirinci ... 91718192021 ... SonuncuSonuncu

SKYTEAM (ST200TR, ST200SM)

REKLAM ALANI
    hantug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 250 sx-f
    arkadaşlar skyteam st200 cross almak isteyen arkadaşlara varsa bi arkadaşta 2 ci el bir adet var motor daha 4-5 aylık ve crossa çok uygun bendede var ben çok memnunum. paraya sıkışmış satıyor almak isteyenler olursa metin ustayla görüşebilirler telefon :0312 3970193. msn:hantug1@hotmail.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA
    Alıntı hantug adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla skyteam 200 dağda bayırda müthiş benim aldığım motoru biraz revize ettik arkadaş rampadan 7-8 metre yükselip uçtu harika bi şasesi var tabiki çin malı diğer ekipmanları okadar kalite değil ama bu fiyatada bu motor bence en iyisi.. ankara zafer paylaşım için msn : hantug1@hotmail.com
    Arkadaşım bu rampa atlayışları orjinal arka-amortizör ile mi yapıyorsun?
    [COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]The X-Track[/FONT][/COLOR]

batuhan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5 Motosikleti: Kymco Activ 110
    merhaba arkadaşlar
    bende skyteam 200SM (supermoto)
    versıyonunu satın almayı dusunuyorum
    goruntusu cok hoş
    --motoru konusunda ne düşünüyorsunuz.??
    --sızce sehır içi kullanımda sağlam bır makinemi.??
    ____it's my life_1982____

HAYALBUYSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF - R6
    Kim satıyor , nerede satılıyor bu SM 200.... ???
    FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......

Selam arkadaşlar Konya'dan Marmaris'e yola çıktım ve dönüşte de sahil şeridinden gelerek toplamda 1700 küsür km yol yaptım.Çıkan sorunlar olsa da iyiki böyle güzel bir maceraya atılmışım diyorum.Çünkü enduronun verdiği zevk bütün sıkıntılara değer.Amacım sky keçiyi kötülemek değil fakat şu soruya yetkililer bir cevap verirse çok sevinirim.Motor ıslandığında motor deviri normalken devir saati 11000'e kadar çıkıyor ve motor çalışmıyor.Skyteam hakkındaki bütün forumları okudum ve motorun suya alerjisi olduğunu biliyorum, bu arızaya genel bir çözüm bulunursa çok sevinirim.Eve 70 km kala sadece 10 dakikalık bir yağmura yakalanıp yolda kalmak ve ıssız bir yerde karanlığın bastırması.. halkımızın misafirperverliği olmasaydı ne yapardım bilmiyorum(İnlice kasabasındaki yardımsever insanlar sağolsular) Son olarak skyteam kardeşlerine bir tavsiyem var:Uzun yola çıkacaksanız mutlaka bütün bayiilerin listesini ve en önemlisi jinlun merkez teknik servisin numarasını öğrenin.Merkez Teknik müdürlüğün yardımları olmasaydı evimin yolunu bulamazdım.

Motosikleti
    Dominar 400 UG - Hero xPulse
    İstanbul Avrupa yakasında bu motoru satan yerler nereler?
    Bu motorun ithalatcısının herhangibir web sitesi falan yok, çok garip.

tanermavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    yahu bırakın bu çinlileri işkenceleri çok kötü ve fecidir...
    en iyisi alın bi hyosung rx125. sizin bu sm200'e 5 basar...ben aldım ve zevkle kullanıyorum.ayrıca sm200 de incelemiştim,berbat bi malzeme kalitesi war.zaten ordan çıkıp hyosung bayisine girip aldım rx125'i.ha bu arada 10 tork ve 12 hp war ve 100km'de 2.5LT. yakıyo...

Motosikleti
    Alıntı tanermavi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu bırakın bu çinlileri işkenceleri çok kötü ve fecidir...
    en iyisi alın bi hyosung rx125. sizin bu sm200'e 5 basar...ben aldım ve zevkle kullanıyorum.ayrıca sm200 de incelemiştim,berbat bi malzeme kalitesi war.zaten ordan çıkıp hyosung bayisine girip aldım rx125'i.ha bu arada 10 tork ve 12 hp war ve 100km'de 2.5LT. yakıyo...
    Hyosung RX 125'in fiyatı 4.550 YTL
    SKYTEAM SM200'ün fiyatı 2.850 YTL

Kardeş param olsa zaten düşünmeden gider bir Hyosung ya da Honda alırım ama malum bütçemiz ancak SKYTEAM ya da Zongshen gibi motorlara yetiyor.

