Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Ağustos 2008, 21:27
rafel adlı üyeden alıntı
Burdan Cbf150 Seslenıyorum Yardım Edınyaa
Lastık Alıcam Benımkıler Acayıp Kayıyor
Metzeler Mi
Dunlop Mu
Michelin Mi
PİRELLİ Mİ
LUTFEN YARDIM MAİLDEDE MESAJDA ATIN YA YETERKI DEGİŞTİRİYIM SU TEKERLERI
PARASINDAN DEGILLIM
Metzeler ME 22 al sorun kalmaz.gerçi ben 19bin km dir orjinal lastikleri kullanıyorum ama bi arkadaşın motorunda metzeler vardı onu kullandım bir süre gayet başarılı lastikler.ozzy73'ünsöylediği gibi 100 lira civarı çifti...
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Reklamlar
-
08 Ağustos 2008, 15:59
Bugün sürücü kursundan mesaj gelmiş.Belgelerim hazırmış.Gidip sertifikamı alıcam.Aldıktan sonra ne yapmam gerekiyor.Emniyeti arayıp randevu filan alınıyor diye duydum doğrumu?
Birde bu zincir nasıl sıkılıyor ya.Saldı zincirim kendini...
Bide buluşalım yahu İstanbuldakilerr Bakırköy civarı bir yerde bulışma hazırlayalım.
-
08 Ağustos 2008, 16:55
Paradoks adlı üyeden alıntı
Bugün sürücü kursundan mesaj gelmiş.Belgelerim hazırmış.Gidip sertifikamı alıcam.Aldıktan sonra ne yapmam gerekiyor.Emniyeti arayıp randevu filan alınıyor diye duydum doğrumu?
Birde bu zincir nasıl sıkılıyor ya.Saldı zincirim kendini...
Bide buluşalım yahu İstanbuldakilerr
Bakırköy civarı bir yerde bulışma hazırlayalım.
evet trafikten randevu alıyosun.o tarihte gidip 65 ytl harç-35 ytl kart parası yatırıyosun sana bi kağıt veriyolar (kağıtta ehliyetin teslim tarihi yazıyo)o kağıtla bir gidip ehliyetini alıyosun.yaa hiç uğraşma herangi bi motorcuya git beş dakkada zinciri sıkarlar.
-
11 Ağustos 2008, 11:02
Merhaba Arkadaşlar. Yıllık izinde oldugumdan dolayı 15 gundur yazamıyordum. İzin sırasında bolca yayla ve deniz seferleri yaptım. Benim motorda yag eksiltme sorunu var. Bu cumartesi 8000 bakımı yaptıracam Yag eksilttigini söyledim. Bakımda bakalım dediler. Sizce baktırayımmı baktırmayayımmı. Yani 8000 km de motor actırmak ne kadar dogru olur. Bu konuda fikri olan var mı... Yada Bu yag eksiltme sorununu cözebilirler mi.???
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
13 Ağustos 2008, 18:49
Konu 3. sayfaya düşmüş...
Bakımda baktır, 8000km'de yağ eksiltme yapması garanti kapsamından düzeltilmeli.
-
14 Ağustos 2008, 15:04
Dikkat edin
Arkadaşlar sakın arka stop veya sag sol sinyal lambalarında birini kırmayın. Ben arka sol sinyal lambasını kırdım. Bu lamba komple tek parcaymış (arka sag,sol ve stop lambası)ve fiyatının 70 Ytl oldugunu soyledi. Mersin honda servisi. Önceki sayfalarda paça fiyat listesi vardı ama stop lamba komplesi vrmıydı listede onu bilmiyorum. Ben de kalsın degiştirmiyorum dedim....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
-
14 Ağustos 2008, 15:18
yok öle bişi abi ya
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
15 Ağustos 2008, 10:13
selam sefgili motorcu kardeşlerim...uzun zamndır topiğe uğrayamıyordum biraz içimi dökeyim...
kırmızı cbf 150 6000 km de alalı 1.5 yılı geçti 2 yıla yaklaşıyor yani uzun zamndır beraberiz hatta motoru ilk alanlardan birisiyim...
