Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı canercaracal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erayy hani erken kalkcaktın gidicektik bi yerlere mtorsuz bi sekilde
    baba bendede bir huy var uyandırma beya saatle fln uyanmıyım bırak 24 saat bıle uyurum
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    caracal
    Alıntı efeoktay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Marantzz anlattigin hikaye bende de oldu birkac defa. hatta bugun oldu. yavaslarken vites kucultmeye calistigim, kucultemediigm icin alet yuksek viteste stop etti. stop haldeyken bosa alip tekrar calistirdim.

bunun disinda birkac defa da su oldu: aleti otoparka cekiyorum. debriyaji sıkıp bosa aliyorum. yesil N isigi yaniyor. debriyaji biraktigim gibi alet stop ediyor. meger viteste kalmis... bunlar sizde de oluyor mu?

tahminimce alet vites araliklarina daha alismadi.
    aynı sorun bazen benim makinanında başına geliyor hareket halindeykende oluyor 2. vitesten boşa olıp debriyajı bıraktığımda ışık yandığı halde boşa geçmemiş oluyor

arkadaşlar sinyal verirken çıkan uyarı sesini kapatma gibi bi seçeneğimiz varmı biliyormusunuz

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı LoveMan_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı sorun bazen benim makinanında başına geliyor hareket halindeykende oluyor 2. vitesten boşa olıp debriyajı bıraktığımda ışık yandığı halde boşa geçmemiş oluyor

arkadaşlar sinyal verirken çıkan uyarı sesini kapatma gibi bi seçeneğimiz varmı biliyormusunuz

depo altı sol nıkelajı sök ordakı zımbırtıyı elektrık bandı ıle sar ben bazen unutuyorum o yuzden sarmıyorum

Motosikleti
    caracal 200/siyah

kediler ve motorsikletim

dostlar...
    motorunuz dışarıda duruyor ve siz güneşten ve daha çok yağmurdan etkilenmesin diye üzerine branda aldınız ve örttünüz..
    ama birde baktınızkir motorunuzun selesinde tırnak izleri var...araştırdınız araştırdınız,birde baktınızki,motorunuzu sizinle beraber kullanan yaratıklar var..
    KEDİLER !......
    motorun üzerin çıkıp brandanın altında yatıyorlar.....
    siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu sevimli misafirlerle ?..
    nasıl biliyormusunuz ?......

selenin üzerine karabiber serpiyorsunuz, bu bir bezin üzerinede olabilir,sonra o bezi selenin üzerine koyacaksınız..

biliyorsunuz kedi ve köpekler devamlı yeri koklarlar,brandanın altına giren hayvan,önce yatacağı yeri koklayıp kontrol ediyor veeee malum tepki !...
    salya sümük hapşırık,sonrada olay yerinden kaçış..hehehehe..
    denenmiştir.....sizde kullanın diye söylüyorum.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı scootech adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostlar...
    motorunuz dışarıda duruyor ve siz güneşten ve daha çok yağmurdan etkilenmesin diye üzerine branda aldınız ve örttünüz..
    ama birde baktınızkir motorunuzun selesinde tırnak izleri var...araştırdınız araştırdınız,birde baktınızki,motorunuzu sizinle beraber kullanan yaratıklar var..
    KEDİLER !......

selenin üzerine karabiber serpiyorsunuz, bu bir bezin üzerinede olabilir,sonra o bezi selenin üzerine koyacaksınız..

biliyorsunuz kedi ve köpekler devamlı yeri koklarlar,brandanın altına giren hayvan,önce yatacağı yeri koklayıp kontrol ediyor veeee malum tepki !...
    hahahahahahahahaahahahaaaaaaaaaa süper di yaaaa . öyle bir sorunum yok olursa denerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    dostlar...
    KEDİLER !......

kardeşim resmen koptum yazdıkların komik ama bir o'kadarda doğru..bunlara ilave olarak bende birşey yazmak istiyorum.. köpeklerin motosikletin ön tekerleğine işemesi gibi her sabah kalktığımda ön tekerde bir leke görüyordum ve tekerlek çevresinde bir sidik kokusu ..en sonunda köpeği bir sabah erken kalkıp yakaladım ama!!!! koşarak yakalamak imkansız olduğu için havalı tüfekle gıçından vurarak etkisiz hale getirdim ..köpek düşmanı değilim kimse yanlış anlamasın ölmedide zaten (ıskalamışım )..bir daha'uğramadı zaten ...yoksa hergün işe,işe lastiği çürütecekti namusuz

Huysuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caracal 200
    dostlar...
    KEDİLER !......