userneym - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    suya da mı alerjisi var mış eyvaahh, bi de yatağımızda yatırsaydık beyefendiyi...
    enduro diyorsunuz ve suya alerjsi var... evden hiç çıkarmayın motorunuzu o zaman..
    tatlısu endurosu... yok yook su mu dedi biri... olmaz tatlı endurosu yookkk o da olmaz.. tatlının suyu bozar bizim SkyTeam 'i...
    haha buldum kara iklim yaz motoru .. yok bu da olmadı...

ya arkadaşlar siz aldınız bari insanları - o arkadaş gibi - dürüstce uyarın da onlar da başlarını yakmasın gitsin düzgün birşeyler alsınlar kendilerine...

bi de 2800 'ü geçmiş fiyatı...krank kıran, suya dokunmaya korkan, 100 kg max taşıma kapasitesi olan nem gördü mü hemen paslanmaya başlayan bir motor için 2800 YTL çok...
    --- SATILIK MAGELLAN EXPLORIST 300 GPS ---
    igilenenler için email: mdinc3000 yahoo.com

Arkadaşlar Bu forum herkesin faydalanması için değilmi? Eğer cevabınız evetse Benim açıklamalarımı farklı şekilde kullanmayın.Amacım mevcut sorunları çözen arkadaşlar varsa bilgi almak, yoksa bu forum bence doğrudan iki ayrı markanın kıyaslanması forumu değil.Moderatör falan değilim ama adil bir karşılaştırma istiyosanız Skyteam ile diğer marka her neyse bu iki markanın kıyaslanmasına ilişkin başka forum açın.Bütün arızalarına rağmen iyiki skyteam almışım Uzun yolda arızalanması çok büyük olasılık olsa bile yine bütün tamir takımlarını alıp uzun yola çıkarım.İsteyen skyteam fiyatına daha az arızalanan motor alabilir ama bence kullanış tarzıyla skyteam kadar zevk vermez.karar sizin

Alıntı Ozi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bütün arızalarına rağmen.....

Uzun yolda arızalanması çok büyük olasılık...

İsteyen skyteam fiyatına daha az arızalanan motor alabilir....

ama bence kullanış tarzıyla skyteam kadar zevk vermez.

sen gezmekten çok tamiratı seviyorsan skyteam almak senin için en doğru seçim olmuş...

sorunlar az olsun, fiyatı az olsun diyen biri skyteam almaz...

bu kadar sorunlu bir marka kullanıcılarına zevk veriyorsa ; bütün endurolar skyteam kadar zevk verir, belki daha fazla...

Motosikleti
    Arkadaşlar SKYTEAM'i avrupa yakasında nereden alabilirim, bugun bildiğim yerleri hep dolaştım, bir türlü skytem satan yer bulamadım, adamların internet sitesi de yok bayilerine baksak.

OsaK: salcano enduro/kross modeli var (2500 YTL) onu da bir incele istersen...
    diğer alternatifleri de düşün ve son kararını ver...

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    http://www.skyteamcross.com/

Böle bir sitesi var...Ama fiyatları yazmıyor ...
    AKIN FİDAN

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    merhaba arkadaslar,

ben de bi skyteam kullanicisiyim...

butun yazilari gunlerdir tekrar tekrar tekrar okudum ve bugun biseyler yazayim dedim...

ozi, arkadasimizin dedigi gibi onemli olan burda biseyleri paylasmak, bazi sorunlari kendi aramizda paylasmak...

zaten daha cok para harcamak isteseydik daha iyi markalardan daha guclu motorlara bakabilirdik ama sunu demek istiyorum, skyteam st 200 sm verdigim paranin hakkini hergecen gun daha da fazlasiyla geri oduyor... bana hem buyuk bir keyif hem de zaman kazandiriyor... ve karsiliginda daha 5 ay olmasina ragmen buji degistirmekten baska bi masraf acmadi...

asfalt lastikleri kullanmama ragmen, dere tepe geziyorum... Bodrumdan Balikesir'e Balikesirden İzmir'e gidip geldim ve hic bir ciddi problem yasamadim...

bana gore dez avantaji, selenin darligindan dolayi ozellikle 2. kisi icin uzun yolda problem olmasi...
    fakat bazi arkadaslar selelerini yeniden yaptirmis ve gayet rahat kullaniyorlar... ama ben genelde tek kisi ve bikactane kamp cantasi ile gezdigim icin oyle bi rahatsizlik cekmiyorum... belki de alistim artik...

titresim olayina gelince, motoru aldigim ilk aylarda cok rahatsiz olmustum... ikinci bakimda da tum vidalarini tekrar sokup taktik ve simdi oyle bi problemim kalmadi...
    maximum hizim 125 km. fakat en rahat oldugum 110

bunu disinda izmirde sel sularina da kapilmistim... sirilsiklam oldum ama oyle bi alerjisi olmadi...

cok hoplayip ziplamaktan arka jant ta biraz egrilme var...

sabahlari genelde jiklesiz calismiyor ama yazin oyle bi sorunum yok, gaz vermeden tek basista calisiyor... performans eksoz taktirmistim sesi de kulaga cok hos geliyor..

almak isteyen arkadaslara da tavsiye ederim... bu arada gunesten kafalik solmustu onu da zaten garanti den degistiriyorlar... haberiniz olsun...