motor da hılzlanma çok güzel yakıt sarfiyatı km de 70 kr civarı
son hız hep 110-115 yapardım ama geçenlerde karşıyaka tünellerinde 120 gördüm:D
benzin göstergesi kesinlikle arızalı hiç güven olmuyor...
farlar geceleri şehirler arası yollarda biraz yetersiz kalıyor
sele kısa mesafelerde çok rahat ama yolculuk 1 saati geçtimi bağsur oldum gibi hissettiriyor:DDD
aynaları çok güzel ayarlamak gerekiyo o zamn arkayı tümüyle görebiliyorum ben bi ayarlamıştım 1 senedir hiç kımıldatmıyorum...
frenler güzel yanlız arka freni ani kullanmamaya çalışın çünkü çabuk kilitliyo
vitesler geçerken hala biraz takırtı tukurtu yapıyor...
motor kazadan dolayı 1 defa servise gitti ondada kazayı kıramdığım bi arkadaşım yaptı.sadece sol grenaj da hasar vardı o değiştirildi.ama siz siz olun arkadaşlarınıza verirken seçici olun çünkü kazayı onlar yapıyor sizin başınız ağrıyor..
motoru satmak la satmamak arasında kaldım araba alıcam ama içimden bir ses de boşver arabayı yine alırsın bu motor sende ömür boyu kalsın diyo...yani motoru ya şimdi satarım yada ömür boyu satmam,zaten çok memnunum...bu motor hayatımda yaptığım en akıllıca alışveriş kanımca...
herkese sevgiler saygılar...
not:ya bu arada metehan abi nerelerde neden gözükmüyor yahu???
''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."
-
15 Ağustos 2008, 10:34
valla metehan foruma geri donsun topici acmak lazim
-
15 Ağustos 2008, 10:48
rafel adlı üyeden alıntı
Burdan Cbf150 Seslenıyorum Yardım Edınyaa
Lastık Alıcam Benımkıler Acayıp Kayıyor
Metzeler Mi
Dunlop Mu
Michelin Mi
PİRELLİ Mİ
LUTFEN YARDIM MAİLDEDE MESAJDA ATIN YA YETERKI DEGİŞTİRİYIM SU TEKERLERI
PARASINDAN DEGILLIM
ben prelli aldım 65 ytl ye antalyadan ege gezimde orjınal ön lastik balon yapınca değiştirmek zorunda kaldım, 19000 km gitmiştim, orjınal ile ama arkayıda değiştiricem
starblazer adlı üyeden alıntı
valla metehan foruma geri donsun topici acmak lazim
açarsan kitlenir..
-
15 Ağustos 2008, 17:55
CİHAN adlı üyeden alıntı
ben prelli aldım 65 ytl ye antalyadan ege gezimde orjınal ön lastik balon yapınca değiştirmek zorunda kaldım, 19000 km gitmiştim, orjınal ile ama arkayıda değiştiricem
açarsan kitlenir..
Hele Metehan abi gelsin onun gelişine 100 topik de kilitlense feda olsun...
Arkadaşlar 8000 KM bakımında neler yapılıyor. Yada Neler yapılması gerekiyor...Neler degişiyor veya degişmesi gerekiyor.... Bilgi lütfen. Önümüzdeki hafta içi veya hafata sonu 8000 bakımı yaptıracam...
-
15 Ağustos 2008, 18:23
Ya dün ehliyeti aldım hiçte giremiyorum MT ye.Artık polisten kaçmama gerenk kalmadı.
Birde haftabaşı motoru İstoç Anes motora götürdüm 1000 bakımına.Sadece yağ değiştirdiler.10 ytl ödedim.Benim bildiğim 1000 bakımında yağ filtreside değişiyordu?Söylemeyide unuttum servise ama bir sorun olurmu?
-
15 Ağustos 2008, 18:47
Ya dün ehliyeti aldım hiçte giremiyorum MT ye.Artık polisten kaçmama gerenk kalmadı.