Süper yaratıcı. Teşekkürler bilgi için

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı ferotr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim resmen koptum yazdıkların komik ama bir o'kadarda doğru..bunlara ilave olarak bende birşey yazmak istiyorum.. köpeklerin motosikletin ön tekerleğine işemesi gibi her sabah kalktığımda ön tekerde bir leke görüyordum ve tekerlek çevresinde bir sidik kokusu ..en sonunda köpeği bir sabah erken kalkıp yakaladım ama!!!! koşarak yakalamak imkansız olduğu için havalı tüfekle gıçından vurarak etkisiz hale getirdim ..köpek düşmanı değilim kimse yanlış anlamasın ölmedide zaten (ıskalamışım )..bir daha'uğramadı zaten ...yoksa hergün işe,işe lastiği çürütecekti namusuz
    abi köpeği yakala , kafayı tut pısledıgı yereurnunu sok . kafasına ve burnuna hafıf vur tamamdır

Motosikleti
    caracal 200/siyah

işte budur

tabii yav..
    işte budur arkadaşlar...hehehe..birazda deneyimlerimizden eğlenceli olanları paylaşalım değilmi?....

bizlere faydalı olacağına inandığınız ve bir o kadar eğlenceli olan deneyimlerinizi paylaşmak için lütfen buyurun......bekliyoruz

saygılar

Motosikleti
    Caracal 200 (siyah)
    arkadaslar temizlik yaparken farkettim. on disk ve arka diskte inanilmaz bir tortu birikiyor. bakinca farkedilmiyor fakat sari toz bezi ile silmeyi bir deneyin bakalim, simsiyah tortu geliyor beze. bu sihay tortunun lastiklerden dokuldugunu tahmin ediyorum. lastige parmaginizi surttugunuzde parmaginizin simsiyah boyandigini goreceksiniz. bence bu normal degil. yani lastikler biraz fazla dusuk kalite gibi geldi bana.. ne diyorsunuz?

Motosikleti
    kanuni CARACAL 200 KARA ŞİMŞEK
    caracalda arkada disk yokki
    artı diskte briken siyah lekenin lastikle ne alakası varki sürtse falan tamam dicem
    Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda

Motosikleti
    Caracal 200 (siyah)
    caracalda arkada disk yokki
    artı diskte briken siyah lekenin lastikle ne alakası varki sürtse falan tamam dicem
    kardes ben lastikten geldigine inaniyorum. lastik tortu birakiyor gibi geliyor bana. zaten parmagini surttugunde parmaginin boya ve tortu karisimi bir sey oldugunu goreceksin. arka jant diyecegime disk demisim.

baktiginda belli olmuyor ama eline bez al, janta bir surt bak o bez ne oluyor.

Motosikleti
    o siyah kir zinciri yagladıklarında da oluo eger o bahsettigin sey oysa ama lastikler cok dandik evet he cok kayıyo

Motosikleti
    Caracal 200 (siyah)
    o siyah kir zinciri yagladıklarında da oluo eger o bahsettigin sey oysa ama lastikler cok dandik evet he cok kayıyo
    kaymayacak gibi degil ki.. parmagini sikica bastirip asagi dogru surttugunde lastigin uzerine yag dokulmus gibi kaydigini goreceksin. bence bu motoru pek yatirmamak lazim. ve yagisli havada imkansiz cikmam yola.

arka jantta zincirden sicrayan yag var evet. ama bu benim dedigim baska. on jantta da var. temizleyici spreylerden alacam. suyla ve bezle temizlik tam olmuyor. yine de bir foto koyayim da keyfimiz yerine gelsin

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    kaymayacak gibi degil ki.. parmagini sikica bastirip asagi dogru surttugunde lastigin uzerine yag dokulmus gibi kaydigini goreceksin. bence bu motoru pek yatirmamak lazim. ve yagisli havada imkansiz cikmam yola.