Incredible - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Üzgünüm ama yok!
    Herkese merhabalar.

ST200 başlığının tüm sayfalarını okudum. İnternetten yaptığım bazı araştırmalar sonucu SKYTEAM' in Çin markası olmadığını öğrendim. Skyteam İspanya merkezli, fabrikası Çin'de olan bir marka. Örnek verecek olursak; Reanult'un merkezi Fransa, ama Türkiye'de 2 tane kocaman fabrikası var. SKYTEAM markasında da olay bu şekilde. Bende bu cross veya enduro modelinden almak niyetindeyim. AS200GY' ye karşı inanılmaz bir sempati duyuyor(D)um. Araya ST200' de girdi. Neyse fazla konuştum galiba. Saygılar...
    [b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
    [COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]

AsiWegA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR-600F, SkyTeam ST-200
    Herkese selamlar öncelikle.Arkadaslar SkyTeam kardeşliğine yeni katılıyorum hehe :D Bu akşam iş çıkışından sonra alıyorum bebeği Cok araştırdım ve en sonunda SkyTeam de karar kıldım bakalım inşallah iyi yapmışımdır.Artık Benim diğer bebeğe kuma olarak gelicek

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    Alıntı AsiWegA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese selamlar öncelikle.Arkadaslar SkyTeam kardeşliğine yeni katılıyorum hehe :D Bu akşam iş çıkışından sonra alıyorum bebeği Cok araştırdım ve en sonunda SkyTeam de karar kıldım bakalım inşallah iyi yapmışımdır.Artık Benim diğer bebeğe kuma olarak gelicek

hayirlisi olsun kardesim, kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim...skyteam deneyimlerini bizle paylasman dilegiyle...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

AsiWegA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR-600F, SkyTeam ST-200
    Teşekkür ederim @uglychild.Düşüncelerime gelince;
    Öncelikle beklediğimden cok daha şık bir motor tabii kross olarak Sele yüksekliği çok fazla (1.76 boyum) ancak parmak uçlarım motora değebiliyor ama bu da sadece motora ilk binerken sorun teşkil ediyor.Çünkü motor üzerine yerleştikten sonra nispeten amortisörün gerilmesinden dolayı rahatlıyor.Sürüş keyfi olarak süper dağ bayır taş toprak ne bulursanız girebilirsiniz nitekim motor bunun hakkını veriyor.Frenler bence sınıfına göre başarılı.Ancak bu başarıda tabii ki üst sınıf abilerinin başarılarını beklemek hata olur.Motor kullanmaya yeni başlıyacak arkadaşlar için yüksekliği problem olabilir ama sanırım süspansyon ayarlrından bu sorunun üstesinden gelebilirler.
    Şimdi gelelim sorunlara
    1-Motoru 2. el aldım ve marş çalışmıyor.Mecburen Kick ile çalıştırmaya çalışıyorum ancak bunda da pek başarılı olduğu söylenemez bunun sebebide motorun yüksekliği ve Kick pedalının yerinin pek de ergonamik olmaması (tabii bu düşünce benim boyumla ilgili olabilir ya da kişiden kişiye değişebilir)
    2-Motora artçı olarak binenler için oturuş pozisyonu rahay değil.Bu yüzden ileri doğru biraz yanaşmanız gerekiyor fakat bu da sizin sürüş pozisyonunuzu bir hayli bozuyor.
    3-Vites yeri bana biraz sorun yaşattırdı fakat ben bunu diğer motoruma alıştığıma yordum.Zaten sonrada alıştım.

Şimdilik ilk izlenimlerim bu kadar.İleride daha bi ayrıntılı olarak düşüncelerimi yazıcam muhakkak.Neyse uzun lafın kısası motor gerek sürüş keyifi gerekse fiyat/performans açısından keyifli.Tavsiye ederim bu motoru düşünenlere.
    Saygılar....Asiwega

Incredible - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Üzgünüm ama yok!
    Sevgili AsiWega,
    İlk olarak motorun hayırlı olsun. Allah kazasız ve belasız kullanmak nasip etsin. Sorunlarına gelecek olursak, halledilmeyecek problemlere benzemiyor. Kısacası motorunun keyfini çıkart.Saygılar...
    [b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
    [COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]

19. sayfa BirinciBirinci ... 91718192021 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler