Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ön çamurluk hiç olmamış
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
güzel bişi olabilirdi ama sanki değişiklikler az kalmış. bi çamurluk değişmiş oda sırıtmış biraz. biraz lastikler ve arka süspansiyonda modifiye edilseymiş güzel bi alternatif olabilirmiş miş mış
... çok güzel olmuş bence
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
Cross motor al daha akıllıca olur, modifiyeye gerek yok
"Motosiklet Özgürlüktür."
sadece otomatik hava ayarlı karbüratör eklenmiş teknik özellik olarak
güzel olmuş bence... ybr zaten dağ tepe dinlemiyo
Genieril buradaydı...
Ybr nin "off road" olması için sadece çamurluğunun değil yerden yüksekliğinin de artması lazım. Bizzat off road denedim motor kısmı yere çok yakın en ufak bir kasiste sürtünüyor... en az bi 5cm daha yükselmesi gerekir, sadece çamurluğu değiştirmek yetmez.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
saçmalamışlar bence. hiç olmamışş..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
buda neeeeeeeeeeeeee
kontrolsüz güç güç değildir
HONDA CBR 1100 XX
hiç bi sınıfa girmemiş ki . Arka süspansiyon-yükseklik aynı..
sadece ön süspansiyon kapatılmış çamurluk vs.. ön görünüm... ne olmuş ne olmamış amatörce olmuş idareten gibi bişi..
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Değişik olmuş ilginç.Arka tarafıda braz kaldırsaylarmış tam süper olacakmış
lezzet gider,mesuliyet kalır...
yapmayın arkadaşlar nesi güzel olmuş, sadece ön çamurluk değişmiş kalan yerleri aynen duruyo, off road böylemi olur, bunlar bizi hakkatten saf zannediyorlar kaç yıldır şasesi ciddibi değişimden geçmeyen ybr 125 şimdide cross mu oldu?
bu olsa olsa yamahanın tembel mühendislerinin suya sabuna dokunmadan model yaratma girişimidir. zaten bunu hep yapıyolar yok aynaları değiştir, yok sinyalleri değiştir, yok far üstüne kafa grenajı yap sonra alsana yeni model
zamanında tofaşta arabalarına böyle yapardı sadece sinyal kapakları değişirdi model derlerdi bide bagaj kapağına yazardı DOĞAN 1.6 SLX ie falan filan sonra ne oldu kapandı çünkü kendini yeniliyemedi. birazda ihtiyaclara cevap verin ona göre üretim yapın ama heralde yamaha mühendisleri önümüzdeki 10 yıl boyunca ybr 125 i köklü bi değişime üğratmayı düşünmüyorlar
yaşam, yaşanmakta olan her anın dokusundadır, ve ona ileriki bi noktadan dönüp bakıldığında ise, herşey için artık çok geçtir.
Ön çamurluk, elcik, yan grenaj koyulmuş.. Yorum yaparken sağlam yapalım lütfen, arkası olsun..
dişi aplaaa...iyi de bizede geleceeakmiii....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Valla bilmiyorum, sormak lazım Varedero gelse keşke, ama gelmiyor işte..
Ya sen ybr yide enduro yaptın ya, valla helal olsun...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Hayır kimse için bişeyden vazgeçmem ben.. Varaderonun 125 cc liği var ondan bahsediyorum..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)