arka jantta zincirden sicrayan yag var evet. ama bu benim dedigim baska. on jantta da var. temizleyici spreylerden alacam. suyla ve bezle temizlik tam olmuyor. yine de bir foto koyayim da keyfimiz yerine gelsin

esk de yagmurlar basladı motorumun boyle parladıgı gunleri özledım

Motosikleti
    sen sus oglum motorum parladıgı günleri özlemismis önce servisten bi cıksın motorun bi de kuryecilikten zman kalırsa siler ve gezersin hehehe seviyorum oglum seni yaza az kaldı :D

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    sen sus oglum motorum parladıgı günleri özlemismis önce servisten bi cıksın motorun bi de kuryecilikten zman kalırsa siler ve gezersin hehehe seviyorum oglum seni yaza az kaldı :D
    böyle hayatında . motorun bakımınında yazın da eskişehirinde hepsinin allah iyiliğini versın valla kıs geldı sılmeye gerek yok . kuryecılık sayesınde 1o ytl benzın ıle 1 ay eve gıder gelırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR

efeoktay caracalın harika gözüküyor sendede benim gibi titizlik hastalığı var anlaşılan!! lastik konusuna gelince evet caracalın lastikleri çok dandik.dikkatli kullanmak lazım özellikle virajlı yerlerde ve yağmurlu havalarda bu dikkatinizi 10'katına çıkarın ben bir ara kaliteli lastik almayı düşünmüştüm ama el yakıyor yalan olmasın ön arka 160 euro gibi hatırlıyorum...

Motosikleti
    caracal 200/siyah

arka çamurluk

dostlar...
    ben arka çamurluk içini sprey boya ile boyadım. nedenmi ?
    arkadaşımızın koyduğu resme bir bakarmısınız ?

arka çamurluk aynı ön çamurluk gibi "plastik" olduğu için iç tarafı beyaz görünüyor.Yani şöyle biraz kenardan bakıldığında çamurluğun iç tarafı rahatça görünüyor ve iç tarafı boyanmadığı içinde beyaz görünüyor....Onun için bende arka çamurluğun iç tarafını , özellikle sizinde resimde gördüğünüz gibi açıkça beyaz görünen iç tarafını sprey boya ile siyaha boyadım ve çok çok daha iyi oldu,o plastik görüntüsü kayboldu en azından..

jantlardaki kirlenmeye gelince: o benim motorda da var fazlası ile, inceledim inceledim: ön frenleri trafik içerisinde yavaş giderken ve aralardan geçerken (aralardan geçebilen varsa bu motorla heheh...) hep kullanırız ya !...balatalar aşınırken çok ufalanıyor..rezalet ölçüsünde kirletiyor.(otomobillerde de bu şekilde oluyor.önce ön jantlar kirlenir simsiyah olur) arka jantlarda zincir yağlarından kirleniyor..lastikler ile pek bir alakası yok..ama haklısınız lastikler çok çok kötü..ben maslaktaki sarıyer yönüne giden tunelde sola dönerken (biraz hızlı girmişim) motoru yatırdım,arka acaip kayıyor...artık virajlarda motoru "TIRS" modunda kullanıyorum..hele ıslak yolda düz bile gitsem fren yapmak zorunda kalmamak için yavaşlıyorum..

motorunuzu orta ayak üzerine kaldırıp vitese takın arkayı bir çevirin bakın lastik nasıl dönüyor..resmen yumurta gibi kambur...

ha !... bu arada cruiser ile diğer motorlar arasındaki farklardan bir tanesine şahit oldum geçenlerde: boğazda kalender önünde kenarda motorun üzerinde oturuyorum , yanıma birşeyler sormak için biri geldi, bana hitabı şöyle oldu:

"ÜSTAD..BAKARMISINIZ"

cruiser kullannıyorsanız eğer, çevrenizin size karşı hitabıda değişiyor..
    saygılar

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    7000km de ilk defa yolda kaldım. benzin uyarı ışığı arızalandı,benzin bitti. boş ışığı sorunum çok önceleri oldu mterayes in dediği gibi hallediliyo

Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    depo altı sol nıkelajı sök ordakı zımbırtıyı elektrık bandı ıle sar ben bazen unutuyorum o yuzden sarmıyorum
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler