Sevgili TRADER; Çay ne demek, lafı bile olmaz. Resim konusunda fotoğraf makinam bozuk, birinden alıp siteye koymayı düşünüyorum.
Yalnız, bu işin ticaretini yapan arkadaşların doğal tepkilerini de göz ardı etmemek gerek.
Numune olmayınca, deneme yanılma metoduyla sayısız defalar söküp takmakla, kesip kaynatmakla son ölçülerini resimledim. Hatalarını giderip, bir takım daha yaptım, sadece kaynakları kaldı.
Mesleğim Teknik Öğretmen. Üretimini yapmıyorum. Sizlere imalat bilgisi ve resimler konusunda yardımcı olabilirim ki problemsiz şekilde bir makina imalatçısına 6 tane yaptırabilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/fest...t-senligi.html
etkinliğinde Sakarya'ya gelme planlarınız varsa ki İstanbul'a 140 km. civarı, orada bizzat görebilirsiniz. İmalatı ve özellikle resimleri konusunda daha ayrıntılı yardımcı olabilirim. Bu geçen sürede de zamana dayalı dayanıklığı veya aksamaları ortaya çıkarsa giderilmiş de olur.
Cuma, Cumartesi, Pazar günlerinden kamplı, olmazsa günübirlik yol yapma amaçlı
V-Stromların bir araya gelebilmesi siz İstanbul grubu olarak minik bir organizasyonunuza bağlı. Ki; zaman zaman nereye gidelim, haydi bir toplanalım, tanışalım, yol yapalım, ... seçeneğine de eşlerimizle katılabileceğimiz bir alternatif bu festival.
Ben de Allah kısmet ederse cumartesi - pazar günleri Düzce'den katılacağım. Festivali özellikle vurguladığımın ardında art niyet aranmayacağı dileklerimle.