iştahım kabar dı ama
kontrolsüz güç güç değildir
HONDA CBR 1100 XX
O grenajı nereden buldunuz? Işığın gücünü azaltmıyormu? Bu arada çok güzel gözüküyor elinize sağlık..
ya beyler... koruma demiri düşünüyorum Siyah.. yanlız bu DAR OLANLARI var,cok dışarı taşmıyor.güzel de duruyor. ondan nerde buluruz ya..? veya takan arkadaşımız varsa resim yükleyebilir mi?
BAKIN BU DA FARKLI Bİ ANLAYIŞ... nett'e görünce paylaşmak istedim..
farklı bir çalışma... ama görünce bu nası bişe yaaa... dediğimi gizlemicem
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
msoysarac bu cok cafcaflı olmus...AMa güzel fikirler verdi bana
Hocam motoronuzu sanırım sıfır aldınız , rodaj için ilk 1000 km 5000 deviri geçmememiz kitabında belirtiliyor zaten. Jikle de motoru çalıştırmak için gerekli. Otomobillerde otomatik jikle vardır , bizim motorumuzda ise manuel. Zengin karışım ile çalışıyor motor.Zaten dikkat ettiyseniz , yarım saat felan sürdükten sonra , stop edip 5 dakka sonra jiklesiz çalıştırabiliyorsunuz tamamen motorun ısınmasıyla ilgili bir olay.İyi sürüşler...
fara siyah çorap geçir yakışır
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
SONİX 'den alıntı
benden iyi fotoğrafçı olurmu dersiniz ?
Cevap: Olmaz. baksana 2. resme. resimde motordan çok çocuk sandaleti göze çarpıyor.
şaka şaka resimler hoş olmuş.bende aranıza yeni katılan biri olarak motorumun resimlerini ekleyeyim. yalnız bu sitedeye nasıl resim ekleniyo bi anlatsanız. biyere upload falanmı yapmak gerekiyo resimleri?
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
selamlar.scooterlerimden birini sattım.Şimdi ybr alabilirim.
2005-2006 siyah-metalik gri ybr125 arıyorum.
1.alternatif:aşagıda fotografı olan scooterimi verip üzerine de para verecegim
2.alternatif:1000 ytl nakit+biraz vade ile
ilgilenirseniz sevinirim.görüşürüz
scooter: 2005 model
5000 kmde
temiz bir scooter
http://www.motosiklet.net/forum/foru...as%FDl+eklenir
protez insan
Hade hayırlı olsun şimdiden işllh onuda satarsın
Koçum ybr ya cizginin biraz altında 40 km götürdü yolda bırakmadı beni
arkadaşlar bu 2007 ybrler çin yapımı diyorlar. bu motorlara ne kadar güvenebilirim.
valla burda büyük bir çoğunluk da.. o çin malı dediğinden kullanıyorlar.ben dahil... BENCE COOOOK GÜVENEBİLİRSİN...
bu arada.çin malı deyince FENGCHI,YAMOTO flan var onlara benzemez bu çin malı YAMAHA. ya bu soruyu cevaplarken gülüyorum ha..
yamahanın ölüsü deli gibi gider ya...
bu da SONİX arkadaşımın tavsiyeleriyle yapmış oldugum kadranım.. sarı ampulleri çıkarıp beyaz LED taktım.hoş bi görüntü oldu.
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
peki dostum bu 2007 modellerin 2004 lerden ne farkı var acaba. mesela titreşim 2004 lerde hiç yok bunlardada yok sanırım. zaten siparişi verdim. hatta ileri gidip kafa grenajını daha almadan bayide değiştireceğim. farı sinyalleri dahil 180 ytl istediler. onları değiştirmezsen elektronik uyuşmuyormuş.
arkadaşlar ybrdeki ön grenajımı ben direk çıkarmıştım şimdi ahmetede yeni cam taktık http://www.motosiklet.net/forum/foto...ratik-var.html ve oda kullanmayacak elimizde sıfır tertemiz siyah ön grenaj var onu satıyoruz almak isteyen varsa ahmete veya bana ulaşabilir
Ride your way
valla öyle bi uyuşmamayı sende duydum. ayrıca siparişi verdiysen.. daha konuşulacak bişey kalmamış.. hayırlı ugurlu olsun.. Emin ol memnun kalırsın.. titreşim yenilerde de yok tabiki...
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
bıngıl bıngıl çok güzel
kontrolsüz güç güç değildir
HONDA CBR 1100 XX
önder kardeş... cok ugraşmışın eline sağlık. ama kusura bakma estetik gitmiş motorundan. tabi herkesin kendi zevki.ama YAMAHA deyince diğer motorlardan Farklı oldugunu Anlatıyo.
bak jantlardaki şerit güzel. depondaki yamaha yazısıyla BLOMBERG yazısına da okey..
ama diğer bütün yapıştırdıklarını sökersen.. estetiği geri döner diye düşünüyorum.. saygılar...
Şu an bu konu içerisinde 209 kullanıcı var. (0 üye ve 209 misafir)