Mega Scooter KYMCO MYROAD 700i&Burgmana Rakip
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bu mu burgman a rakip olacak
pu ha ha...
-
death adlı üyeden alıntı
Bu mu burgman a rakip olacak
pu ha ha...
2008 te çıkacak...beğenmediğin detaylar varsa söyle...Tayvanda tanıdık mühendisler var...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Namı değer zühtü paşa nın bir lafı var..
maxi scooter lar şu şekilde tabir edilir
Burgman ve diğerleri..
-
Aprilia atlantic 500 derim başkada bişey demem.İtalyan scooterın atası kullananlar bilir yer uçağı.
-
Kymco'yu Xciting'den beri baya bi tutarım.Ben bu makinanında megascooter pazarını fiyatıyla karıştıracağına eminim.Bence getirirler Türkiye'ye çünkü Kymco'nun acil prestije ihtiyacı var.Zira seneye Xciting500 i.e.'yi (47hp) geitreceklerini mail atıp öğrendim.Myroad700i'de bu çalışmayı pekiştirecektir.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Kymco'yu Xciting'den beri baya bi tutarım.Ben bu makinanında megascooter pazarını fiyatıyla karıştıracağına eminim.Bence getirirler Türkiye'ye çünkü Kymco'nun acil prestije ihtiyacı var.Zira seneye Xciting500 i.e.'yi (47hp) geitreceklerini mail atıp öğrendim.Myroad700i'de bu çalışmayı pekiştirecektir.
hadi paşam sende şu planını hayata geçiriver...sende bizde sevinelim abicim...saygılar...
bu arada bizim fotolar noldu...Ramazandan sonrayamı ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
-
mete_han adlı üyeden alıntı
hadi paşam sende şu planını hayata geçiriver...sende bizde sevinelim abicim...saygılar...
bu arada bizim fotolar noldu...Ramazandan sonrayamı ...
PLanlarımı uygulayamazsam seneye arkanızda çooook çırpınırım Mete Kardeş.
Fotoların çoğu Muzo'da ve İhsanHakan Abimde.Bende makine olmadığı için çekememiştim.Zannedersem uygun vakitte başlıkla birlikte görürüz hepsini.Hoş onlar eklenmeden yeni bi gezi olacak galiba Bolu'ya.Hepsini birlikte görürüz artık.
Oğuz
-
Kymco scooter da yıllardır Piaggio ve Honda ile dünya liderliğine oynuyor birileri ordan Burgman ve diğerleri diyor .... İyi iş
-
Tutkun22 adlı üyeden alıntı
mete abi senden de hiç bişi kaçmıyo aaanında yapıştırıyon başlığı valla helal olsun..
bence de burgmanlar bir yana öbürleri bir yana abi, tipi hoş güzelde türkiye ye gelirse tam süper olur..
Hiç kimse yokken Burgman varıdı
evett önce Kamil Koç vardı...ama artık Ulusoy Metro var...
PLanlarımı uygulayamazsam seneye arkanızda çooook çırpınırım Mete Kardeş
.
Fotoların çoğu Muzo'da ve İhsanHakan Abimde.Bende makine olmadığı için çekememiştim.Zannedersem uygun vakitte başlıkla birlikte görürüz hepsini.Hoş onlar eklenmeden yeni bi gezi olacak galiba Bolu'ya.Hepsini birlikte görürüz artık.
abi yapma bi ara Yalovanın o rüzgarlı yolunda beni solladın...Kanuni deyip geçme kökleyince gidiyo...
enolaguy adlı üyeden alıntı
Kymco scooter da yıllardır Piaggio ve Honda ile dünya liderliğine oynuyor birileri ordan Burgman ve diğerleri diyor .... İyi iş
Bazı arkadaşlar Burgmanın gösterge panelinin kaç para olduğunu bilmiyolar....ben söylersem ayıp olur...
-
Aaaahhh be Mete! Ne çektiğimi bi Allah bide ben bilirim. O gaz hep kökünde be kardeşim. Makina canı istediğinde 110 yapıyo istemediğinde 60' geçmiyo zavallı.Dinlemedik bilenleri şimdi dana gibi araştırıyoruz her yeri..HAyırlısı seneye artık kendimizle birlikte artçımızıda istikrarlı taşıycak bi makinaya terfi edicez inşlallah.
Oğuz
-
on numero motor hakkaten
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
gelirmi gelmez mi bilmiyorum ama kim alır onu merak ediyorum ben 400 lük aldım acaba 250 lik falanmı alsaydım diye düşünürken 700 lük çıktı karşıma ne benzin yakar o belli değil valla maxi scooter hastası olan beni çook aşar o makine
SÖZLE DÜŞÜNÜR,SÖZLE SÖYLERİZ.VE SÖZÜMÜZLE ANILIRIZ.BİR SÖZLE UNUTUR GİDER,BİR SÖZLE ÖLÜMSÜZ KALIRIZ
-
olacagı biraz tartısılır ama hosuma gitti alet acıkcası
-
Aaaahhh be Mete! Ne çektiğimi bi Allah bide ben bilirim. O gaz hep kökünde be kardeşim
. Makina canı istediğinde 110 yapıyo istemediğinde 60' geçmiyo zavallı
.Dinlemedik bilenleri şimdi dana gibi araştırıyoruz her yeri.
.HAyırlısı seneye artık kendimizle birlikte artçımızıda istikrarlı taşıycak bi makinaya terfi edicez inşlallah.
haydi hayırlısı....Kymco xcıtıngler sana göre...fiyatlarda uygun...
Abicim sana YK2 yakışır bana sorarsan...ben seni ona layık görüyorum güzel insan...
sendeki şu guvvatlı nefesle beni okuyup bi üflesen bende 1000 RR sahabı olucam...yanlış sektördesin bence...
-
tasarım çok hoş özelliklerde fena değil, alınabilcek bir motor tabi şartlar el verirse burgman'a rakip olacağını sanmıyorum destek ve kalite açısından
-
Oğuz
-
abi yok Varadero kalsın ben cbfden memnunum...siz mutlu olun ben halimden memnunum...motorum varsa kral benim...modelin önemi yok...iyi kötü gidiyoruz biyerlere ...
-
Gelirdi gelmezdi,satardı satmazdı derken Myroad700 Silkar'ın sitesinde tanıtılmaya başlanmış.Bence yeni Xciting500i.e. ile birlikte fuarda tanıtılır ve satışına başlanır.Tahminimce iş yapar gibi.Aşağıdaki linkten bilgi edinebilirsiniz.
http://www.kymco.com.tr/html/myroad700.html
Oğuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)