gelse alcazda yok :( sahıbındene dogu batı ılan acmıs aradım stokta war mı dıye ılan koymusunuz dedım nısanda 2 adet gelcek dedı onlarda sahıplı ıyı dedım kapadım sacmalık... Bıde 6900 yazmıs fıyatıda zam gelmez ıns.
gelse alcazda yok :( sahıbındene dogu batı ılan acmıs aradım stokta war mı dıye ılan koymusunuz dedım nısanda 2 adet gelcek dedı onlarda sahıplı ıyı dedım kapadım sacmalık... Bıde 6900 yazmıs fıyatıda zam gelmez ıns.
0532 227 67 90 -- 0554 223 20 54 (tel:0222 225 81 65) Kardeş orjinal bayi değil ama istersen getiririz demişlerdi makinanın üzerine 200 tl fark koyuyorlar ama yinede bakın derim
Adres:Kırmızıtoprak Mh.Basın Şehitleri Cd. No:89/A ESKİŞEHİR Gayet güler yüzlü karşılıyorlar,her marka motoru getiriyorlar bana kalırsa şansınızı deneyin derim Not:Ben buradan alıcam...
Beyler ben dun aksamustu zıncırı sabunlu su ve dıs fırcası yardımıyla temızleyıp repsol 150 ml zıncır yagının hepsı ıle yagladım ve bınmek ıcın 1 saatten bıraz daha fazla bekledım. Motosıkletın yanına gıttıgımde yerde yag damlası vb. Yoktu , yag akmamıstı. Ancak bugun motosıkletten ındıgımde ayagıma vıtesten yag bulasmıstı. Acaba repsol gercekten sıcrama yapıyor mu ya da ben yanlıs bırsey mı yaptım ?
dostum yagi cok kullanmissin
biraz daha az kullansan daha az sicrar diye dusunuyorum
grenajlarda problem yaratmazlar ins 4bin bakiminda dusururlerse cizerlerse cok fena tartisirim orada
Bu arada benim motora 15 50 koymuslar 10 40 mi daha iyidir
Konsuk motorda yaptiricam bakimi
---------- Post added at 17:20 ---------- Previous post was at 17:18 ----------
bu arada yag filtresi yoksa bu motor nasil yagi devirdaim yapiyor aklim almiyor
ekrem geçmiş olsun , o çizik canını sıkmıştır mutlaka ama takma kafana Allah kaza bela vermesin . ama aynaların mükemmel olmuş kıskandım
Yavuz Sultan Selim Han
hayırlı olsun...
Suan soylentı olarak bılıyorum yarın netlestırcem 6900 oldu deniyor sıfırı direk iptal edicem öyle birsey olursa 7000tl geciyor 125 ıcın yazık gunah...
[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]
ikinci el baska bir model yuksek hacim kawa gibi daha iyi eger dogru ise
Salı günü konşuk'a gidicem.Yağı değiştircem.Bide konuşucam bakalım alt sakalı beyaza boyatıcam.
Arkadaşlar siz kawa faln dionuz ama benim halim ortada motora yeni başlıcam saten 6.500 max fiyattı benim için,ne yapıcam şimdi ya eğer fiyatı yükseltirlerse cbf ye kaldık off ya benim bildiğim orjinal bayi fiyat yükseltemez ne yapcaz
konca adana da var bir tane 6500 istiyor.burdan alıp otobüsle götürebilirsin.100 lira vermiştim ben istanbuldan adanaya getirmeye,eğer fiyat 6900 olursa her türlü kardasın.
2011 renklerinin 0 ını bula bilirmiyiz bide ben bursadan almak istiyorum Eskişehirde bayi yok çünkü
Konca 2011 ler daha 2012 ye girmeden bile tükemişti, şuan asla 0 ı bulunmaz. Ama bence imkanın varsa mstfkrfk arkadaşın dediği motoru hemen al. Sonra çok süründürüyorlar adamı, yok 1 ay sonra gelcek, yok 2 hafta sonra gelcek, yok bu partide motor az sayıda geldi v.s kahrediyorlar adamı.
http://www.ufukhonda.com/
bu eskişehir honda bayii. ama motosiklet getirirler mi bilemeyeceğim
artık yamaha yzf r125 farkı kalmadı bu saatten sonra cbr 125r alınmaz
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)