Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sıkıntı yok çağatay..ön dişlinin yağ içinde kalması çok normal..kapalı olduğu için yağ içerdeki kapağa yapışıp kalıyor..zamanla birikip kirleniyor falan yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------

valla çok iyi fiyat almışsın.. 4280 motor + 150 sigorta + 150 ruhsat + 30 plaka gibi sallamasyon bi hesap yapsam dahi 4600ü geçiyor..
    bazılarında müşürden kaçırıyormuş ben o kapağı sökemedim hayvan gibi sıkmış fabrikadakiler aynı şekilde startörde sökülmüyor oda öyle çok sıkılmış

Alıntı frosen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok kardeş ya .. Mavi duman atıyo makina segmanlar gidik. Senin söylediğin servisi bulduk aradık tanıdık çıktı hatta her türlü yardımcı olacaklar saolsunlar otobüsle göndericem motoru binerek de gelicem bakalım şu bizim dava sonuçlansın da halledicez
    iyidir onlar ya bende bir gönderme yolu bulsam benim kini göndericem kapağı kırıldı rüzgarda orta ayağada güvenmemek gerekiyormuş keşke yan ayağıda açık bıraksaydım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gökbörü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    subaplardan olabilir, egzantrik zincirinden olabilir..garantiden değiştirip sesi kesen bi arkadaş vardı..seninki de öyle bir ses diye tahmin ediyorum. 6000 devirden sonra gelidiğini söylüyordu?
    İnşallah, kıranktan'da geliyor olabilir demişlerdi. İnşallah dediğiniz gibidir.

frosen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    Alıntı Gökbörü adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnşallah, kıranktan'da geliyor olabilir demişlerdi. İnşallah dediğiniz gibidir.
    Grank en son bozulacak parçaymış öyle dedi servis bana benim de şakırtı geliyordu motordan büyük ihtimalle egzantrik gergi yada zincirinden

Grank en son bozulacak parçaymış öyle dedi servis bana benim de şakırtı geliyordu motordan büyük ihtimalle egzantrik gergi yada zincirinden
    abi çıkan pistonu alda çanakkaleye gidince o servisin öünden geçerken vitrinine atarsın

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Abi harbiden senin motor nasıl öyle olduki ya .. Bahtsızlık var üstünde alanen .. mesela son derece sorunsuzdu benım makina şansıma .. mekanik biraz şans işi .. İnş istediğin vaziyete gelir bian önce hevesini alamadın daha ..
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    Alıntı EneS_Turker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi harbiden senin motor nasıl öyle olduki ya .. Bahtsızlık var üstünde alanen .. mesela son derece sorunsuzdu benım makina şansıma .. mekanik biraz şans işi .. İnş istediğin vaziyete gelir bian önce hevesini alamadın daha ..
    Valla dostum ne düşünüceğimi bile düşünemiyorum 6. Motorum bu gilera da böyle acayip bir şekilde perte çıkmıştı ondada buji elektrot kısmı kopup motoru kitlemişti bankete çarpıp 47 metre sürüklenmiştim asfaltta mondial scooter vardı eşim almıştı onda sorun çıkmadı cenabetlik bende sanırım bakalım böyle devam ederse motoru hayırlı bir insana satıp parayı hatuna verip motoru ona aldırıcam

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi çıkan pistonu alda çanakkaleye gidince o servisin öünden geçerken vitrinine atarsın
    Adamın ne suçu var ki suçlu yetersiz birine servisliği vermek sanırım.
    Motorda ekzantirik sesi ve vuruntu var iyi bir tahminle ekzantirik zinciri gergisi piyano kolları ve sübaplar arızalı . Tam bilemiyorum şu an...

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    arkadaşlar günaydın
    En şanssız apache kullanıcısı benim herhalde...
    Daha önce serviin 500 bakımında motoruma 10 40 dizel yağı koymuştu yağı değiştirmek için 30 km gitmemiz gerekiyordu. Yağı değiştirdik fakat motor yağ yakmaya başladı.
    Bir iki yağ değişimi geçsin filitreyi falan değiştirelim dedik.
    Bir hafta sonra kırmızı ışıkta beklerken arkadan kepçe çarpıp kaçtı neyse adamı bulduk emniyete bildirdik hala uğraşıyoruz.
    Pazar günü motordan ses gelmeye başladı bir baktım yağ tamamen bitmiş daha değişeli 800 km dahi olmadı motor zaten 3200 km de
    Ekzantirik sibop alayı vuruntulu ve şıkırtılı çalışıyor ve 2 zamanlı gibi yağ yakıyor. Neyse ki Bursa bayii ile görüştüm dün itibarıyla yardımcı olacaklar ama önce isotları arayacağım.
    Hay ben şansımı....
    ben 2 zamanlı motora benzin yerine anlamadan mazot koydum bu kadar sıkıntı çıkarmadı
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    cbf 150
    merhaba motorsiklet sever doslar burda yeni sayılırım cbf cilerde takılırdım sattım onu aylar oldu şimdilerde apache düsünüyorum adanda yaşıyorum
    temiz gri bir apache istiyorum yardımlarını bekliyorum

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Valla dostum ne düşünüceğimi bile düşünemiyorum 6. Motorum bu gilera da böyle acayip bir şekilde perte çıkmıştı ondada buji elektrot kısmı kopup motoru kitlemişti bankete çarpıp 47 metre sürüklenmiştim asfaltta mondial scooter vardı eşim almıştı onda sorun çıkmadı cenabetlik bende sanırım bakalım böyle devam ederse motoru hayırlı bir insana satıp parayı hatuna verip motoru ona aldırıcam

