Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Mart 2012, 00:34
K o r @ y adlı üyeden alıntı
http://img69.resimup.net/di/UBJP.jpg
Çinli Güvenlikçiye patlak lastik tuzağı
Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Kocaeli ve Sakarya'da faaliyet gösteren bazı şirketlerle ticaret yaptığı öğrenilen Çinli Güvenlikçi Fatih Çayır (28), bir bankanın merkez Sakarya şubesinden 12 TL 63 kuruş çekerek, çin yapımı motosikleti ile yola çıktı.
Bir süre sonra vatandaşların ikazıyla Serduvan civarında lastiğinin patlak olduğunu gören Çinli Güvenlikçi ile tercümanı Alanyalı salcano fatih lastiği değiştirmek için motordan indi.
Bu sırada adres sormak bahanesiyle Fatih Çayır’ın yanına gelen kimliği henüz belirlenemeyen kişiler, motosikletin topcasesinde bulunan parayı çalarak kaçtı. Kısa süre sonra soyulduğunu anlayan Çinli Güvenlikçi, polis merkezine başvurdu.
Polis yetkilileri, hırsızların Çinli Güvenlikçinin banka şubesinden itibaren takip ettikleri ihtimalini değerlendirerek, bölgedeki MOBESE görüntülerini incelemeye aldı.
koray yavrum bırak böyle asparagas haber yapmayı gerçeklere dönelim sen ne zaman mişlen alacaksın alda bi tecrübe edelim bakalım pirelli ye yakın bi kalitede mi,?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
-
01 Mart 2012, 00:36
-
01 Mart 2012, 00:44
ben memnunum abisi sen tak mişlen de görelim bakalım umarım mişlen alabilirsin parayı denkleştirmek zor oluyor benden demesi
hele mişlen gibi fiyatı piyasa değerlerinin üzerinde olması seni baya zorlar birde her 10000 km de bir değiştirmek gerekiyor sa yandı gülüm keten helva
-
01 Mart 2012, 00:47
F54 adlı üyeden alıntı
ben memnunum abisi sen tak mişlen de görelim bakalım umarım mişlen alabilirsin parayı denkleştirmek zor oluyor benden demesi
hele mişlen gibi fiyatı piyasa değerlerinin üzerinde olması seni baya zorlar birde her 10000 km de bir değiştirmek gerekiyor sa yandı gülüm keten helva
kim demiş kanka ya 20,000 de bir değişirsin.. sanki devirli patiye kalkan motorlar varda altımızda..
sen 25000 km kullanırsın ben 20000 km kullanırım.. neyse tabiki michelen.. var mı ötesi.. pirelli alıp tarla mı sürecez motorla.. adam gibi
asfaltta gezi yapacağız şekerim
-
01 Mart 2012, 00:48
apaçilik de kalmadı serde..fena depresyondayım..bulaşma fatihim..
-
01 Mart 2012, 00:51
dürümdöner adlı üyeden alıntı
hayırdır durmuşum ; kabileden biri attan mı düştü ..
-
01 Mart 2012, 00:53
hayırdır durmuş sorun ne oturan boğa seni çadıra aldırmadı mı?
-
01 Mart 2012, 00:53
kim demiş kanka ya 20,000 de bir değişirsin.. sanki devirli patiye kalkan motorlar varda altımızda..
sen 25000 km kullanırsın ben 20000 km kullanırım.. neyse tabiki michelen.. var mı ötesi.. pirelli alıp tarla mı sürecez motorla.. adam gibi
korhelin diye bi lastik çıkmıs alalım kanka bi takıyon bidaha çıkarmıyon çifti 20 lira
-
01 Mart 2012, 01:04
3 aydır iş arıyordum sonunda hadi kendi mesleğimizi yapmıyoruz bari dedim motorla ilgili bi iş yapalım da en azından çalışırken keyif alırız..neyse tam kafama göre kuryelik buldum da onda da bi kaç sorun çıktı bi de üstüne kar başladı isyanlardayım valla
-
01 Mart 2012, 01:08
dürümköfte sen bence ilk önce idareten bi pizza veya o tarz yerlerde çalış kafana göre bi iş bulunca bakarsın işine ama 3 ay boş gezmek gerçekten insanı sıkar ama bizim handikap koray 5 aydır yatıyor sıkılma yok
-
01 Mart 2012, 01:08
3 aydır iş arıyordum sonunda hadi kendi mesleğimizi yapmıyoruz bari dedim motorla ilgili bi iş yapalım da en azından çalışırken keyif alırız..neyse tam kafama göre kuryelik buldum da onda da bi kaç sorun çıktı bi de üstüne kar başladı isyanlardayım valla
Takma kafanı , okşa patlıcanını... boşver kanka dünyayı sen kurtarmıcan..Zaten ülkenin gidişatı kötü.. Ne zman ölecem diye bak
-
01 Mart 2012, 01:10
sen o lastikleri tak sana 5 yıl gider sen nasıl olsa senede 4000km yol yapıyon anca 20000 km yi zor yaparsın yani motorun içi kurum bağladı yatmaktan
-
01 Mart 2012, 01:13
idareten diye gidip dandik işlere başvurdum en azından sigorta yatar diye adam ben senı istihdam edemem yazık sana git kendine daha iyi iş bul dedi kafayı yiyecem zaten bugünkü işe de lise mezunuyum dedim pazartesi gel başla dedi valla işe almıyor adamlar hay size dedim
-
01 Mart 2012, 01:15
idareten diye gidip dandik işlere başvurdum en azından sigorta yatar diye adam ben senı istihdam edemem yazık sana git kendine daha iyi iş bul dedi kafayı yiyecem zaten bugünkü işe de lise mezunuyum dedim pazartesi gel başla dedi
valla işe almıyor adamlar hay size dedim
Meslek nedir dostum ?
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
01 Mart 2012, 01:18
Takma kafanı , okşa patlıcanını... boşver kanka dünyayı sen kurtarmıcan..Zaten ülkenin gidişatı kötü.. Ne zman ölecem diye bak
ulen çorap ağızlı koray adama nasıl konuşuyorsun seni tenhada yakalamasın okşattıracak patlıcanı haberin olsun
-
01 Mart 2012, 01:19
psyche adlı üyeden alıntı
Meslek nedir dostum ?
ingilizce öğretmenliği..
-
01 Mart 2012, 01:22
Kocaeli İl Temsilcisi
korhelin diye bi lastik çıkmıs alalım kanka bi takıyon bidaha çıkarmıyon çifti 20 lira
o ne beyaaaa ? don lastiği mi ?
---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:20 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
sen o lastikleri tak sana 5 yıl gider sen nasıl olsa senede 4000km yol yapıyon anca 20000 km yi zor yaparsın yani motorun içi kurum bağladı yatmaktan
ahhhhhhaaaaaa kumpanya toplaşmış ben gidiyorum arkadaş
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
01 Mart 2012, 01:22
-
01 Mart 2012, 01:23
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
o ne beyaaaa ?
don lastiği mi ?
---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:20 ----------
ahhhhhhaaaaaa kumpanya toplaşmış ben gidiyorum arkadaş
ama cbf ye göre de varmış haberin olsun duro ya 5 basar on çakar haberin olsun
-
01 Mart 2012, 01:25
koray 2 dakikada marka oldun moruk fatih iyi reklam pazarlama yapıyo valla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 74 kullanıcı var. (0 üye ve 74 misafir)
Bu Konudaki Etiketler