@tamernevin: Senin benzin tüketim değerlerinde gerçekten çok iyi fakat ikimizinki hemen hemen aynı gibi
arada az bi fark kalıyor.onuda motorun rodajda olmasına, ilk defa vitesli motor kullanmama ve şehir içi sürekli dur kalk yapmama ve ayrıca yokuşlarla dolu bi yerde gezmeme veriyorum
ama gerçekten tüketim değerlerimiz süper.bu arada senle beraber keyifli yolculuklar yapabiliriz aslında. Yavaş yavaş motora da ısınmaya başladım bu değerlerin daha da düşeceğine eminim.bakalım daha ne kadar düşer
dünde motorla 90km yol yaptım.çektiğim fotoğrafları sercan2667 arkadaşımıza göndermiştim o da eklemiş sağolsun...ayırca dün honda'nın videosunda gördüğüm gibi motora bi titreşim testi yaptım.devir ne kadar yükselirse yükselsin motorun deposunun üstüne dik konumda koyduğunuz para titreşimden dolayı devrilmiyor
harbiden doğru çıktı
adamlar yapmış demekten başka birşey kalmıyor bize...
Video'yu izlemek isterseniz:
http://www.youtube.com/watch?v=zmufxnbuuaı
[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 08:21 ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 07:21 ----------[/sıze]
birde arkadaşlar eminim size de oluyordur sormak istedim.yoğun trafikte ilerlerken sürekli dur kalk yaptığım anlarda motor bazen vitese geçmiyor.1. Viteste ise boşa geçiremiyorum.2. Viteste ise yine aynı şekilde 1e veya boşa alamıyorum ileri geri yapıyorum bazen çözüm oluyo bazen de debriyajı az bıraktığımda dişliler yerine oturup geçtiği oluyo amma bazende geçmiyo arkamda onlarca araba varken benim gibi daha yeni biri için böyle zor anlarla karşılaşmak kastırıyo beni
)size de oluyomu çözüm bulanınız varmı?
Birde motorun çalınma riskine karşı ne yapabiliriz acaba?helal mal dır üstünde cevşen var ayrıca apartman içine koyup direksiyon kilidini de kitliyorum ama yine de bi tedirginlik var.yakında dışarıda muhafaza edicem yönetici ile konuştum 3-5 gün apartman içine koy ama kem küm bilmem ne yapıyo eşek herif..dışarda muhafaza etmenin en iyi yolu branda mıdır??ne kadar mal olur nasıl yaptırılır motoru çizermi ve caydırıcılığı varmıdır??
Motoru aldım yaa korkun daha benden soru bankası gibiyim
)))kök söktürcem size
))