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

Adamın ne suçu var ki suçlu yetersiz birine servisliği vermek sanırım.
    Motorda ekzantirik sesi ve vuruntu var iyi bir tahminle ekzantirik zinciri gergisi piyano kolları ve sübaplar arızalı . Tam bilemiyorum şu an...
    Nasip abi Mekanik ve elektronik şans işi cidden .. İnş düzene girer motor bian önce .. Fuara Gelmeyi düşünüyonmu bu arada .. Buluşuyozmu fuar için :D
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400

Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    Alıntı taylanx7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba motorsiklet sever doslar burda yeni sayılırım cbf cilerde takılırdım sattım onu aylar oldu şimdilerde apache düsünüyorum adanda yaşıyorum
    temiz gri bir apache istiyorum yardımlarını bekliyorum
    Satan arkadaşlar oluyor zaman zaman yaşadığım onca şeye rağmen ben hala apache diyorum. Mesela cbf deseydin yağını sürekli kontrol etmen lazım böyle bdnim gibi yağsız kalmazdın

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Arkadaş bizim topikte Cbr gibi ölü ya .. hiç muhabbet ortamı yok .. :/

memduhb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    selam bende aranıza yenı katıldım motorla alakalı bılmem gereken bısıy varmı...

Gökbörü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı memduhb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam bende aranıza yenı katıldım motorla alakalı bılmem gereken bısıy varmı...
    Böylede bişi anlatamayız ki, sen sor biz cevaplayalım.
    sbr bunu beğendi.

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Hacılar, ne var ne yok ya? Bir ara yardırdık dırdırdır susmadan, şimdi ben de uzun süredir yoktum, hareket yok hiç?
    Mayıstan sonra yakanızı bırakmam bilesiniz

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    evet ya baya durgunuz bu aralar.. nihat abi hyosung aldı ugramaz oldu, atilla abi sattı unuttu bizi, enes gitti başka makinalara gönül verdi..
    TRANSALP XL700

İ2MİRLİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 TVS APACHE RTR 150
    Selamın aleyküm arkadaşlar nasılsınız uğramaz olduk forma geçen hafta hgs aldım abi o nekadar dandik birşeydir bildiğin adi çıkartma motorun neresine takıcam şaşırdım ön camı düşündum altına taksam gişede okumıcak üstüne taksam motoru yıkarken yada yağmur çamur düşecek yada biri söküp götürecek aklıma en yatan kaska yapıştırıp üstüne şeffaf bant çekmek oldu ama daha yapmadım kışın kullanmıyorum zaten otoban falan malum izmirde köprüde yok yaza kadar bekliyeyim bakalım dedim attım ruhsatın arasına hgs yi yaratıcı fikirlere açığım önerileriniz varmı yada kullanan ?
    M.balibey ve erays bunu beğendiler.
    HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı İ2MİRLİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamın aleyküm arkadaşlar nasılsınız uğramaz olduk forma geçen hafta hgs aldım abi o nekadar dandik birşeydir bildiğin adi çıkartma motorun neresine takıcam şaşırdım ön camı düşündum altına taksam gişede okumıcak üstüne taksam motoru yıkarken yada yağmur çamur düşecek yada biri söküp götürecek aklıma en yatan kaska yapıştırıp üstüne şeffaf bant çekmek oldu ama daha yapmadım kışın kullanmıyorum zaten otoban falan malum izmirde köprüde yok yaza kadar bekliyeyim bakalım dedim attım ruhsatın arasına hgs yi yaratıcı fikirlere açığım önerileriniz varmı yada kullanan ?
    daha komplike bir soru sorayım hgs aldık diyelim..( köprü parası vermemek için hgsyi yanımıza almadığımızı farz edelim) köprüden plakayı kapatarak geçmek istedik ama kapatamadık.. fotoğraflardada elimizle plakayı kapatmaya çalıştığımız açık ve net bir şekilde gözüküyor.. bu durumda köprü ücreti hgs den mi düşer? yoksa ceza mı gelir??
    TRANSALP XL700

daha komplike bir soru sorayım hgs aldık diyelim..( köprü parası vermemek için hgsyi yanımıza almadığımızı farz edelim) köprüden plakayı kapatarak geçmek istedik ama kapatamadık.. fotoğraflardada elimizle plakayı kapatmaya çalıştığımız açık ve net bir şekilde gözüküyor.. bu durumda köprü ücreti hgs den mi düşer? yoksa ceza mı gelir??
    plakayı kapamasan hgsden düşerde kapayıp çakallık yaptığın için belki ceza yenebilir mevzuata bakmak lazım sanırım hgssiz yada ogssiz geçiş sayısıda 3 taneydi 3 geçiişe kadar hesaptan düşüyor sonrası yine cezalıydı

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    hgs yi hakikaten nereye yapıştırıcaz? okumuyormuş? sonra da plakaya tanımlı olduğu için hesaptan düşüyormuş ama öyle 3 kere, 5 kere sonrası cezalı diye bir şey duymadım?
    ön cama yapıştırsak okumaz diye düşünüyorum.

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    evet ya baya durgunuz bu aralar.. nihat abi hyosung aldı ugramaz oldu, atilla abi sattı unuttu bizi, enes gitti başka makinalara gönül verdi..
    Diğerleri doğru ama , la olm ben buralardayım sizden çok takılıyom hala laf atıonuz :D Hele bı yaz donemı acılsında buralar şenlenir o kolay .. önemli olan şimdi canlı tutmak :D HGS mevzuunu napacaz bılmıyorum valla .. Ben o işi Vapurla hallediorum bu aralar .. Kartım yok ztn , alsamda nasıl olcak bılmıyorum acıkcası .. Tecrubelı arkadaslardan fıkırler beklıyoruz bu konuda .. ne güzel Kgs m vardı hem beles gecıodum .. bıde HGS cıktı basımıza ..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler