merhabalar,
ilk defa motor almayı düşünüyorum. Bir arkadaşım 2005 model 2000 km de 1650 ytlye honda cgl 125 ini satıyor
yardımınızı bekliyorum.
Teşekkürler
merhabalar,
ilk defa motor almayı düşünüyorum. Bir arkadaşım 2005 model 2000 km de 1650 ytlye honda cgl 125 ini satıyor
yardımınızı bekliyorum.
Teşekkürler
Dostum CGL 125 lerin üretimi durdu artık. Ya da Türkiye'ye gelmiyor olabilir. Fiyat olarak uygun motorun kazası belası yoksa al derim. Bu arada hangi şehirdensin?
[b][u][i][center]"MOTORCU OLMAK BİR AYRICALIK OLACAK"[/center][/i][/u][/b]
ankara
parça problemi düşünüldüğü içinmi kimse yanaşmıyor. 6 aydır satmaya çalışıyorda
yoksa problemli bir modelmi
msn var mı dostum fatih0006@hotmail.com
yok hocam bu siteyide ilk defa görüyorum. bir arkadaşım bu motoru almakta tereddüt edince böyle bir yol denememi isdedi.
Kafamda hala da netleşmedi. Üretimi duran bir motor alınırmı
eklesene be kardeşim msn ye beni yav
kardeş bana kalırsa temiz bir şeyse al derim çünkü CGL 125 güzel bir motor bir de şu yönü var 3. dünya ülkelerine satılıyor parça sorunu çekebilirsin
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
evet arkadaşlar cgl125 benim uzmanlık alanım bende var cok guzel motor tam şehir içi motoru pratik atak ama biraz tipsiz bence ama diğer çinlilere gore daha tipli valla bence hiç bekleme al derim fiyatta bence gayet iyi biraz anlatalım maxhız:120 1vites 10000devir:40 2. vites 10000 devir:60 3. v.tes 10000devir.80 4.vites 10000devir:100 5. vites bunun devirine bakamadım ama buda 10000 devire yaklaşıktır:120 yakıtı: valla babam kullanınca az yakıyo ama ben kullanınca normal ben biraz devirli kullanıyorum en az yaktıgı 70bin km de en cok 85 bin bu motorda en bariz hızlanma 7000 8000 arası titreşim pek yok genelde 8000-8500 devirden sonra oluyor parça meselesi ise ben motorun aynasını kırdım 1 sene kadar oldu burda yok zaten karamanda bulaman ama konyadan bayi istedi 1 gunde geldi fiyatı 20 milyondu ben cok memnunum 2 kişi 110 yaptım bana hızı yetmiyo ama bence gayet iyi bence ybrden iyi son söz:yüksek miktarda tavsiye edilir
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
hondadan şaşma bende var bi kaya parçası adeta
o bi efsane benim vardı ondan 125 cc ama hız ve dayanıklılıkta bir çok 150cc motoru tokatlar..bu motor zaten arkadaşın dedigi gibi 3.dünya ülkelerinde satılıyoorlar orlar fakr ülkeler yolları devamlı toprak ve devamlı benzine para veremezler yani dayanıklı ve ekonomiktir........
Sattım ama pişmanım
şirinler gay mı? onlar nasıl çoğaldı, aman tanrım hepsi şirineyemi kaydı yoksa şirine kaşarmı?
bu motorun ithalatı durduğu için hala hondaya öfkeliyim.hem ucuz hem hondaydı:(
EEE ne demisler canlıların bile bı sonu vardır heheh :=)) keske durmasaydı ıthalatı cunku yazdıklarınıza gore ıyı bı motor...
Bence 1650 çok para bunun ruhsat işlemleri falan var..
biraz daha düşürebilirsin fiyatı
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Modeline kilometresine göre orjinal se bence kaçırma derimm sağlam motordur tipsizliği var o kadar
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
hiç kaçırma alderim ekonomik, saglam ve honda ..çünkü bu motorların sıfırı yok 10.000 aşagı nadir motorlardan biri .. biraz ikram yapar sonrada al derimm
şirinler gay mı? onlar nasıl çoğaldı, aman tanrım hepsi şirineyemi kaydı yoksa şirine kaşarmı?
böyle düz motorları bir tek ben mi seviyorum sitede
bence tipi gayet güzel.125lik bir motor fazla kalıplı olmamalı kanımca
Fean değil ama görünüş biraz eski Biraz daha koyup yrb 125 almanı tavsiye ederim daha alımlı
lezzet gider,mesuliyet kalır...
abi benim motor da bu.....!?!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)