Birde haftabaşı motoru İstoç Anes motora götürdüm 1000 bakımına.Sadece yağ değiştirdiler.10 ytl ödedim.Benim bildiğim 1000 bakımında yağ filtreside değişiyordu?Söylemeyide unuttum servise ama bir sorun olurmu?
Servistekiler 2 yağ değiştirmede bir filtre değiştirirler genelde
-
16 Ağustos 2008, 16:52
muratcan7 adlı üyeden alıntı
Servistekiler 2 yağ değiştirmede bir filtre değiştirirler genelde
Peki ya hava filtresi?
Servis değişmessede ben değişsem?yada değişebilcekmiyim acaba
-
16 Ağustos 2008, 17:02
arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım..adım ali izmir k.s.k den geçen yazdım yine yazayım yaklaşık 4 aydır forumu takip ediyorum..4 ay önce asya t19 a model motor aldım..siteylede motorumu aldıktan sonra tanıştım...bu topiğin bütün sayfalarını bütün yorumlarını tek tek okudum..ama kafayı yiyecektim. inş. ikinci motorum cbf 150 olacak senye...umarım benide aranıza alırsınız....saygılar..
-
16 Ağustos 2008, 18:10
alix35 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım..adım ali izmir k.s.k den geçen yazdım yine yazayım yaklaşık 4 aydır forumu takip ediyorum..4 ay önce asya t19 a model motor aldım..siteylede motorumu aldıktan sonra tanıştım...bu topiğin bütün sayfalarını bütün yorumlarını tek tek okudum..ama kafayı yiyecektim.
inş. ikinci motorum cbf 150 olacak senye...umarım benide aranıza alırsınız....saygılar..
hoşgeldin ali bende senin gibi scooter kullanıyodum ,5 aydır cbf150 var çok memnunum .cbf150 iyi motor hiç düşünmeden alabilirsin pişman olmazsın
-
16 Ağustos 2008, 18:10
arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım..adım ali izmir k.s.k den geçen yazdım yine yazayım yaklaşık 4 aydır forumu takip ediyorum..4 ay önce asya t19 a model motor aldım..siteylede motorumu aldıktan sonra tanıştım...bu topiğin bütün sayfalarını bütün yorumlarını tek tek okudum..ama kafayı yiyecektim.
inş. ikinci motorum cbf 150 olacak senye...umarım benide aranıza alırsınız....saygılar..
İnşallah alırsın.Sorunsuz bir motora sahibiz çok şükür.Sorun ya kaza yaparsın dağıtırsın ordan olur.Yada olmaz
Senide bekliyoruz paranı topla gel
-
16 Ağustos 2008, 18:36
ozzy73 adlı üyeden alıntı
hoşgeldin ali
bende senin gibi scooter kullanıyodum ,5 aydır cbf150 var çok memnunum .cbf150 iyi motor hiç düşünmeden alabilirsin pişman olmazsın
İnşallah alırsın.Sorunsuz bir motora sahibiz çok şükür.Sorun ya kaza yaparsın dağıtırsın ordan olur.Yada olmaz
Senide bekliyoruz paranı topla gel
teşkkürler arkadaşlar inş.bende alıcam bidahaki yaza...etkinliklere katılmayıda çok istiyorum....
-
16 Ağustos 2008, 18:55
teşkkürler arkadaşlar inş.bende alıcam bidahaki yaza...etkinliklere katılmayıda çok istiyorum....
Yalnız şunu söyleyeyim.Etkinlik dediğin cbf 150 toplantılarıysa unut
Bende motor varda ne oluyo.Cbf ciler toplanmıyorki hiç
-
16 Ağustos 2008, 19:19
bende bugun sıs lanbası taktım cok guzel oldu
bır ara kısa devre yaptı aha dedım yanıyor falan kurtardık
arka yaptıgım bmw tıpı camurluk ve on tarafa yaptıgım camurluk takamadım hala fırsat bulamıyorum bır turlu
tekerlerı degıştım kımse yardım etme ama
mıchelın kartıbı tekerını aldım cok super teker
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler